Eu nu cunosc toate discutiile si ce bisericute avem in club dar de putinele ori cand am putut participa la intrunirile facute am plecat cu impresia ca fac parte din FAMILIA CARP ZONE.Linistea,voia buna,respectul si dorinta de a face performanta erau la noi in casa.Timpul a trecut si performantele au inceput sa apara poate neasteptat de mult in timp relativ scurt si intarire clubului prin noi membri dornici de performanta.Avand si marele sprijin venit din partea domnului Florentin;televiziune,site,informatii si publicitate din belsug ce alte cluburi viseaza sa aiba nu au facut decat sa intervina PATIMA .Ce a fost eu stiu cel mai putin ,de cum respectul intre dumneavoastra a decurs.
Dar a venit sedinta de la Tancabesti unde a fost TAIFUN .Care mai de care se unfla in pene ca el pleaca,ca el face si desface etc.Dar FAZA CU INREGISTRAREA PE TELEFON depaseste orice asteptare,Remes a fost junior cu palinca si carnati nu mai zic de Ion Iliescu cu prostanacu. Toti au rezolvat lucrurile in familie si au mers mai departe devenind mult mai puternici.

Momentul de acum pentru a discuta daca mai sunt membri George si Iulian este ales foarte GRESIT.Echipele calificate mai departe ,au altceva de facut.Iar cei ce nu am putut trebuie sa ne straduim sa organizam etapa 4 TANCABESTI fara nici o greseala.
Ii rog pe cei calificati la LATES ,in timpul concursului sa tina legatura cu George si Iulian ca poate vor reusi sa faca LOTUL NATIONAL -CARP ZONE,asa cum afost obiectivul clubului in iarna.
Pentru mine George si Iulian sunt colegi mei de club

-----------------------
AICI PUN STATUTUL CLUBULUI carp zone -paragrafele cu excluderi.IA CITITI ATENTI!

"Art. 14. Calitatea de membru al Clubului se pierde într-una din următoarele situaţii:
a) demisie;
b) deces;
c) excluderea ca urmare a săvârşirii unor fapte ce aduc atingere regulilor şi principiilor directoare ale Clubului. Excluderea este dispusă de către Adunarea generală prin vot secret;
d) neplata cotizaţiei sau a altor obligaţii financiare către Club, pentru mai mult de 2 (doua) luni consecutive. În acest caz, măsura excluderii se va aplica după notificarea neplăţii şi dacă membrul în cauză nu poate furniza o justificare rezonabilă."
-------------------deoarece nu am murit ,nu am scris nici o demisie,cotizatia pe 2009 platita,votul a aratat ca este in favoarea noAstra normal ca fac galagie ,cum sa fiu dat afara doar ca vrea Guru ?..si mai nou Marinita? RUSINE DOMNILOR ....
ma gandesc daca pot sa-i dau in judecata .pot?