Sunt niste lucruri simple, fara asa mare relevanta in actualul topic.iulius_gherase scrie:Domnule dan de ce alegeri sa imi dati replica doar la anumite chestiuni...tare mult as vrea sa stiu parerea dumneavoastra in litera regulamentului cu aceasta situatie,expusa mai devreme:
intr-o interpretare extensiva si riguroasa a regulamentului ca daca mi se rupe coloana,de la nodul inaintasului, cu pestele la doi metri de mal si apuc sa prind de textil si sa-l trag la minciog,nu pot sa il trec in clasament...sau pestele se elibereaza cand sa-l pun in minciog si totusi apuc sa il prind cu minciogul..situatie reala(tenul s-a eliberat de carlig dar nu si- a dat seama si se zbatea pe loc si am bagat dintr-o miscate capul la minciog sub el si l-am prins)tot nu il pun in clasament ca nu era prins la carlig de fapt,nu avea carligul in gura cand l-am pus pe saltea
Daca se rupe firul si reusesti sa il prinzi, atunci singura solutie este sa legi firul de linia rupta si sa scoti pstele cu lanseta. Nu are nimeni nimic impotriva.
Daca aduci doua fire, il rupi pe al tau si il legi pe celalalt ca sa scoti pestele si te filmeaza cineva, ... pleci. Maradona, cel care a si dat nume cazului

Atunci cand bagi un peste in minciog cu ajutorul lansetei, nu precizeaza nimeni cand sa ii scoti acul.
Putem sa ne scremem acum creierii cu diferite cazuri de luare a pestelui in minciog fara legatura cu lanseta, dar cu toata increderea, arbitrii au posibilitatea lejer de a judeca diferentele dintre furt si corectitudine in aceasta situatie.