Dan Mitranescu scrie:Marius Vintila scrie:Varsta mea nu este relevanta in aceasta discutie DOMNULE Dan Mitranescu si-mi cer scuze ca v-ati simtit lezat de afirmatia mea de mai devreme (cea cu paranoia). Puteti sa luati, daca dispuneti de timp, cele 10000 de postari ale dumneavoastra la citit. Expresia mea a fost ca: "imi jignesti inteligenta ca-mi spui ca produsele tale sunt mai bune decat orice alt produs de pe piata.", nu : "in care sa reiasa ca unul din produsele mele "este cel mai bun dupa piata" " .
As putea sa va intreb eu varsta...dar mi-e frica ca o sa ma intrebati: "cat imi dai?"...

))
Domnul Vintila, ma scuzati, sunteti beat ?
Ce sa zic?! Aveti argumete...ma asteptam sa va dedati la intrebari de-astea...spune multe despre calitatea dumneavostra de om...Au ce m-ati atins cu afirmatia asta!![/quote]
Cand imi spuneti ca am 10000de postari si eu am numai 2900, cand eu va cer un singur exemplu in care sa se inteleaga "ca produsele mele sunt cele mai bune dupa piata'' si imi raspundeti ca surdul , incercam sa va gasesc o scuza si sa purtam discutia alta data.
Am intuit gresit, chiar daca recunosc ca imi doream sa fie asta.
Scrieti din Italia cumva ?[/quote]
M-ai luat de pe FB? hmmm....ar trebui sa lucrati la SRI

...Nu ai spus ca produsele tale sunt cele mai bune de pe piata exact cu cuvintele astea, ai umplut 2 forumuri, pe care le stiu eu (poate si-n alta parte) in care ti-ai promovat produsele agresiv, comparand cu alte produse. Ca MTX-urile tale sunt mai bune si le-ai comparat cu Free Spirit si Century si ai spus ca sunt mai ieftine si arunca la fel de bine, ce rezulta din asta? Sunt tot felul de discutii de genul. Tu stii cel mai bine ce ai scris. Cauta in istoric pe infopescar, sunt mii de discutii de genul...si nu numai lansete, tot felul de alte produse care le comparai cu alte firme de renume. Nu ai spus exact asa ca mine, ai promovat Hakuyo cu o agresivitate ca acum cand aud cuvintele "calitate-pret sunt cele mai bune de pe piata", mi se pare ca seamana cu ce am scris mai sus....