Radu, fii putin mai coerent, te rog. Reformuleaza. Nu inteleg ce vrei sa zici. E o afirmatie sau o intrebare?radu badica scrie:Bine daca Silviu Corectu poate stie Sorinache Sfantu sau Cipica Stietot.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Radu, fii putin mai coerent, te rog. Reformuleaza. Nu inteleg ce vrei sa zici. E o afirmatie sau o intrebare?radu badica scrie:Bine daca Silviu Corectu poate stie Sorinache Sfantu sau Cipica Stietot.
vladut,Vladut Mateianu scrie:@silviu
Pe viitor sper sa ai ocazia sa organizezi si sa arbitrezi un concurs de crap. Atunci vei intelege mai multe. Si ai sa intelegi niste aspecte, pe care "din teren" nu le vezi.
Mai Radule - spune tu cu mina pe inima , daca in ciuda schimbarii "stapinirii" la CN ( director actual de concurs este dl. Oana si vad ca sincer se descurca , in ciuda unui moment greu ) - tu ai putut sa-ti depasesti vreodata conditia ? Ce caine , ce latrat ??? Frantii sunt franti si pe vreme buna si pe vreme rea , cind aspira la mai mult decit pot duce si gandi ei . Cind iti recunosti anticipat limitele de pricepere , de timp , de ce vrei tu , poti scrie detasat ca mineradu badica scrie:Le stim totzii Cornele dar erau la putere baietzii si cainii latrau ursu mergea)))
Acum ii doare capul mai si traiesc multzi din sportul asta.
Asa da, bravo! Pana la urma ai fost receptiv. Trebuia sa trecem prin tot circul asta?Vladut Mateianu scrie:Arbitrii n-or sa mai pescuiasca. De acum am modificat regulamentul, la primul peste mort este depunctare 30 de kg, iar la al doilea eliminare.
Noaptea nu se fac cantariri sub niciun pretext. Iar ziua, daca pestele nu are 15 kg va fi pus la loc in sac si cantarit cand ii va veni randul.....
Dar cu interzicerea de a m-ai participa pe viitor a unui concurent care se plimba cu masina....nu stiu ce sa zic, nu cred ca este o asa mare crima ! Mai bine ne ajuta Vlad si inchide noaptea toate drumurile de acces pe balta si nu m-ai sunt probleme....