clar Gabi si nu am spus-o de complezenta , chiar m-am pus in locul vostru ( si am fost de multe ori in situatia asta ) in care munca voastra a fost naruita dintr-un complex de imprejurari nefavorabile voua , si de acelasi complex pot suferi eu acum si nu accept ca altcineva sa i-mi ia locul pe internet ( voi atunci a-ti pierdut pe teren , eu pot pierde la masa verde ) si sunt de acord cu asta , dar nu cu faptul ca alta decizie la masa verde i-mi este mie defavorabila si altuia favorabila care a pierdut inaintea mea .gabi scrie:Claudiu nu sustin aici ideea de ati lua cineva locul...intelegi? imi pare rau ca tu esti in discutia asta...imi aduc aminte de faza de la Doripesco de anul trecut...inseamna ca sti si cat de afectat am fost...
eu i-ti inteleg pozitia de acum , si pe de o parte o inteleg ba chiar am si sustinut-o in anumite cercuri care au vrut sa m-a asculte , cred cu tarie ca fara un lot national unit si unitar cu aceleasi idei si strategie , nu avem nici o sansa la mondiale , nici daca am fi singurii participanti sunt convins ca ne-am face reclamatii intre noi pentru pozitii nefiresti in stand sau mai stiu eu ce , de aia echipele care ne-au reprezentat pana acum au avut rezultatele pe care le-au avut pana acum ( zic eu meritorii ) din cauza unitati GRUPULUI stiu ca te gandesti ca si mine ce poti sa faci daca te califici ( si ai toate sansele bravo tie ) cu alte trei echipe din alte trei grupari cu care nu poti avea un numitor comun , mai ales ca au renutat si Gogu si Piticu ( sper eu momentan ) care de bine de rau reuseau sa mobilizeze echipa , dar crede-ma nu e vina mea sau a altui competitor ajuns in aceasi situatie ca si mine , cred eu ca personal nu sunt un pericol pt; echipa nationala si nu vreu sa fiiu eu ala care lezeaza interesele echipei nationale , eu doar i-mi apar cum pot interesele mele in contextul actual .