Pe mine nu ma deranjeaza nimic. Va iubesc cand va credeti pescari.Albert scrie:Nu vorbim despre moralitate aici ci vorbim despre hotie.Dan Mitranescu scrie:Albert , ne scuzi daca ti se pare ceva imoral pe aici.![]()
Sper sa nu faci asa ceva niciodata.Hai sa coboram putin de pe piedestalul pe care credem ca stam doar pentru ca participam la niste braile. Pescuitul are multe forme iar ce faceti voi(competitie) e o parte infima. Dar nici despre asta nu discut. E joaca voastra, va faceti regulile cum vreti voi. Cam ca la sotron.Dan Mitranescu scrie:In "lumea reala" ( si mai ales a sporturilor ) lucrurile se judeca asa cum sunt acolo sus, la varf. Acolo este intotdeauna legea.
Ce spui tu cu strategie, indicatii, nada si alte avioane sa zicem ca e pescuit. De ce pescuiesti? Ca sa prinzi peste. Pestele il prinde ala care are joarda-n mana...(asta daca stie in ce parte se slabeste frana...). L-ai dus pe gigel la pescuit, i-ai pus boana-n carlig..bravo tie..dar pestele ala mare l-a prins gigel, oricat de tare te-ar deranja pe tine.
Cu asta am terminat, va las sa va bateti in reguli.Poate din discutia asta apare o noua propunere de concurs pe Moara, concurs care se va termina cu vesnicele discutii dintre vasnicii legiuitori din lumea brailelor-de-competitie. Ca doar legea se face la varf, nu?
Spor!

Vijelie nu rezista. De aici i se trage.
Tu nu stii ceva despre mine. Inca nu am prins in competitii cat am prins la liber. Asa ca incurci piedestalele cu pietrele si noroiul.
Care sunt formele alea multe de pescuit de care spui ?
Ai fost "la oala" vreodata ? ( nu cauta pe net, ca nu gasesti ce inseamna ).