Shimano a castigat prin neparticipare!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Încuiat
Marius Vintila
Puncte: 0

Re: Shimano a castigat prin neparticipare!

Mesaj de Marius Vintila »

Varsta mea nu este relevanta in aceasta discutie DOMNULE Dan Mitranescu si-mi cer scuze ca v-ati simtit lezat de afirmatia mea de mai devreme (cea cu paranoia). Puteti sa luati, daca dispuneti de timp, cele 10000 de postari ale dumneavoastra la citit. Expresia mea a fost ca: "imi jignesti inteligenta ca-mi spui ca produsele tale sunt mai bune decat orice alt produs de pe piata.", nu : "in care sa reiasa ca unul din produsele mele "este cel mai bun dupa piata" " .
As putea sa va intreb eu varsta...dar mi-e frica ca o sa ma intrebati: "cat imi dai?"...:)))[/quote]

Domnul Vintila, ma scuzati, sunteti beat ?[/quote]

Ce sa zic?! Aveti argumete...ma asteptam sa va dedati la intrebari de-astea...spune multe despre calitatea dumneavostra de om...Au ce m-ati atins cu afirmatia asta!!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Marius Vintila scrie:Toti sunt autisti, se prefac ca nu vad, ca nu exista.
e clar, psihiatrul e de prisos...dute, tata si te culca :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Marius Vintila

cornelserbu scrie:
Marius Vintila scrie:OK...mai ai de citit despre hakuyo si ocume pe forumurile noastre pana cand o sa dispari su tu 3-4 ani de pe ele ca si mine.
La faza cu psihiatru' vorbesti din experienta? Ptr ca mi se pare ca nu stii sa citesti, asa ca tu esti cel ce trebuie sa se mai duca la scoala.
ti-am spus sa nu te pripesti...
da, o stiu din experienta, eu am fost si m-a facut bine :D ...din pacate, tu ma convingi incet incet ca te-ai duce degeaba...se pare ca a murit doctorul care te-ar fi putut vindeca
stiu sa citesc si probabil stii si tu, dar ce folos, daca nu intelegi nimic :wink:
Si tocmai ma intrebam cum de a tras domnul Mitranescu ca am rude in carpfishing, nu cumva are el si arata cu degetul spre altii? Stii cum e, numai cel ce e hot vede ca el peste tot. Asa domnule Mitraescu, Cornel iti e ruda?

Marius Vintila

Cornele te-ai bagat ca OB-ul, scuza-mi expresia. Cullca-te tu, frate, e tarziu pentru tine. Lasa oamenii sa vorbeasca!

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Marius Vintila scrie:Varsta mea nu este relevanta in aceasta discutie DOMNULE Dan Mitranescu si-mi cer scuze ca v-ati simtit lezat de afirmatia mea de mai devreme (cea cu paranoia). Puteti sa luati, daca dispuneti de timp, cele 10000 de postari ale dumneavoastra la citit. Expresia mea a fost ca: "imi jignesti inteligenta ca-mi spui ca produsele tale sunt mai bune decat orice alt produs de pe piata.", nu : "in care sa reiasa ca unul din produsele mele "este cel mai bun dupa piata" " .
As putea sa va intreb eu varsta...dar mi-e frica ca o sa ma intrebati: "cat imi dai?"...:)))
Domnul Vintila, ma scuzati, sunteti beat ?[/quote]

Ce sa zic?! Aveti argumete...ma asteptam sa va dedati la intrebari de-astea...spune multe despre calitatea dumneavostra de om...Au ce m-ati atins cu afirmatia asta!![/quote]

Cand imi spuneti ca am 10000de postari si eu am numai 2900, cand eu va cer un singur exemplu in care sa se inteleaga "ca produsele mele sunt cele mai bune dupa piata'' si imi raspundeti ca surdul , incercam sa va gasesc o scuza si sa purtam discutia alta data.
Am intuit gresit, chiar daca recunosc ca imi doream sa fie asta.

Scrieti din Italia cumva ?

Osiris

Mesaj de Osiris »

Mariuse, lasa-i, nu vezi ca au creierii spalati, orice incerci sa le explici, ei o tin pe a lor.
Crede-ma, nu are rost, te enervezi degeaba.

Marius Vintila

Dan Mitranescu scrie:
Marius Vintila scrie:Varsta mea nu este relevanta in aceasta discutie DOMNULE Dan Mitranescu si-mi cer scuze ca v-ati simtit lezat de afirmatia mea de mai devreme (cea cu paranoia). Puteti sa luati, daca dispuneti de timp, cele 10000 de postari ale dumneavoastra la citit. Expresia mea a fost ca: "imi jignesti inteligenta ca-mi spui ca produsele tale sunt mai bune decat orice alt produs de pe piata.", nu : "in care sa reiasa ca unul din produsele mele "este cel mai bun dupa piata" " .
As putea sa va intreb eu varsta...dar mi-e frica ca o sa ma intrebati: "cat imi dai?"...:)))
Domnul Vintila, ma scuzati, sunteti beat ?
Ce sa zic?! Aveti argumete...ma asteptam sa va dedati la intrebari de-astea...spune multe despre calitatea dumneavostra de om...Au ce m-ati atins cu afirmatia asta!![/quote]

Cand imi spuneti ca am 10000de postari si eu am numai 2900, cand eu va cer un singur exemplu in care sa se inteleaga "ca produsele mele sunt cele mai bune dupa piata'' si imi raspundeti ca surdul , incercam sa va gasesc o scuza si sa purtam discutia alta data.
Am intuit gresit, chiar daca recunosc ca imi doream sa fie asta.

Scrieti din Italia cumva ?[/quote]

M-ai luat de pe FB? hmmm....ar trebui sa lucrati la SRI :)...Nu ai spus ca produsele tale sunt cele mai bune de pe piata exact cu cuvintele astea, ai umplut 2 forumuri, pe care le stiu eu (poate si-n alta parte) in care ti-ai promovat produsele agresiv, comparand cu alte produse. Ca MTX-urile tale sunt mai bune si le-ai comparat cu Free Spirit si Century si ai spus ca sunt mai ieftine si arunca la fel de bine, ce rezulta din asta? Sunt tot felul de discutii de genul. Tu stii cel mai bine ce ai scris. Cauta in istoric pe infopescar, sunt mii de discutii de genul...si nu numai lansete, tot felul de alte produse care le comparai cu alte firme de renume. Nu ai spus exact asa ca mine, ai promovat Hakuyo cu o agresivitate ca acum cand aud cuvintele "calitate-pret sunt cele mai bune de pe piata", mi se pare ca seamana cu ce am scris mai sus....

Marius Vintila

Osiris scrie:Mariuse, lasa-i, nu vezi ca au creierii spalati, orice incerci sa le explici, ei o tin pe a lor.
Ii las, frate, nu ma enervez.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Osiris scrie:Mariuse, lasa-i, nu vezi ca au creierii spalati, orice incerci sa le explici, ei o tin pe a lor.
Sefe tu ai explicat dar ai uitat sa-ti citesti explicatia :
Osiris scrie: SI, DA, SUNT MANDRU CA SUNT PROST SI AM DAT SI INCA MAI DAU ZECI DE MII DE LEI PE FIRME DE TOP SI IMI PLACE SA MA AFISEZ CU ELE PE BALTI (ma gadila la orgoliu sa stau intr-un sac de dormit de 1000 de lei, relaxat intr-un pat de 1500 de lei, la intuneric in miezul zilei intr-un cort de 2500 de lei, sa-mi tin toate acareturile intr-o cutie de 400 de lei, sa am tot ce-mi trebuie pe balta, asezate la milimetru si intr-o ordine pe care ar invidia-o si cel mai ordonat om posibil, sa imi vad lansetele de sute de euroi "lenevind" pe un rodpod de 4000 de lei, sa ma trezeasca un senzor de 800 de lei, sa se ridice un swinger de 200 de lei, sa mulinez la o mulineta de 2500 de lei, sa arunc cu monturi facute cu zeci chiar sute de lei, care chiar daca fac cateodata "plici", nu ma deranjeaza f. tare.

SI.... DA MA DUC LA PESCUIT DOART DE PLACERE, CA DOAR ASTA E SINGURA MEA PASIUNE SI IN EA BAG MIILE DE EURO (pe care altii le baga in femei, masini ....... fiecare in ce considera de cuviinta).
SI DA IMI PLACE SA-MI ARUNC BANII IN NUME DE FIRME (asa sunt eu si inca alte sute mai fraieri, ne place luxul......)
asta nu e explicatie, e plagiat dupa taranul cu Maserati. Nici macar nu esti original, mai ai de lucrat la "jmecherie"....

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Marius Vintila scrie:Cornele te-ai bagat ca OB-ul, scuza-mi expresia. Cullca-te tu, frate, e tarziu pentru tine. Lasa oamenii sa vorbeasca!
In primul rand nu este "Cornel" , ci domnul Cornel, asa este o adresare cuvenita fata de o persoana de 60 de ani. In alta ordine de idei, te-as ruga sa renunti la jigniri, o discutie se poate purta si cu argumente !
Eu vand scule de pescuit de peste 12 ani. Majoritatea pescarilor din Romania au cumparat cel putin o data de la Senzor. Probabil ca si tu. Deci, crede-ma ca stiu exact ce-si doresc pescarii si mai ales, DE CE ! Problema mea ptr tine este : doua lansete identice sunt produse in aceiasi fabrica, cu aceiasi tehnologie. Una se va numi Mia si una Pia. Mia va costa 100 euro iar Pia 500 euro. DE CE SE VOR GASI 10% DINTRE CLIENTI SA CUMPERE VARIANTA PIA ? Astept raspunsul tau.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”