Rezultate Etapa Finala TAVP-F&H - CN Pescuit la Crap - Sacel

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Rezultate Etapa Finala TAVP-F&H - CN Pescuit la Crap - Sacel

Mesaj de andrei vladeanu »

Vali Vesa scrie:
andrei vladeanu scrie:prin 86 dinamo bucuresti si rodion camataru desfintau "gheata de aur a europei", trofeu care se acorda golgheterului continentului.
si dinamovistii au avut o "strategie de club": se dadeau toti la o parte sa marcheze camataru!
Asa e. Si au pierdut cu 17 Nentori... :lol:
si acum tipa tony polster (austria viena) dupa gheata aia. spune ca ii aprtine si ca a fost furata de camataru.
oare mitzanu o sa mai reclame ceva peste 30 de ani? :)

lasand gluma la o parte, problema e ca dinamo si carp zone s-au calauzit intr-o competietie sportiva dupa deviza: "scopul scuza mijloacele"
trist.
The One Team

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

andrei vladeanu scrie:
Vali Vesa scrie:
andrei vladeanu scrie:prin 86 dinamo bucuresti si rodion camataru desfintau "gheata de aur a europei", trofeu care se acorda golgheterului continentului.
si dinamovistii au avut o "strategie de club": se dadeau toti la o parte sa marcheze camataru!
Asa e. Si au pierdut cu 17 Nentori... :lol:
si acum tipa tony polster (austria viena) dupa gheata aia. spune ca ii aprtine si ca a fost furata de camataru.
oare mitzanu o sa mai reclame ceva peste 30 de ani? :)

lasand gluma la o parte, problema e ca dinamo si carp zone s-au calauzit intr-o competietie sportiva dupa deviza: "scopul scuza mijloacele"
trist.
Andrei intelege te rog ca Mitzanu nu avea nici o sansa de a se califica !
Daca nu eram noi era Martoiu !

Noi nu am facut altceva decat sa ne aparam de "strategia" altora ...Si am fost decat doua echipe din club...

Imi pare rau ca nu este Vali aici (este pe Tancabesti ) pentru ca este singurul in masura sa va lamureasca si sa dea cartile pe fata asa cum a facut-o si la sfarsitul concursului de la Sacel. Eu nu vreau sa vorbesc in numele lui ...

Eu (noi) ne-am implicat in acest joc acceptand "regulile" pe parcurs , afland ca asa se joaca.

andrei vladeanu
Veteran

pai da
si sefii lui dinamo bucuresti aflasera ca in campionatul albanez si in cel maltez sunt doi atacanti care nu marcheaza corect. si au vrut sa se apere, facand acelasi lucru cu rodion camataru.
asta scuza cu ceva situatia? nu.
The One Team

Dan Mitranescu
Veteran

andrei vladeanu scrie:pai da
si sefii lui dinamo bucuresti aflasera ca in campionatul albanez si in cel maltez sunt doi atacanti care nu marcheaza corect. si au vrut sa se apere, facand acelasi lucru cu rodion camataru.
...dar ce faceau atacantii aia ? ... dadeau goluri cu mana ?

Cred ca traiesc eu pe alta lume in urma acestor discutii ...
dar va informez ca in toate sporturile se expluateaza regulamentul la maxim ;

- se mimeaza faulturi...
- se fac antrenamente cum sa-ti lovesti adversarul fara sa fii sanctionat...
-se fac "blocaje" pentru a se demarca un coechipier ...
-...

Nu sunt tocmai etice ,dar cine nu le face sta si macane in coada clasamentului .

Saky

Mesaj de Saky »

Nu va mai agitati asa tare ! Mitranescu oricum nu o sa ajunga sa dea cu bata in balta din Frantuzia !! :lol: :lol:

Felicitari echipelor(primele 3) calificate !!!! (exclus rezervele manglitoare)

V am spus ca o sa iasa uc cacacioza mare in momentul cand ati facut regulamentul si ati permis
ca sa participe 12000 de echipe de la fiecare Club !!!
Ati mai permis sa se inscrie si toti cioflingarii care au vazut bile prima oara in viata lor anul asta(pana acuma credeau ca sant bomboane)
si cand au ajuns pe balta au nenorocit echipe valoroase!! :oops: :oops:
Asta a fost motivul pentru care C S Crap Arad nu sa inscris la calificari !!

Cele 3 (trei) echipe calificate sa aibe mare grija si sa nu accepte bautura,mancare,bomboane,etc de la
Mitranescu si Florinel !!!!! Astia dupe ce au facut sant in stare sa va inbolnaveasca cu ceva ca sa ajunga si ei sa pescuiasca in France !! :lol: :lol: :lol:

SI UITE ASA SA TERMINAT SI AL 257 LEA CONCURS DIN ROMANIA,CU MANGLE SI CU MANEVRE !!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

FELICITAR CELOR CARE AU VOTAT REGULAMENTUL DE ANUL ASTA. :twisted: :twisted: :twisted:

Dan Mitranescu
Veteran

Si sfatul meu prietenesc pentru toti cei cu "coloana vertebrala" : Sa nu va apucati sa jucati poker ! :D

andrei vladeanu
Veteran

Dan Mitranescu scrie:

.
atacantii aia, profitand cateodata si de concursul adversarilor, marcau multe goluri pentru ca absolut toti coechipierii jucau pentru ei. strategie gen carp zone
exemple:
rapid-dinamo 5-4; patru goluri camataru, iar rapidul avea nevoie de puncte sa se salveze

ideea e alta
uefa a desfiintat acest trofeu in urma scandalului facut de tony polster care nu s-a prezentat sa ridice gheata de argint
camataru a ramas cu trofeul respectiv, insa unul rusinos
si tu ramai cu locul patru, nu ti-l ia nimeni
The One Team

Dan Mitranescu
Veteran

Sakal scrie: Asta a fost motivul pentru care C S Crap Arad nu sa inscris la calificari !!
Da' unde s-a inscris cs crap arad pana acum ? :lol: :lol: :lol:

In afara de Registru Comertului nu cred ca a auzit cineva de voi ! :lol: :lol: :lol:

Macar acolo sunteti inscrisi ? :lol:

Dan Mitranescu
Veteran

andrei vladeanu scrie:
Dan Mitranescu scrie:

.
si tu ramai cu locul patru, nu ti-l ia nimeni
Eu am fost dezamagit de acest loc 4 ... Am avut ore de foc la sfarsitul concursului in care daca mai prindeam 10 kg il depaseam pe Tomulescu la kg si ieseam pe 3. Eu nu stateam cu ochi pe Livada ... poate ,poate, mai moare un peste la Gabi Sandu sau Marius sa urc si eu in clasament ...

Ca uni atarna sa fie rezerve eu unul nu sunt incantat de asta ...

Dan Mitranescu
Veteran

De ce nu intreaba nimeni de ce Doru Mailat nu a mai prins peste cand putea sa castige balta lejer.

De ce nu se supara nimeni ca Tata Nitu nu a mai pescuit o zi ... putea sa ma intreaca si dansul lejer. Cu aceasta ocazie ii multumesc ca s-a debarasat de orice "prietenii'' .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”