Moderator: gor965
ce regula am incalcat eu pana acum ValVal Pangica jr scrie:Bravo Gabi - asta e adevarul - pina acum ne acuzam ca nu ne dorim sa face parte din lotul national , pe motiv ca trebuie sa-ti faci timp daca vrei sa ajungi acolo . Si eu am primit aceasta replica cind incercam sa facem dracu acest calificari mai scurte si mai relevante ( au fost de vreo 2 ani - fie 5 zile , fie 5 manse , anul asta la fel ! ) , si m-am conformat si resemnat . De asta nu am venit anul asta ( eu cu Cezar ) . Acum daca se vrea schimbare de reguli , sa ma ierte Dumnezeu , parca nu e corect - eu am inteles ca anul asta in virtutea taxei mici , se lasa celor multi si cu aspiratii mari , sansa sa se afirme , pentru ca au timp , sunt tineri , nu au obligatii , samd - daca nici ei nu au timp - de ce nu am pus taxa mare , 3 etape la 1 luna , si sa venim tot astia vechi ???????? Din punctul meu de vedere , inadmisibil 1 pescar in stand ! Sfideazaatit regulamentul cit si pe noi asti acare stam acasa , pentru ca nu am putut fi siguri ca n eputem prezenta impreuna la toate mansele la care valoarea ne dadea dreptul sa fim prezenti .
corect de aia cips sau cum ii zice a inventat un regulament in care sunt prevazute rezerve si tu stii bine cat v-au ajutatVladut Mateianu scrie:@claudiu
Din fericire ptr tine, nu a fost specificat in regulament ca nu se poate pescui singur....deci poti sa stai linistit !
Dar, stiind ca si tie iti plac lucrurile logice, vreau sa te intreb daca ti se pare normal ca o "echipa" sa fie alcatuita doar dintr-un pescar ? Asa, vine unul ca mine(de exemplu) , participa singur, se califica si apoi il ia ca partener la CM pe cel care ofera mai mult.....E normal ?
PS Orice sport cere sacrificii.....
Claudiule , raspunsul lui Zarguzon ma sperie , si se datoreaza faptului ca nu poate citi limpede regulamentul in esenta lui , fara macar sa mentioneze , ca daca este corect cu 1 pescar in stand - trebuia sa stim apriori acestor calificari .CLAUDIU COZMA scrie:gabi scrie:alooooooooooooo
La Campionatul Mondial nu este permis startul concursului de catre un singur pescar care sa se prezinte drept echipa.
voi vreti sa participati cate unnul si sa va calificati 2...
baietii
calificarea presupune sacrificii din partea intregii echipe..nu artificii de genul dute tu la Darvari eu la Hobaia pe urma tu la Lates si altii ca idiotii isi fac concedii pe fuga ( ca de...nu e timp) sau isi lasa copii la 10 zile cate 4 sau 5 zile indiferent daca' sanatosi, bolnavi, sau main stiu eu cum...
Inca odata... voi face cate o contestatie pentru foecare echipa care nu se prezinta la Lates in formula de 2
NU va suparati dar eu in nume personal va spun ca am facut la sacrificii pentru acest fenomen si am luat destule boturi din diferite motive, incat, nu mai halesc abureli.
Se poate intampla oricui...Ghinion sau nepasare...
corect nu sunt in stare sa indeplinesc criteriile si ma retrag , dar cu ce sunt mai buni alti care nu le-au indeplinit inaintea mea![]()
![]()
![]()
vis a vis de boturi e timpul meu acum , asa ca lasa-ma sa le i-au si eu , si daca eu am aburit pe cine de pe acest forum il rog sa o spuna aici si acum
Val, vis-a-vis de cele de mai sus, cred ca inca n-ai citit destul de atent regulamentul...Val Pangica jr scrie: ...de exemplu un amestec de viermusi cu rime + orice ( animalele moarte - deci nu e nada vie ) , plus puffy ? Unde scrie in regulament ce inseamna boilies ?
VAL nu evita , te rog ce am intrebat , aici nu e polemica intre mine si tine , nici nu vreau asta , nici viermusi sau rame ori orice alte divagatii , desi am achitat taxa conform regulamentului si am dreptul sa particip conform clasamentului la momentul concursului nu pot efectiv sa particip in efectiv complet , am spus-o franc ca oricum ieseau discutii ( asa avem trei zile avans ) revin renunt doar daca nu i-mi iau alti locul .Val Pangica jr scrie:Claudiule , raspunsul lui Zarguzon ma sperie , si se datoreaza faptului ca nu poate citi limpede regulamentul in esenta lui , fara macar sa mentioneze , ca daca este corect cu 1 pescar in stand - trebuia sa stim apriori acestor calificari .CLAUDIU COZMA scrie:gabi scrie:alooooooooooooo
La Campionatul Mondial nu este permis startul concursului de catre un singur pescar care sa se prezinte drept echipa.
voi vreti sa participati cate unnul si sa va calificati 2...
baietii
calificarea presupune sacrificii din partea intregii echipe..nu artificii de genul dute tu la Darvari eu la Hobaia pe urma tu la Lates si altii ca idiotii isi fac concedii pe fuga ( ca de...nu e timp) sau isi lasa copii la 10 zile cate 4 sau 5 zile indiferent daca' sanatosi, bolnavi, sau main stiu eu cum...
Inca odata... voi face cate o contestatie pentru foecare echipa care nu se prezinta la Lates in formula de 2
NU va suparati dar eu in nume personal va spun ca am facut la sacrificii pentru acest fenomen si am luat destule boturi din diferite motive, incat, nu mai halesc abureli.
Se poate intampla oricui...Ghinion sau nepasare...
corect nu sunt in stare sa indeplinesc criteriile si ma retrag , dar cu ce sunt mai buni alti care nu le-au indeplinit inaintea mea![]()
![]()
![]()
vis a vis de boturi e timpul meu acum , asa ca lasa-ma sa le i-au si eu , si daca eu am aburit pe cine de pe acest forum il rog sa o spuna aici si acum
Spun INCA o DATA - manipulam un REGULAMENT , care nu poate CUPRINDE TOATE SITUATIILE PE CARE PESCARUL ROMAN le inventeaza . Dracu s-a gandit la CIPS ca noi romanii , ne plictisim sa venim ca o echipa de 2 pescari , si o sa incercam sa venim singuri la pescuit ? Pe bune acum !!!
Si daca ne imaginam ca de maine boilies inseamna altceva decit stim cu totii ? - un amestec de viermusi cu rime ( moarte - deci nu e nada vie ) , plus puffy ? Unde scrie in regulament ce inseamna boilies ? Eu poate stiu altceva - daca in regulament nu scrie decit ca nu am voie sa nu dau cu nada vie - omor viermusii si rimele inainte sa le arunc in apa - si pescuiesc cu ele - plus ca fac contestatie la oricine imi spune ca am incalcat regulamentul ! Si cite si mai cite mizerii se pot face , pe simplul considerent ca legiuitorul CIPS nu a prevazut pur si simplu toate "rahaturile" pe care un popor istet dar lipsit de spirit de onoare , le poat einventa la o adica .
Negam evidenta de baza si asta e rau ! D-l Zarguzon in loc sa faca astfel de hotariri FERME , mai bine sa se astepte la orice fal de cacaturi de acum incolo , pentru simplu motiv ca romanul este inventiv si nu va stii cum sa se raporteze la o evidenta clara , de referinta , care s-au intimplat apriori evenimentelor cu care se va zdrobi !
Ma bucur ca tu te-ai retras din motive de onoare si ai inteles exact "mutatia" . Te felicit si te asigur de intreaga mea stima .
Bravo Vladut,Vladut Mateianu scrie:@claudiu
Asta ar fi cea mai mare prostie : sa te retragi ! Cand s-or retrage toate echipele in care a pescuit doar un pescar, atunci de abia sa te gandesti....... Pana atunci, cat timp regulamentul nu prevede ca esti obligat sa pescuiesti in 2 pescari, spor la treaba ! Mai ales ca tu esti invatat sa pescuiesti singur, chiar si pe balti grele, ca Doripesco.....
Fir intins Claudiu !
@gabi
Vezi ca mai sunt si alte echipe care au pescuit doar cu un om, pe motiv ca partenerul era la nunta, trebuia sa scoata cainele afara, sa plece cu sotia la tara sau alte treburi importante !