Shimano sau Hakuyo

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Încuiat
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: Shimano sau Hakuyo

Mesaj de Dan Mitranescu »

[quote="Alex Matea"]Nu, gresesti, eu nu am nimic cu produsele ieftine si "din care nu se scoate nimic" cum zici tu. Am folosit de-a lungul timpului destule produse ieftine si inca folosesc.

Pe care l-ai promovat dintre ele ?
Eu folosesc produse ieftine si pe astea le promovez, nu altceva.

Nu am nimic cu ce faci, este meseria ta si am respectat asta intotdeauna .
Cand pescuiai cu Hakuyo si directionai totul catre Daiwa sau pachetul FH , am intrat eu sa spun ceva ?
Uite : Salut, in emisiunea din parcul Carol, intr-adevar am folosit niste lansete marca Hakuyo, unele de 3,6 metri ale unui prieten, lansete ale caror nume nu le cunosc si care nu prea m-au impresionat...
In partida de la Herastrau am avut odata lansetele mele uzuale de 3,9 metri, Daiwa Emblem iar apoi pentru pescuitul de aproape niste lansete de 3 metri din 3 bucati Carp Expert, cele care se afla in pachetul Junior Tip nu stiu cum.... vandute de FH in acele pachete... :)

In situatia ta, cand vii si te bagi pe un subiect in care eu sunt implicat direct cu produse si ma certi pentru fel si fel ( fara sa gasesti ceva concret, chiar daca te-am rugat sa-mi dai exemple :wink: ) , parca nu cade frumos.
Esti inca tanar si stiu ca nu sunt numai ideile tale aici. Exact ca aia cu boiliesurile DM . Vorbesti din auzite . :wink: Stai linistit ca nu fac boiliesuri ca sa vand . Ai auzit gresit. Linisteste lumea. Le fac numai sa va bat cu ele. :)

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

.........................

@Lao,

va rog sa incetati cu jignirile. Se poate discuta si civilizat si la subiect.

Dan M

PallBogdan
pescar de competitie

Shimano sau Hakuyo

Mesaj de PallBogdan »

Ce frumos...cat de usor e "sa fie luat la misto" un om corect, cu bun simt, cu experienta, care a facut ceva...a realizat ceva in tara asta plina de salbatici si mistocari! Sunt atat de multi care cred ca au gasit mai multe gauri in macaroana...

Alex Matea

Mesaj de Alex Matea »

Stai linistit, gandesc si ma exprim singur. Nu am directionat nimic catre Daiwa ( am spus Emblem pentru ca aia am, la fel cum am spus Hakuyo pentru ca aia am avut ) sau catre lansetele Carp Expert vandute la teleshoping de FH. Ba mai mult nu am fost multumit nici de acele lansete Carp Expert. Mi-am exprimat parerea ca si utilizator al lor...
Am aratat si produse ieftine pentru cei care au bugete mici dar si pentru bugete mai mari...
In acelasi timp, in trecut, si stii foarte bine asta, am avut lansete Hakuyo MTX 14, de care am fost multumit la acea vreme de ele, si atat . Sa nu crezi ca de la inceput am avut in mana doar Daiwa, Shimano etc.
Ani la rand cand nu mi-am permis m-am dus in dragon sa imi iau scule, accesorii, etc. In interventiile mele nu am acuzat cu nimic sculele Hakuyo, nici nu o voi face, ci doar un anumit comportament sau trend...

Dan Mitranescu scrie:
Alex Matea scrie:Nu, gresesti, eu nu am nimic cu produsele ieftine si "din care nu se scoate nimic" cum zici tu. Am folosit de-a lungul timpului destule produse ieftine si inca folosesc.

Pe care l-ai promovat dintre ele ?
Eu folosesc produse ieftine si pe astea le promovez, nu altceva.

Nu am nimic cu ce faci, este meseria ta si am respectat asta intotdeauna .
Cand pescuiai cu Hakuyo si directionai totul catre Daiwa sau pachetul FH , am intrat eu sa spun ceva ?
Uite : Salut, in emisiunea din parcul Carol, intr-adevar am folosit niste lansete marca Hakuyo, unele de 3,6 metri ale unui prieten, lansete ale caror nume nu le cunosc si care nu prea m-au impresionat...
In partida de la Herastrau am avut odata lansetele mele uzuale de 3,9 metri, Daiwa Emblem iar apoi pentru pescuitul de aproape niste lansete de 3 metri din 3 bucati Carp Expert, cele care se afla in pachetul Junior Tip nu stiu cum.... vandute de FH in acele pachete... :)

In situatia ta, cand vii si te bagi pe un subiect in care eu sunt implicat direct cu produse si ma certi pentru fel si fel ( fara sa gasesti ceva concret, chiar daca te-am rugat sa-mi dai exemple :wink: ) , parca nu cade frumos.
Esti inca tanar si stiu ca nu sunt numai ideile tale aici. Exact ca aia cu boiliesurile DM . Vorbesti din auzite . :wink: Stai linistit ca nu fac boiliesuri ca sa vand . Ai auzit gresit.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Niciodata lui Danut nu i-au placut brandurile occidentale din pescuit. Si nici strategiile lor costisitoare de marketing.

Atat de tare l-a mistuit pe Danut aceasta aversiune pardalnica fata de capitalistii exploatatori incat nu s-a rezumat la a le ignora brandurile de fitze, ci le-a folosit ca termen de comparatie pentru produsele sale.

A fost mai ieftin (spre moca) sa promoveze cu sloganul: " Free Spirit, 500 euro? Pff... Uite aici Emteixu' la 100! Am trimis eu un FS in China si mi-au facut la fel"

Pescarii (clientii) au fost bucurosi ca se gandeste cineva si la ei si ii scuteste de 400 euro - taxa de smecherie.

Paroxismul a fost atins la CN 2012 (Corbu) atunci cand pescarii Carp Zone (aflati sub magica-i bagheta) au prezentat palarii de paie scrise cu markeru': NAȘ, FOCS, etc

N-a scapat nimeni neperpelit de Borcan si compania :)

Uite:

:D :D :D
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Lao scrie:P.P.S. Nu realizezi ca ai inceput sa fi luat la misto de mai toata lumea? :?:
mica mai e lumea asta !!!...si mai mananca si i-uri :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

Ori topicul decurge fara insulte, aluzii, etc.. ori il inchid.

Va rog sa ramaneti on topic.
Multumesc.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:Niciodata lui Danut nu i-au placut brandurile occidentale din pescuit. Si nici strategiile lor costisitoare de marketing.

Atat de tare l-a mistuit pe Danut aceasta aversiune pardalnica fata de capitalistii exploatatori incat nu s-a rezumat la a le ignora brandurile de fitze, ci le-a folosit ca termen de comparatie pentru produsele sale.

A fost mai ieftin (spre moca) sa promoveze cu sloganul: " Free Spirit, 500 euro? Pff... Uite aici Emteixu' la 100! Am trimis eu un FS in China si mi-au facut la fel"

Pescarii (clientii) au fost bucurosi ca se gandeste cineva si la ei si ii scuteste de 400 euro - taxa de smecherie.

Paroxismul a fost atins la CN 2012 (Corbu) atunci cand pescarii Carp Zone (aflati sub magica-i bagheta) au prezentat palarii de paie scrise cu markeru': NAȘ, FOCS, etc

N-a scapat nimeni neperpelit de Borcan si compania :)

Uite:

http://www.youtube.com/watch?v=LV4ke28yjC8

:D :D :D
:lol: :lol: :lol: misto, a aparut si taticu' lu' alex...acu' sa vezi ! :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

cornelserbu scrie:
Lao scrie:P.P.S. Nu realizezi ca ai inceput sa fi luat la misto de mai toata lumea? :?:
mica mai e lumea asta !!!...si mai mananca si i-uri :lol:
Nu va luati cu el ca se tine scai pe urma. Incercati sa ii cititi postarile, sa vedeti cum vorbeste cu majoritatea celor care il deranjeaza putin.
"Mai toata lumea" este numai el, ca in rest au fost numai discutii civilizate, chiar daca au fost contradictorii.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Dan M scrie:Ori topicul decurge fara insulte, aluzii, etc.. ori il inchid.
mai lasa-l putin... :D :D :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”