SENIOR TROPHY-polemica

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
silviu_florescu
Puncte: 0

Re: SENIOR TROPHY-polemica

Mesaj de silviu_florescu »

radu badica scrie:Bine daca Silviu Corectu poate stie Sorinache Sfantu sau Cipica Stietot.
Radu, fii putin mai coerent, te rog. Reformuleaza. Nu inteleg ce vrei sa zici. E o afirmatie sau o intrebare?

silviu_florescu

Vladut Mateianu scrie:@silviu

Pe viitor sper sa ai ocazia sa organizezi si sa arbitrezi un concurs de crap. Atunci vei intelege mai multe. Si ai sa intelegi niste aspecte, pe care "din teren" nu le vezi.
vladut,
poate o sa am ocazia sa organizez, sau poate ca nu. Dar daca o voi face, fii sigur ca-mi voi asuma criticile si voi incerca sa ascult parerile tuturor pana va fi toata lumea multumita, sau pana va fi din ce in ce mai putina lume nemultumita.. Chiar daca parerile altora ar fi diferite, poate ca vor fi mai bune decat ale mele.
Asta sper sa faci si tu.
Zi-mi: nu e buna ideea mea cu depunctarea in kg si interdictia la viitoarele concursuri a color care se plmba noaptea cu masina sau fac alte dracii?
Sau ca arbitrii sa nu mai pescuiasca in concurs?

Imi dau seama ca e greu sa organizezi un concurs. Felicitari! Dar trebuie sa realizezi ca asta e datoria ta, sa iasa bine, sa elimini carentele.
Tu o faci, cu voia ta. Unii poate castiga si ceva bani, bravo lor, e dreptul lor.

Hai sa discutam despre ce a fost bine si despre ce a fost rau. Eu nu vreau decat sa te ajut. N-o mai lua ca un afront personal.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Arbitrii n-or sa mai pescuiasca. De acum am modificat regulamentul, la primul peste mort este depunctare 30 de kg, iar la al doilea eliminare.
Noaptea nu se fac cantariri sub niciun pretext. Iar ziua, daca pestele nu are 15 kg va fi pus la loc in sac si cantarit cand ii va veni randul.....
Dar cu interzicerea de a m-ai participa pe viitor a unui concurent care se plimba cu masina....nu stiu ce sa zic, nu cred ca este o asa mare crima ! Mai bine ne ajuta Vlad si inchide noaptea toate drumurile de acces pe balta si nu m-ai sunt probleme....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

radu badica scrie:Le stim totzii Cornele dar erau la putere baietzii si cainii latrau ursu mergea :))))
Acum ii doare capul mai si traiesc multzi din sportul asta.
Mai Radule - spune tu cu mina pe inima , daca in ciuda schimbarii "stapinirii" la CN ( director actual de concurs este dl. Oana si vad ca sincer se descurca , in ciuda unui moment greu ) - tu ai putut sa-ti depasesti vreodata conditia ? Ce caine , ce latrat ??? Frantii sunt franti si pe vreme buna si pe vreme rea , cind aspira la mai mult decit pot duce si gandi ei . Cind iti recunosti anticipat limitele de pricepere , de timp , de ce vrei tu , poti scrie detasat ca mine :lol: :lol: :lol: sic !!!

Ce se scrie aici pe mine ma sperie ! Unu-i hotz , altul combinator , altul dialectic gresit , mai oameni buni - ce respect ne dorim la unii care ne citesc ? Eu unul stiu un singur lucru - am pescuit cu Vladeanu 1 singura data , 24 ore la Darvari si chiar daca nu a prins nici un peste pina nu am venit eu ( easy boys !! - eu doar le-am aruncat departe ! :lol: :lol: ) , nu l-am vazut incercind sa faca niste combinatii care pareau evidente si pe care le stai si el , le stia si Rosioru si le stiam si eu - ma refer la combinatii de pescuit la limita regulamentului . Din punctil meu de vedere , Vladutz si Andrei sunt OK si daca prind - prind crap pentru ca stiu sa-l prinda de vreo 10-12 ani .

Floreatza

Mesaj de Floreatza »

[quote="andrei vladeanu"]

sau floreata (pesti eliberati in minciog la CN 2006). etc.[/quote]

asta o stii de la mine ,nu sunt eu vinovat ca arbitrii angajati de tine nu visau decat furaciuni .
cred ca asta au invatat de la seful lor ,ei din obisnuinta au facut acest lucru confundand standul lui vladeanu cu al meu .
eu oricum nu mai aveam nevoie de peste ,in acel moment conduceam balta detasat cu peste 200 kg .
CRED CA TI SE TRAGE DE LA FICAT PENTRU CA AI STAT PREA MULT IN SOARE SI AI FACUT INSOLATIE :lol: :lol:

silviu_florescu

Vladut Mateianu scrie:Arbitrii n-or sa mai pescuiasca. De acum am modificat regulamentul, la primul peste mort este depunctare 30 de kg, iar la al doilea eliminare.
Noaptea nu se fac cantariri sub niciun pretext. Iar ziua, daca pestele nu are 15 kg va fi pus la loc in sac si cantarit cand ii va veni randul.....
Dar cu interzicerea de a m-ai participa pe viitor a unui concurent care se plimba cu masina....nu stiu ce sa zic, nu cred ca este o asa mare crima ! Mai bine ne ajuta Vlad si inchide noaptea toate drumurile de acces pe balta si nu m-ai sunt probleme....
Asa da, bravo! Pana la urma ai fost receptiv. Trebuia sa trecem prin tot circul asta?

Nu stiu daca e o crima sau nu sa se plimbe concurentii noaptea cu masina la cativa metri de locurile de pescuit ale concurentilor, dar stiu de la unul ca i-a scapat un peste la minciog speriindu-se de derapajul unor masini.
E bine sa inchizi si barierele, dar pana la urma, se pot plimba pe malul lacului, fara a trece de bariere.
Ii dai avertisment, dar daca el duce un peste altuia si merg amandoi "pe-o mana", il doare undeva.
Intelegi?
Daca ar fi dupa mine, pt a se elimina din suspiciuni (pt ca si ziua se pot transporta pesti cu masina) ar trebui interzisa circulatia chiar si ziua.
Stiu ca pare drastic, dar e decizia ta, daca vrei sa iasa cat mai bine.

Poate ca au existat cazuri, sau poate ca nu. Dar n-ar fi bine sa ne asiguram ca nu se intampla?
Eu zic sa tinzi spre perfectionism. Cum era si vorba.. "nu-ti fie frica sa tinzi spre perfectionism, n-o sa-l atingi niciodata".

Reflecta si ia decizii. Daca ai nevoie si de alte idei de-ale mele sau ale altora, nu ezita sa ni le ceri.

silviu_florescu

Vladut, nu mi-ai raspuns la intrebarile precedente..

"Tu ai ceva sa-mi reprosezi mie? Am furat eu la concursuri?
Sincer, crezi ca o voi face? ...din cat m-ai cunoscut.

Aia cu incalcatul regulamentului poate fiecare din noi a facut-o la un moment dat, mai mult sau mai putin. Inseamna ca marea majoritate e "de factura indoielnica din punct de vedere moral".

Inseamna ca toti ar trebui sa fim exclusi din concursuri? Intrebarea se adreseaza si lui Andrei."

Tin minte ca odata, de curand, ma "respectai si apreciai", le spuneai altora ca sunt un mare pescar si ca as putea ajunge capitanul nationalei. Asta insemna ca nu ma considerai un asa mare hot, cunoscand deja toate "datele problemei".

Nu cred ca sunt potrivit pt a fi capitan, ci ,mai degraba, jucator; si nici nu aspir catre titlul ala. As vrea doar sa-ti mai fi ramas respectul.

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

Asta cu derapajul de unde a mai aparut?Nu a derapat nicio masina.La acest concurs s-au scapat sute de pesti...toti au fost scapati fiindca de fiecare data derapa o masina langa standul celui aflat in drill?
Masina care a oprit la standul respectiv a oprit din motive obiective,binecunoscute de catre cei aflati in cauza.
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

silviu_florescu

Val, pt ca tot suntem la sectiunea dezvaluirilor: daca-mi aduc bine aminte, voi nu ati prins niciun peste pana nu am venit eu si le-am aruncat departe iar la 5 minute ati avut trasatura. Nu o spun pentru a ma da eu mare. A fost o incalcare de regulament din parte amandurora, si a voastra, si a mea (eu fiind concurent in alta echipa, cu Floreata). Era de fata si Victor Oana iar Adi Zarguzon a vazut de pe partea cealalta.

Corecteaza-ma unde gresesc.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@silviu
Imi pare rau, dar prea esti suspicios.....Locul de desfasurare al unui concurs nu trebuie sa arate ca o puscarie, nu acesta este scopul.....Stiu ca este criza si ca este foame mare, dar nu cred ca o sa ajungem sa ne furam intre noi, ar fi de cacat.

Iar de restul problemelor tale nu ma intereseaza. Ti-am spus si o mai spun, nu te obliga nimeni sa participi la concursurile unde ai suspiciuni.Crede-ma, nu ma deranjeaza....

PS dar nu inteleg ce este cu verva asta la postari, pana acum postai doar la vanzari odata pe luna.... :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”