Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
exclusiv scrie:Am citit tot ce s-a scris mai sus cu mare atentie,ma consider un om cu simtul dreptatii si nu ma pot abtine sa nu scriu urmatoarele...
Mi se pare o marlanie ce a facut acest om,poate se crede mai presus de toti ceilalti sau poate se crede........ careia i se cuvine orice...si daca in urma unui VOT,el ia tot decizia care o considera de cuviinta,calcand astfel in picioare optiunea membrilor exercitata prin VOT LIBER ai acestui club pe care il conduce,asta se numeste fix DICTATURA.
VOTUL DESPRE CARE VORBESTI A FOST FACUT ACOLO UNDE INTRA TOTI MEMBRII , PE FORUM ACOLO AU PUTUT TOTII MEMBRII SA VOTEZE SI A IESIT UN VOT COVARSITOR DE 30 SA-L DEA AFARA SI 5 IMPOTRIVA
Si el ar trebui sa fie cel care sa isi ceara iertare public pentru ca a SFIDAT optiunea aleasa de membrii clubului pe care il conduce,indiferent de bisericutele din interiorul acestui club,daca exista asa ceva.
DE CERUT IERTARE SI-A CERUT IN CADRUL SEDINTEI FATA DE TOTI MEMBRII CLUBULUI , CEEACE DOMNII CAMPIONI NU AU REUSIT , EI AU CONTINUAT SA NE SFIDEZE IN FATA ..
Daca nu raspunde acestor reprosuri inseamna ca nu contesta cele intamplate si poate il pun pe ganduri ca pe viitor sa aprecieze mai mult oamenii care sunt langa el,au muncit cu el pentru acele rezultate si blazonul cu care se mandresc.
SA SATURAT SA RASPUNDA LA ORICE CLONA FRUSTRATA CARE ESTE PUSA SAU ESTE TOT UNUL DINTRE CEI IMPLICATI ...
Respect pentru ceea ce face pentru noi pescarii si rusine pentru ce fel de om a dovedit ca este cu membrii clubului.
ASTA ESTE DOAR PAREREA TA .... MAI SUNTEM IN CLUB SI OAMENI CU CAPUL PE UMERI ......
Rog moderatorii sa ma ierte daca am fost prea agresiv in randurile pe care le-am scris la adresa acestui domn...
DACA AVEAI SANGE IN INSTALATIE SPUNE-AI MAI PRECIS CINE ESTI SI NU UN CATELUS ASCUNS CARE TREBUIE SA PAPE SI EL CEVA PE LANGA CASCAVAL .......
Anunt editat de moderator pentru atac la persoana.
Exclusiv te rog sa te prezinti.
petre iulian scrie:acum e randul d-nului PRESEDINTE carp zone.
daca nu dormi noaptea de frica mea te inteleg dar sa mananci cac..t fara sa zici adevarul nu inteleg. in concluzie eu sunt la minciog cand se filmeaza pt. ca asa a vrut guru. pt ca sa nu mai fi asa de tare dezinformat te anunt ca la hobaia George a tras de un singur peste ...dar poti sa-l intrebi pe maimutoiul ca el a vazut ce si cum asa ca nu mai manca aiurea caca..
ps. cat am fost certat cu george nu am fost la nici un concurs ..asa ca iar mananci caca...!
mai bine taci ca zic mai multe si inca te consider prieten chiar daca esti orbit acum de ......dar stiu ca regreti pe urma.
--------Vladut Mateianu scrie:Superba melodia !