catre organizatorii de competitii ...

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

eugen dragnea
pescar de competitie

Re: catre organizatorii de competitii ...

Mesaj de eugen dragnea »

Eu propun asa:
-fiecare organizator de concursuri sponsorizeaza cu 100 lei per fiecare competitie desfasurata in ultimii 10 ani pentru sponsorizarea echipei nationale...Vladut,Matei,George,Carstocea etc...hai,un pas in fata pentru Romania...sper sa nu va impiedicati pe drum! ca la cat ati supt de la sportul asta va permteti 2 kg de bile sponsorizare/competitie.
-orice echipa paraseste competitia inainte de festivitatea de premiere depune o penalizare de 50 de lei pentru sponsorizarea echipei nationale daca vrea sa mai participe la o competitie organizata de respectivul organizator...daca nici o echipa nu paraseste competitia organizatorul depune 50 de lei simbolic din fondul de premiere.
-cine "cade in pacat" si bate arbitri sau concurenti intr-o competitie,fura peste ca sa-l vanda pe alte carpodroame,ascunde peste ca sa fraudeze concursul,muta sacii de pastrare de la un stand la altul,va fi obligat sa plateasca 1000 lei sponsorizare pentru echipa nationala la urmatoarea participare la un concurs organizat...aici organizatorul trebuie sa VREA,nu sa inchida ochii...
...si ar mai fi multe de spus dar deja consum prea multa energie pentru un sport de nisa in care mi-am ingropat sperantele...
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

pharaoh
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de pharaoh »

Bine, bati campii un pic, dar pot sa-ti inteleg frustrarea. Imi permit sa comentez doar la un punct. Nu l-ai incadrat bine pe Florin Carstocea. Cred ca mai degraba sportul asta a supt de la el, decat viceversa.

Craciun Fericit tuturor!
Marius Sârbu

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

eugen dragnea scrie:Eu propun asa:
-fiecare organizator de concursuri sponsorizeaza cu 100 lei per fiecare competitie desfasurata in ultimii 10 ani pentru sponsorizarea echipei nationale...Vladut,Matei,George,Carstocea etc...hai,un pas in fata pentru Romania...sper sa nu va impiedicati pe drum! ca la cat ati supt de la sportul asta va permteti 2 kg de bile sponsorizare/competitie.
-orice echipa paraseste competitia inainte de festivitatea de premiere depune o penalizare de 50 de lei pentru sponsorizarea echipei nationale daca vrea sa mai participe la o competitie organizata de respectivul organizator...daca nici o echipa nu paraseste competitia organizatorul depune 50 de lei simbolic din fondul de premiere.
-cine "cade in pacat" si bate arbitri sau concurenti intr-o competitie,fura peste ca sa-l vanda pe alte carpodroame,ascunde peste ca sa fraudeze concursul,muta sacii de pastrare de la un stand la altul,va fi obligat sa plateasca 1000 lei sponsorizare pentru echipa nationala la urmatoarea participare la un concurs organizat...aici organizatorul trebuie sa VREA,nu sa inchida ochii...
...si ar mai fi multe de spus dar deja consum prea multa energie pentru un sport de nisa in care mi-am ingropat sperantele...
Eugen tata, cred ca ai "supt" tu prea multa tuica de Craciun ! Numai ineptii, o sponsorizare se face DOAR benevol, nu conditionata ! Ai putea incepe tu cu sponsorizarile ptr lot , ca sa demonstrezi ca nu esti doar un lup moralist....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”