Ai dreptate mai sus, nu am o problema cu aceste afirmatii ci cu faptul ca, dupa parerea ta, nimic altceva nu este bun in afara de ce vinzi tu.Dan Mitranescu scrie:Critici accept, dar nu acolo unde dreptatea este de partea mea, ca si in cazul acestui subiect. ( recapitulam imediat )tecsi78 scrie: 1. Tocmai ce-ti spuneam ca am incercat swingerele si nu mi-au placut, vreau sa incerc si firul. Daca nu poti accepta si critici, ai o mare problema.
2. Toata lumea care cumpara altceva decat "marca" ta e un nul pt. ca, vezi doamne, nu a prins n tone de peste, cu mamaliga, dintr-un lighean suprapopulat (asta e si motivul cantitatii si al succesului mamaligii), exemple gasesti destule chiar in acest topic.
3. N-am nici o cheltuiala nejustificata cu echipamentul, scuze, am una, cu swingerii hakuyo.
4. Legea iti da dreptul sa folosesti palma daca iei o palma, iar asta e stilul meu si ia-o ca atare (pe modelul tau)
Te superi degeaba si reactionezi aiurea.
De criticat critic multe produse chiar din gama mea : rodpod IMITATIE Sky , chiar daca este la jumatate de pret, am spus intotdeauna ca balangane prea tare pentru cat costa. MTX11 ca este prea moale pentru banii ei , Pro Royale ca este impopotonata aiurea si asta ii ia din calitatile mecanice de lansare, ca minciogurile de la Hakuyo sunt praf deocamdata, .... si altele.
Arata-mi un singur comerciant care face asta macar cu un produs din cele pe care le comercializeaza !!! Ba mai mult , sunt unii care umfla si ultima "janghina" pe care o vand.
Tonele de peste poti sa le prinzi si in casa, tot tone se numesc. Referirile mele sunt la testul real de uzura facut unui produs. Pricepi asta ? In comparatie cu unul care spune ca are un produs de x ani si poate il foloseste de trei ori pe sezon, eu cred ca este un argument de bun simt.
Orice produs cumparat de la mine se poate returna. In situatia ta chiar te rog sa iti platesc swingerele , numai sa ma lasi in pace, daca asta este problema ta cu mine.
Nu trebuie sa-mi platesti swingerele, se mai intampla sa cumperi lucruri care nu-ti dau satisfactie.
Dpmdv discutia asta se opreste aici.
Ps. reincepem cand apar swingerii cu balamalele functionale si neaparat in culorile amintite de colegii de mai sus