SENIOR TROPHY-Standuri,Clasament

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
constantin emilian
Puncte: 0

Re: SENIOR TROPHY-Standuri,Clasament

Mesaj de constantin emilian »

Felicitari tuturor participantilor.
Se pare ca sistemul "rotativ" este destul de spectaculos si interesant din punct de vedere al organizarii!
Extrema ar fi: un concurs prin rotatie si la sfarsit se vor lua in calcul primii doi pesti- cei mai mari - prinsi pe fiecare mansa. :D
"Everything you can imagine is real"
Canalul Coledoc, Sat Duoden.

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

Iata si un clasament al locurilor de pescuit(la unele locuri este mai putin relevant,dat fiind faptul ca in unele manse nu s-a pescuit pe ele):

Imagine
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Super interesanta statistica - bravo !

ionescu iulian

Mesaj de ionescu iulian »

Felicitari castigatorilor , participantilor si in special organizatorilor bravo . :!:
,, To be or not to be, that is the question "

Doru Ionica

Mesaj de Doru Ionica »

:idea: Foarte interesant unde a "gasit" Parfene... 100 kg la Bradu. Asteptam comentarii :wink: Felicitari !!
C.S.OLTENIA FISHING - Craiova

radu badica

Mesaj de radu badica »

Echipa - Floreata, Mitanu, Badica felicita invingatorii si toti participantii pentru concursul interesant la care am luat parte.

ValPangica iar esti pe comentarii?

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Radu Badica

Nu Radule - eu am spus 2 nume - Maty si Nitzu - altii te-au dat pe tine de exemplu . Ce vina am eu ? Te ia lumea de exemplu negativ si eu zau ca nu am nici o vina la chestia asta . Adica stiu pacatele , dar nu le comentez .....
Si acum serios - daca mai imi dau si eu cu parerea , care ar fii smecheria ? Te deranjeaza ??? Nu cred ca m-am luat de tine in nici o postare , dar nu ar fi timpul pierdut , daca asta iti este dorinta ! Material didactic , slava Domnului :lol: :lol: Dar revin la ideea aia cu pescarii de la primele calificari , respect , bla . bla ( ca asa a ajuns chestia asta ! ) si din acest motiv nu scriu .
Ultima oară modificat Sâm Iul 25, 2009 17:26 de către EX-UL, modificat 1 dată în total.

radu badica

Mesaj de radu badica »

Esti si agresiv vad - iesi nitel de la computer baga si tu un pescuit ca te pierzi in virgule.

radu badica

Mesaj de radu badica »

Si Dinu o cautzi cu mine de ma tot mentionezi?

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

radu badica scrie:Esti si agresiv vad - iesi nitel de la computer baga si tu un pescuit ca te pierzi in virgule.
Eu cred ca tu te pierzi in mai multe "virgule" decit mine. Nu stiu cum dracu faci dar tot vrei sa dovedesti ceva , cuiva , unor persoane , tie insutzi, prietenilor , lui Nea Victor ( doar nu a crescut un copil falimentar ) si te vad mai baiete ca nu poti - asta chestie de vreo 5-6 ani de zile .
Esti mereu aproape , la o contestatie , la o reclamatie , la un chitzibush , la o aroganta , la un miez de bila , la o pelleta de finish , la un capat de mustatza de echipa nationala si NU POTI . Pe bune acum Radule , in cite virgule ma bat eu - nu e treaba ta ci a lui saracu Pruteanu - dar tu chiar asa , nu poti sa razbatzi , tocmai pentru ca iti doresti nespus ACREDITAREA de pescar ???
Nu iti vine sa te lasi , dupa atitea si atitea incercari de a dovedi ca meriti si tu macar un loc de lot national ? Cind ti-am facut aroganta cu basculanta de bile in balta la Hobaia , ai crezut ca sunt prost si ti-ai batut joc pe site vreo 2 ani de zile ( am tacut , dar atit puteai tu la acel moment ) - dar uite ca tu ai stat acasa si altii au mers la CM :lol: :lol: Dar asa esti tu - brinza buna in burduf de "Ferentari" .
Eu iti spun sincer ca nu vreau sa razbat la CM si port tricolorul la reverul hainei prin prisma diplomatica ( dar asta e alta chestie pe care tu nu o intelegi - servesc patria altfel si in alte imprejurari ) - nu prea am timp , dar imi place "joaca" pe balta . De asta si sunt asa sincer si nu am gretza fata de nimeni - am vrut sa spun asta fatza de de alde Dinu , nu ma lua pe mine la penalty ca nu stii tu cit pot apara eu - si nici tu cit de bine bati 11 metri ( daca oi mai putea sa ii arunci si pe aia ! ) .

Cit despre agresiv - incearca si cu mine ce ai facut cu Cotelici si cu Adriano acum vreo 2-3 ani si mai stam de vorba . :oops: :oops: Tiu chiar ca nu ai deminitate , mai baiatule ! :oops: :oops:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”