Moderator: gor965
Marius, e doar o părere...pe Lacul Corbu intra 25 de loturi, la o taxa de maxim 500 € de lot, eu cred ca vor veni minim 15 loturi.barbumarius scrie:Ce imi place cel mai tare este ca va vaitati de taxa de 100 mil(atentie in care Campioana ia 1000E/club sa ii foloseasca pt CM) dar va descurcati sa deplasati un lot la CM cu 15-20 de mii de euro.
Deduc un singur lucru, ori e vrajeala ieftina ori nu va doriti sa iesiti campioni.
Si inca un lucru, ne dorim participare numeroasa de 15-20 de cluburi. Care e balta aia din Romania unde sa incapa atatea echipe si sa mai fie si cat de cat echilibrata?
Va spun tot eu, o sa o luam de la capat cu "experimente" gen Fantanele-Dolj unde am stat zeci de echipe de 2 pescari, 3 zile si nu am prins un peste.
Va urez succes!
PS @ Vladut
Te vaitai inclusiv de distanta de la Bucuresti la Constanta. Mai sus Dan Arghirescu de la Tomis Constanta spunea ca si el este interesat de o participare la CN. Sa inteleg ca distanta de la Constanta la Bucuresti e mai mica sau parerea lui nu conteaza? O sa imi spui ca sunt mai multi din Bucuresti si ca se supune majoritatii. E asa a fost si cu votul de la sedinta, te supui majoritatii.
6800+3000 = 9800 de leibarbumarius scrie:@ Max
6800-4500(mia de euro pt lot)=2300 lei ceea ce inseamna exact 500 de euro.
Daca nu se vrea sa se puna bani pt lot sa nu se puna dar inseamna ca cei care nu vor nu isi doresc sa iasa campioni, altfel nu vad cum nu vrei sa pui 1000 ca sa beneficiezi apoi de 15000?
Hai sa nu amestecam tendentios chestiunile si sa spunem lucrurile asa cum au fost, draga Marius. Pentru istoria crapista, pe care, pana la urma, impreuna am scris-o.barbumarius scrie: (...) Si inca un lucru, ne dorim participare numeroasa de 15-20 de cluburi. Care e balta aia din Romania unde sa incapa atatea echipe si sa mai fie si cat de cat echilibrata?
Va spun tot eu, o sa o luam de la capat cu "experimente" gen Fantanele-Dolj unde am stat zeci de echipe de 2 pescari, 3 zile si nu am prins un peste.
Va urez succes!
Dar si daca imi iau o masina care nu merge decat cu benzina de la statia X si afla patronul benzinariei ca fara el nu pot face 100 de metri, imi cere cat vrea pe litru...barbumarius scrie: Si inca ceva,Maxx, cand unii participa la concursuri private cu taxe de 500-1000E si chiar mai mari, cum poti avea pretentia ca un om sa iti puna balta gratis in conditiile in care acea balta are anumite cheltuieli de intretinere? E ceva de genul " eu imi iau Ferrari dar da-mi tu bani de benzina".
andrei vladeanu scrie:Dar si daca imi iau o masina care nu merge decat cu benzina de la statia X si afla patronul benzinariei ca fara el nu pot face 100 de metri, imi cere cat vrea pe litru...barbumarius scrie: Si inca ceva,Maxx, cand unii participa la concursuri private cu taxe de 500-1000E si chiar mai mari, cum poti avea pretentia ca un om sa iti puna balta gratis in conditiile in care acea balta are anumite cheltuieli de intretinere? E ceva de genul " eu imi iau Ferrari dar da-mi tu bani de benzina".Si eu platesc.