Modificari regulament la conc. organizate de Senior Crap

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Modificari regulament la conc. organizate de Senior Crap

Mesaj de Vladut Mateianu »

@nicu

Sa fi sigur ca de data asta arbitrajul va fi mult schimbat in bine ! Iar de controalele din timpul noptii ma voi ocupa personal, astfel incat, prin sondaj, in fiecare seara sa fie controlate 4-5 echipe.... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

2.Orice masina care intra pe balta (zi sau noapte incalcand regulamentul )si opreste la un stand, ii va aduce echipei respective eliminarea DIRECTA din concurs.
Solutia este bariera cu lacat la intrarile pe balta cu cheie la arbitrii. Altfel parca vad scenarii .... " ba ia trimite pe unu cu masina sa se opreasca la echipa X in stand sa-l descalifice"
Milionar excentric

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Vladut Mateianu scrie: 1.Drumurile de acces pe balta, secundare , precum si cel principal, vor fi inchise circulatiei pe timpul concursului...
Cand esti in concurs e foarte greu sa observi nereguli, fiind concentrat catre principala activitate, sa prinzi cat mai mult peste. Dar cand esti "in afara"...

Caz concret, la Carpshow:

Vineri seara, in jur de ora 22.30 ma aflam pe pontonul terasa cu Sandel, mancam si noi ceva. O masina a trecut pe malul de sud spre Vaci, fara lumini, i-am vazut doar stopurile dupa ce a urcat panta spre Rapa. S-a intors dupa aproximativ 20 de minute, tot spre balta din fata, nu pe dig, deci nu era "masina care duce mancare"...
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

felix brasov

Mesaj de felix brasov »

bravo vladut :D :D :D sa sti ca daca se pune in aplicare la anul tot ce ai postat tu mai sus nu o sa mai aiba nimeni de comentat ceva despre concursurile facute de tine si andrei vladeanu este mai bine si pentru noi pescari de competitie sa nu mai aiba nimeni de comentat dupa competitie toata lumea sa de mana ca asa este frumos :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: sa fim uniti cu toti nu sa ne vorbim pe la colturi ca pe ala la ajuta albitri sau pe ala la ......etc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sionut

Mesaj de Sionut »

Vali Vesa scrie:

Caz concret, la Carpshow:

Vineri seara, in jur de ora 22.30 ma aflam pe pontonul terasa cu Sandel, mancam si noi ceva. O masina a trecut pe malul de sud spre Vaci, fara lumini, i-am vazut doar stopurile dupa ce a urcat panta spre Rapa. S-a intors dupa aproximativ 20 de minute, tot spre balta din fata, nu pe dig, deci nu era "masina care duce mancare"...
Joi seara, pe malul de sud era pusa bariera intre cele 2 balti.
CS APS

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

felix brasov scrie:...albitri ...
Upssss :shock:

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Ionut,

Vineri, nu Joi.

Sionut

Mesaj de Sionut »

Vali Vesa scrie:Ionut,

Vineri, nu Joi.
Am inteles Vali. Intrebarea e, daca Joi era bariera pusa, de ce n-a ramas si Vineri ?
CS APS

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Sionut scrie: Am inteles Vali. Intrebarea e, daca Joi era bariera pusa, de ce n-a ramas si Vineri ?
Mai este o bariera, spre Peris, peste camp. Si aia a fost inchisa cu lacat si deschisa de nu's cine (nu la Carpshow). Habar n-am, nici nu stiam ca este bariera intre balti pe malul de sud. Noi am auzit masina, dupa care am vazut stopurile cand a calcat usor frana in varf de panta.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Intre timp stalpii de la bariere au fost betonati, lanturile sunt groase, iar in stanga si in dreapta barierelor(cat permite terenul) au fost trasate santuri adanci cu tractorul, imposibil de trecut si cu 4x4...
De asemenea, a fost blocat si accesul dinspre Planet.

Si , ca sa fie clar ca nu glumesc, ii anunt pe aceasta cale pe toti concurentii de la Boiliesmania(in special pe "unii" dintre ei, din cauza carora vor suferi toti :oops: :( ) sa isi anunte prietenii ca prezenta lor pe balta cu autoturismul va duce la descalificarea echipei respective, indiferent daca masina patrunde pe balta ziua.....sau noaptea !

Imi cer scuze in fata celor cinstiti si corecti, dar nu vreau ca lucrurile sa scape de sub control....ESTE CRIZA ! :mrgreen: :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”