Etapa a-III-a CN - Lates

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: Etapa a-III-a CN - Lates

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

gabi scrie:Claudiu nu sustin aici ideea de ati lua cineva locul...intelegi? imi pare rau ca tu esti in discutia asta...imi aduc aminte de faza de la Doripesco de anul trecut...inseamna ca sti si cat de afectat am fost...
clar Gabi si nu am spus-o de complezenta , chiar m-am pus in locul vostru ( si am fost de multe ori in situatia asta ) in care munca voastra a fost naruita dintr-un complex de imprejurari nefavorabile voua , si de acelasi complex pot suferi eu acum si nu accept ca altcineva sa i-mi ia locul pe internet ( voi atunci a-ti pierdut pe teren , eu pot pierde la masa verde ) si sunt de acord cu asta , dar nu cu faptul ca alta decizie la masa verde i-mi este mie defavorabila si altuia favorabila care a pierdut inaintea mea .

eu i-ti inteleg pozitia de acum , si pe de o parte o inteleg ba chiar am si sustinut-o in anumite cercuri care au vrut sa m-a asculte , cred cu tarie ca fara un lot national unit si unitar cu aceleasi idei si strategie , nu avem nici o sansa la mondiale , nici daca am fi singurii participanti sunt convins ca ne-am face reclamatii intre noi pentru pozitii nefiresti in stand sau mai stiu eu ce , de aia echipele care ne-au reprezentat pana acum au avut rezultatele pe care le-au avut pana acum ( zic eu meritorii ) din cauza unitati GRUPULUI stiu ca te gandesti ca si mine ce poti sa faci daca te califici ( si ai toate sansele bravo tie ) cu alte trei echipe din alte trei grupari cu care nu poti avea un numitor comun , mai ales ca au renutat si Gogu si Piticu ( sper eu momentan ) care de bine de rau reuseau sa mobilizeze echipa , dar crede-ma nu e vina mea sau a altui competitor ajuns in aceasi situatie ca si mine , cred eu ca personal nu sunt un pericol pt; echipa nationala si nu vreu sa fiiu eu ala care lezeaza interesele echipei nationale , eu doar i-mi apar cum pot interesele mele in contextul actual .
<°))))))><
><((((((°>

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

victorash scrie:lasand la o parte faptul ca fac parte din club, din cate stiu gogu si piticu sunt singurii care si-au recunoscut greselile pana acum...sunt singurii care au gresit?..departe de adevar..poate ei au gresit cel mai putin...de la altcineva nu am mai auzit scuze ..in schimb greselile sunt cu duiumul...poate ar trebui fiecare sa-si accepte partea de vina si sa va reveniti ..daca se continua asa..eu nu cred ca se mai ajunge pana la sacel..
dupa cate am scris pana acum , imi pare rau ca nu ai observat ca si eu recunosc ca pot fi in culpa deci suntem trei :) dar intreb si eu daca nimeni nu s-a inghesuit sa le ia locul , ba din contra toti ii vor inapoi , inclusiv eu cred ca nationala nu se poate lipsi de aportul lor , in schimb pe noi ne vre-ti afara , desi suntem in acceasi situatie ( nu vis avis de performante ) doar pentru diferenta ca eu presupun ca voi fi in culpa si alti au recunoscut dupa .
<°))))))><
><((((((°>

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

REGULAMENT DE ORGANIZARE
Reguli generale de pescuit
Fiecare echipa este compusa din 2 pescari.
Nu sunt permise schimbari. In caz de forta majora este permisa plecarea unuia dintre concurenti.
In acest caz nu mai este permisa revenirea acestuia in stand.

Ce precizari mai trebuie la textul asta?

Am atras atentia cu o luna inaintea inceperii turneului sa nu se faca compromisuri.
Prin impartirea etapei in 2 serii deja s-a incalcat regulamentul. Dupa aceea au urmet toate celelalte.
Referitor la participarea unui pescar in loc de 2.
Precedentul a fost creat. Daca in primele 2 etape s-a putut de ce nu s-ar putea si in a 3-a si in a 4-a si in a 5-a ?
Comform regulamentului concurentii au dreptul la contestatii. Cine judeca aceste contestatii?
Raspunsul se gaseste in REGULAMENTUL DE DESFASURARE la art. VII. CONTESTATII:
In timpul desfasurarii manselor arbitrul sef si directorul de arbitraj sunt singurii in masura sa judece contestatiile si sa ia masurile impuse de incalcarea regulamentului.

In concluzie, arbitrul sef si directorul de arbitraj sunt suverani. Ei trebuiau sa ia masuri pt. toate incalcarile de regulament.

Referitor la Piticu. El avea functia de observator AVP. Ce spune regulamentul?
REGULAMENT DE ORGANIZARE
Reguli de organizare
AVP poate trimite din partea sa unul sau mai multi observatori. Observatorii nu au nici o atributie asupra concursului, in afara decit de a observa buna desfasurare a unei etape din punct de vedere organizatoric si de a raporta, daca este cazul, directorului de turneu.

Sorin si-a facut datoria. A adus la cunostinta directorul de turneu ca a incalcat regulamentul. (ca observator el nu putea face contestatie).
Masurile trebuiau luate de arbitrul sef si directorul de arbitraj.

Sper, dupa terminarea turneului ca Adi Zarguzon va salva ce se mai poate salva.
Sper, ca va face rapoarte obiective si va dicta sanctiunile ce se impun celor ce au gresit.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

@sunny
Nu mai bate-ti cimpii cu rezerva.
Daca o echipa are rezerva care din cei cei 3 intra in lot, ca de calificat se califica echipa de 2.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

Corect Maestre. Sorin si-a indeplinit atributiile pe care le avea ca observator AVP si a semnalat neregula. De aceea spun ca trebuie sa mearga mai departe. Dar mai avea o posibilitate. Sa faca o contestatie scrisa in numele CClub, ca observator din partea clubului (conform regulamentului). Si eu am recunoscut ca ma simt la fel de vinovat ca ceilalti toti pentru ca m-am complacut in aceeasi situatie dar nici eu nu am beneficiat de figura 10-14, doar 12-14 (si de fapt am facut 13-14 :evil: ) pentru ca in stanga aveam linia de inalta tensiune (stand C2), insa nu m-ati auzit sa ma plang ca altii au fost favorizati si eu nu. Mi-am "binecuvantat" norocul 72 de ore si gata.
De Soare nu te mai lua ca n-ai dreptate. Nu ne trata ca pe copiii de gradinita cu cine merge, rezerva sau jucatorul?! Te intreb eu atunci, daca pleaca lotul cu 2 rezerve si ajunge acolo numai cu una, cum procedam? Dam cu banul care din delegatie se transforma in rezerva si eventual intra si in joc? Stii despre ce e vorba nu? Corect 100%?
Sau situatii de criza sunt numai pentru unii ori poate incep numai de la un anumit nivel (national). Cu ce unitati de masura ale constiintei judecam, sa stiu ca poate ma razgandesc si va dau dreptate total.

p.s. Cred ca e cazul sa aud si parerile celorlalti membrii CDTA pentru ca vom fi pusi in situatia de a judeca o decizie a arbitrului de sector, a arbitrului sef si a directorului de arbitraj, singurii in masura sa decida (nu organizatorul mansei).
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

victorash

Mesaj de victorash »

CLAUDIU COZMA scrie: dupa cate am scris pana acum , imi pare rau ca nu ai observat ca si eu recunosc ca pot fi in culpa deci suntem trei :) dar intreb si eu daca nimeni nu s-a inghesuit sa le ia locul , ba din contra toti ii vor inapoi , inclusiv eu cred ca nationala nu se poate lipsi de aportul lor , in schimb pe noi ne vre-ti afara , desi suntem in acceasi situatie ( nu vis avis de performante ) doar pentru diferenta ca eu presupun ca voi fi in culpa si alti au recunoscut dupa .
claudiu..referitor la participarea ta si a altora care sunt in situatia ta seful arbitrilor s-a pronuntat. Ca are dreptate sau nu asta va decide marea adunare. Contestatiile, daca vor fi facute sau nu la Lates le va judeca tot el si mai mult ca sigur isi va pastra decizia...deci nu are rost sa nu mergi acolo pentru ca sunt sanse 99 % ca contestatiile aduse sa nu aiba nici un efect.
In mod normal, cum spune si Dl Rosioru, precedentul a fost creat, desi sunt de parere si revin asupra ideii ca o greseala facuta si a treia oara nu mai e greseala ...e prostie!!!

In alta ordine de idei trebuie sa intelegeti ca tomulescu, vopsea sau mirceaf fac acest demers, nu pentru a inlatura concurenta pentru ca nu cred ca au nevoie - din start pe o balta cu peste destul o "jumatate de echipa" e un avantaj garantat - nu..o fac pentru un principiu si din punctul asta de vedere le dau dreptate.
..complet uluit de cata prostie exista...in lume!

victorash

Mesaj de victorash »

Florentin Iuga scrie: p.s. Cred ca e cazul sa aud si parerile celorlalti membrii CDTA pentru ca vom fi pusi in situatia de a judeca o decizie a arbitrului de sector, a arbitrului sef si a directorului de arbitraj, singurii in masura sa decida (nu organizatorul mansei).
Parerile membrilor CDTA ar trebui auzite in sedinta nu pe forum, asa ar fi normal. Normal ar fi fost ca sedinta sa fi avut loc deja sau sa aiba loc pana la plecarea in P-Neamt, asta avand in vedere problemele ridicate dupa primele manse cat si demisiile din ultimul timp.

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@victorash,

bravo,tata, in doua rinduri ai concluzionat pagini intregi de scandaluri !
dar ce te faci ca CDTA-ul asta e impartit prin tara, plus ca unii nu s-au prea implicat in organizare, d-apoi in sedinte ? :)

victorash

Mesaj de victorash »

multumesc Cezar..incerc sa-mi aduc aportul cat pot, desi nu sunt implicat in organizare, astfel incat turneul sa intre pe fagasul normal. Exista o rezolvare pentru orice.

Referitor la implicarea in organizare si sedinte asta nu e treaba mea dar cred ca la sfarsit se poate trage linie iar anul viitor se pot lua masuri pana la excludere...e normal. In momentul in care te implici ( vorbim de membrii) iti asumi o raspundere si niste sarcini...marea adunare si prezenta acolo e una dintre ele...altfel erau multi altii care isi puteau da cu parerea prin telefon sau pe net.
stima...

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

victorash scrie:
CLAUDIU COZMA scrie: dupa cate am scris pana acum , imi pare rau ca nu ai observat ca si eu recunosc ca pot fi in culpa deci suntem trei :) dar intreb si eu daca nimeni nu s-a inghesuit sa le ia locul , ba din contra toti ii vor inapoi , inclusiv eu cred ca nationala nu se poate lipsi de aportul lor , in schimb pe noi ne vre-ti afara , desi suntem in acceasi situatie ( nu vis avis de performante ) doar pentru diferenta ca eu presupun ca voi fi in culpa si alti au recunoscut dupa .
claudiu..referitor la participarea ta si a altora care sunt in situatia ta seful arbitrilor s-a pronuntat. Ca are dreptate sau nu asta va decide marea adunare. Contestatiile, daca vor fi facute sau nu la Lates le va judeca tot el si mai mult ca sigur isi va pastra decizia...deci nu are rost sa nu mergi acolo pentru ca sunt sanse 99 % ca contestatiile aduse sa nu aiba nici un efect.
In mod normal, cum spune si Dl Rosioru, precedentul a fost creat, desi sunt de parere si revin asupra ideii ca o greseala facuta si a treia oara nu mai e greseala ...e prostie!!!

In alta ordine de idei trebuie sa intelegeti ca tomulescu, vopsea sau mirceaf fac acest demers, nu pentru a inlatura concurenta pentru ca nu cred ca au nevoie - din start pe o balta cu peste destul o "jumatate de echipa" e un avantaj garantat - nu..o fac pentru un principiu si din punctul asta de vedere le dau dreptate.
crede-ma ca eu sunt ultimul dintre cei ramasi care vrea sa strice aceasta competie si m-am exprimat destul de clar ca daca se considera necesar m-a dau la o parte fara alte discutii .

DAR HAI SA PUNEM UN CAZ PENTRU TOTI PARTICIPANTI LA LATES

vad ca se incalzeste afara si din cate am auzit pestele la Lates are prostul obicei sa cam moara in sacul de primire , fara ca pescarul sa aiba vre-o vina evidenta in acest caz , aici regulamentul e categoric ELIMINARE , cum va-ti simti oricare din participanti in acest caz , sau sperati ca ; mie nu o sa mi se intample .
<°))))))><
><((((((°>

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”