Ok, cum vreti voi, vad ca adevarul inearva asa ca inchid discutia (din partea mea cel putin) nu de alta dar nu e de mine sa fiu prea vulgar si cred ca sa exagerat destul. Cer scuse la pangica daca am contribuat si eu sa injosim nivelul de forum acest si aurez la toti fir intins.
Merg si eu la pescuit septmana aceasta, macar se schimba lucrurile.
Ps. Andrei apropo uitasem, nu vin la cupa cupelor pentru mai multe motive: una dintre ele este ca find ca sunteti bagati si voi acolo (apropo cat echipe senzor ai inscris?) nu vreau sa fiu confundat cu un "contribuabil" pentru fondul din belgia. Al doila rand fratele meu, exista si cine merge in vacanta la mare (si acolo se poate pescui sa stii..), si eu sunt unul din acesti. Si in sfarsit (din gresala) daca cineva vrea sa ma umfla ochi stiti unde sa ma gasiti. Vorbesc din invidia si toata lumea poate observa? Lumea poate observa ce vrea, pana la urma sunt un om care zice ce gandeste fara a linge...nimeni, ca nu am nevoie...Numai bine
@vladut: tai tresit de la alcolemie? Era si cazul, mam facut grije cand am vazut ca intarzii sa ajuti pe suriora ta. Ce zici? mam facut mai multi dusmani? Inseamna ca sunt invidiat, si... care sunt ceilalti?

Numai bine si tie si la ceilalti "dusmani".
CU RESPECT ADRIANO