silviu_florescu scrie: (...)
Eu vreau doar sa facem front comun cu totii, sa ne recunoastem greselile incat sa nu mai existe genul asta de nereguli.
Suntem prieteni si asa veau sa ramanem, am fost si poate o sa fim in acelasi club, dar cand e vorba de corectitudine nu voi inchide ochii, si sper ca nici tu sa n-o faci.
(...)
te referi la clubul senzor? ai fost, intr-adevar, insa nu cred ca ai sa mai ai ocazia. iti reamintesc ca ciordeai haine din magazinele aeroportului imbracat in echipamentul nationalei Romaniei. iar acum vorbesti de corectitudine. hm. are dreptate lv, multa ipocrizie pe aici.
Si demagogie.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro
Ce tare e AV-ul! Cred ca te-a suparat afirmatia mea la remarca ta cu "galeria selecta. Vroiam sa citesti printre randuri...era in favoarea ta, oricum.
Credeam ca tu esti mai cerebral si nu faci afirmatii neverificate..
Unu la mana: Adevarat, ti-am spus ca am luat un hanorac dintr-un magazin (eram intr-umn mall, nu aeroport, nu in magazinul de unde v-ati luat toti hainele), m-ai intrebat cat costa si ti-am spus ca nu stiu, l-am luat fara bani.
Doi: nu e adevarat, nu l-am "ciordit" dar daca vrei tu, poti spune si asa, nu ma deranjeaza.
Adevarul e undeva la mijloc. Am profitat de faptul ca nu era curent electric in magazin (africanii fac economie pt CM de fotbal) si am luat ultimul hanorac care era pe un raft si i-am schimbat eticheta cu a altuia mai ieftin.
Am facut-o pt ca nu mai aveam suficienti ranzi schimbati iar doamna ce ne insotea nu mai avea nici ea. unii din voi stiu asta.
Daca te-am lasat sa crezi asta, am facut-o pt fraza pe care imi place s-o aud de la tine "ce tare e SF-ul!"
Poate ca am facut multe magarii la viata mea. Cine nu a facut? Poate ca am inselat mult mai multi oameni decat veti putea voi insela vreodata, sau poate ca nu. Dar tine minte niste cuvinte: "sobolanul nu fura de la el din cuib niciodata".
Iar daca am "furat", imi pare rau ca nu am facut-o mai bine ca sa ajut pescuitul nostru.
Asta nu inseamna ca nu vreau sa fac ceva bun pentru pescuitul nostru. Nu inseamna ca nu vreau concursuri corecte, arbitrate regulamentar.
Tu, Andrei Vladeanu, nu ai mintit, nu ai inselat niciodata? Sa te acuz de ipocrizie? Sa cred ca nu vrei sa-i mearga bine decat clubului Senzor, ca nu te intereseza binele fenomenului nostru ?
Evident, trebuie sa te deranjeze altceva la mine. Am simtit-o de cand eram la Senzor. Sa fie oare non-apartenenta mea, faptul ca fac ce vreau, spun ce vreau indiferent cine esti?
Te deranjeaza ca am plecat de la Senzor? Ca nu m-ai putut "stapani"? Pt viitor, ma refeream la Senior, nicidecum la Senzor.
Imi pare rau ca s-a ajuns aici, chiar daca prevedeam asta. Stiam ca am sa-mi fac multi dusmani cand am sa deschid gura.
oricum, iti multumesc pt onoarea de a face parte din acelasi club cu tine!
Vad ca nu ne intelegem. Si nici nu m-ai insist. Nu te obliga nimeni sa participi pe viitor la concursurile organizate de Senior.
Corect! Ai o bila alba. Asta era rezolvarea? La ce nu ne intelegem, ca nu m-am prins? Unde am gresit?
Eu vreau doar sa te ajut, pe viitor a nu mai avem genul asta de intamplari. Era spre binele tau, oricum.
Stiu ca ai vrea sa auzi doar laude. Am laudat ce era de laudat, dar au existat si niste probleme. Sa ne facem ca nu le vedem?
Vladut Mateianu scrie:@silviu
PS Iar afirmatia cu "m-ai bine punem 10 lei de fiecare sa luam cateva kile de platici ptr arbitrii " ma abtin s-o comentez, dar
Asa e Vladut, nu inteleg nimic! Sunt prost, facut gramada! Daca mi-ai explica tu ce sa inteleg poate as intelege. Deocamdata, cred ca tu dai dovada de neintelegere si te faci ca ploua.
Ar trebui ca, din bun simt, sa nu deschid gura? Asta vrei sa spui?
Spune-mi tu ceva corect, plauzibil si, daca ai dreptate, eu recunosc.
Eu n-am nimic cu arbitrii, ei sunt nevinovati. Organizatorul le-a permis sa faca ce au facut. Nu stiu de ce ti-e greu sa recunosti ca ai gresit si sa promiti ca pe viitor nu se va mai intampla.
Cat despre faza cu "stapanul meu"...e tare, numai tu poti scoate asa ceva crezand ca ma jignesti. Darius a fost in primul rand prietenul meu, un om care a facut pt mine ce altii nu cred ca ar face niciodata. Acum suntem parteneri de pescuit iar eu lucrez la el la firma, dar tot relatie de prietenie este intre noi.
Eu zic sa te uiti in ograda ta..
Na, ca am stricat si topicul asta! Ce-am ajuns sa discut pe forum.. Poate ar trebui sa muti circul asta in alt topic..
Cu mana pe inima, recunosc! Am fost hot!
Daca voi mai fi de acum incolo va fi intr-un alt mod, sub alt inteles.
Macar eu n-am furat din "cuibul" asta si, asa cum la un concurs participa fel si fel de oameni cu fel si fel de "joburi", nu vad care e problema. Inseamna ca ei nu au dreptul sa fie tratati corect? Inseamna ca ei nu au dreptul sa-i ceara socoteala organizatorului?
Cu mana pe inima, tu si Andrei: jurati ca ati fost corecti la toate concursurile si nu ati incalcat niciodata regulamentul?
Daca raspundeti "Da, jur!", eu va cred. Altcineva s-ar putea sa nu fie de acord cu voi, iar voi stiti cine. Si eu stiu.
Si pt ca mai devreme ai adus in discutie bunul simt.. intr-una din manse, din bun simt, nu am pescuit pe langa mal ca sa nu agat sculele arbitrilor. Le-am si spus-o.
Inca o data: nu am nimic cu arbitrii, ii respect pe toti.