radu badica scrie:Esti si agresiv vad - iesi nitel de la computer baga si tu un pescuit ca te pierzi in virgule.
Eu cred ca tu te pierzi in mai multe "virgule" decit mine. Nu stiu cum dracu faci dar tot vrei sa dovedesti ceva , cuiva , unor persoane , tie insutzi, prietenilor , lui Nea Victor ( doar nu a crescut un copil falimentar ) si te vad mai baiete ca nu poti - asta chestie de vreo 5-6 ani de zile .
Esti mereu aproape , la o contestatie , la o reclamatie , la un chitzibush , la o
aroganta , la un miez de bila , la o pelleta de finish , la un capat de mustatza de echipa nationala si NU POTI . Pe bune acum Radule , in cite virgule ma bat eu - nu e treaba ta ci a lui saracu Pruteanu - dar tu chiar asa , nu poti sa razbatzi , tocmai pentru ca iti doresti nespus ACREDITAREA de pescar ???
Nu iti vine sa te lasi , dupa atitea si atitea incercari de a dovedi ca meriti si tu macar un loc de lot national ? Cind ti-am facut aroganta cu basculanta de bile in balta la Hobaia , ai crezut ca sunt prost si ti-ai batut joc pe site vreo 2 ani de zile ( am tacut , dar atit puteai tu la acel moment ) - dar uite ca tu ai stat acasa si altii au mers la CM

Dar asa esti tu - brinza buna in burduf de "Ferentari" .
Eu iti spun sincer ca nu vreau sa razbat la CM si port tricolorul la reverul hainei prin prisma diplomatica ( dar asta e alta chestie pe care tu nu o intelegi - servesc patria altfel si in alte imprejurari ) - nu prea am timp , dar imi place "joaca" pe balta . De asta si sunt asa sincer si nu am gretza fata de nimeni - am vrut sa spun asta fatza de de alde Dinu , nu ma lua pe mine la penalty ca nu stii tu cit pot apara eu - si nici tu cit de bine bati 11 metri ( daca oi mai putea sa ii arunci si pe aia ! ) .
Cit despre agresiv - incearca si cu mine ce ai facut cu Cotelici si cu Adriano acum vreo 2-3 ani si mai stam de vorba .

Tiu chiar ca nu ai deminitate , mai baiatule !