Sa fi sigur ca de data asta arbitrajul va fi mult schimbat in bine ! Iar de controalele din timpul noptii ma voi ocupa personal, astfel incat, prin sondaj, in fiecare seara sa fie controlate 4-5 echipe....

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Solutia este bariera cu lacat la intrarile pe balta cu cheie la arbitrii. Altfel parca vad scenarii .... " ba ia trimite pe unu cu masina sa se opreasca la echipa X in stand sa-l descalifice"2.Orice masina care intra pe balta (zi sau noapte incalcand regulamentul )si opreste la un stand, ii va aduce echipei respective eliminarea DIRECTA din concurs.
Cand esti in concurs e foarte greu sa observi nereguli, fiind concentrat catre principala activitate, sa prinzi cat mai mult peste. Dar cand esti "in afara"...Vladut Mateianu scrie: 1.Drumurile de acces pe balta, secundare , precum si cel principal, vor fi inchise circulatiei pe timpul concursului...
Joi seara, pe malul de sud era pusa bariera intre cele 2 balti.Vali Vesa scrie:
Caz concret, la Carpshow:
Vineri seara, in jur de ora 22.30 ma aflam pe pontonul terasa cu Sandel, mancam si noi ceva. O masina a trecut pe malul de sud spre Vaci, fara lumini, i-am vazut doar stopurile dupa ce a urcat panta spre Rapa. S-a intors dupa aproximativ 20 de minute, tot spre balta din fata, nu pe dig, deci nu era "masina care duce mancare"...
Upssssfelix brasov scrie:...albitri ...
Am inteles Vali. Intrebarea e, daca Joi era bariera pusa, de ce n-a ramas si Vineri ?Vali Vesa scrie:Ionut,
Vineri, nu Joi.
Mai este o bariera, spre Peris, peste camp. Si aia a fost inchisa cu lacat si deschisa de nu's cine (nu la Carpshow). Habar n-am, nici nu stiam ca este bariera intre balti pe malul de sud. Noi am auzit masina, dupa care am vazut stopurile cand a calcat usor frana in varf de panta.Sionut scrie: Am inteles Vali. Intrebarea e, daca Joi era bariera pusa, de ce n-a ramas si Vineri ?