Programul Campionatului AGVPS - editia 2016

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
barbumarius
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Programul Campionatului AGVPS - editia 2016

Mesaj de barbumarius »

Ce imi place cel mai tare este ca va vaitati de taxa de 100 mil(atentie in care Campioana ia 1000E/club sa ii foloseasca pt CM) dar va descurcati sa deplasati un lot la CM cu 15-20 de mii de euro.
Deduc un singur lucru, ori e vrajeala ieftina ori nu va doriti sa iesiti campioni.
Si inca un lucru, ne dorim participare numeroasa de 15-20 de cluburi. Care e balta aia din Romania unde sa incapa atatea echipe si sa mai fie si cat de cat echilibrata?
Va spun tot eu, o sa o luam de la capat cu "experimente" gen Fantanele-Dolj unde am stat zeci de echipe de 2 pescari, 3 zile si nu am prins un peste.
Va urez succes!

PS @ Vladut
Te vaitai inclusiv de distanta de la Bucuresti la Constanta. Mai sus Dan Arghirescu de la Tomis Constanta spunea ca si el este interesat de o participare la CN. Sa inteleg ca distanta de la Constanta la Bucuresti e mai mica sau parerea lui nu conteaza? O sa imi spui ca sunt mai multi din Bucuresti si ca se supune majoritatii. E asa a fost si cu votul de la sedinta, te supui majoritatii.

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Cand spui ca ceva nu e bine combati doar aratand cum e bine. Sunt curios sa vad si eu solutiile. Daca le ai scrie-le aici ca sa le vedem si abia apoi pune din nou lumea pe drumuri pt ca apropo drumul de la Constanta sau alte localitati din tara e lung ca sa vina cineva sa va asculte prostiile.
Ultima oară modificat Dum Ian 24, 2016 10:46 de către barbumarius, modificat 1 dată în total.

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

barbumarius scrie:Ce imi place cel mai tare este ca va vaitati de taxa de 100 mil(atentie in care Campioana ia 1000E/club sa ii foloseasca pt CM) dar va descurcati sa deplasati un lot la CM cu 15-20 de mii de euro.
Deduc un singur lucru, ori e vrajeala ieftina ori nu va doriti sa iesiti campioni.
Si inca un lucru, ne dorim participare numeroasa de 15-20 de cluburi. Care e balta aia din Romania unde sa incapa atatea echipe si sa mai fie si cat de cat echilibrata?
Va spun tot eu, o sa o luam de la capat cu "experimente" gen Fantanele-Dolj unde am stat zeci de echipe de 2 pescari, 3 zile si nu am prins un peste.
Va urez succes!

PS @ Vladut
Te vaitai inclusiv de distanta de la Bucuresti la Constanta. Mai sus Dan Arghirescu de la Tomis Constanta spunea ca si el este interesat de o participare la CN. Sa inteleg ca distanta de la Constanta la Bucuresti e mai mica sau parerea lui nu conteaza? O sa imi spui ca sunt mai multi din Bucuresti si ca se supune majoritatii. E asa a fost si cu votul de la sedinta, te supui majoritatii.
Marius, e doar o părere...pe Lacul Corbu intra 25 de loturi, la o taxa de maxim 500 € de lot, eu cred ca vor veni minim 15 loturi.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

@ Max
6800-4500(mia de euro pt lot)=2300 lei ceea ce inseamna exact 500 de euro.
Daca nu se vrea sa se puna bani pt lot sa nu se puna dar inseamna ca cei care nu vor nu isi doresc sa iasa campioni, altfel nu vad cum nu vrei sa pui 1000 ca sa beneficiezi apoi de 15000?

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

barbumarius scrie:@ Max
6800-4500(mia de euro pt lot)=2300 lei ceea ce inseamna exact 500 de euro.
Daca nu se vrea sa se puna bani pt lot sa nu se puna dar inseamna ca cei care nu vor nu isi doresc sa iasa campioni, altfel nu vad cum nu vrei sa pui 1000 ca sa beneficiezi apoi de 15000?
6800+3000 = 9800 de lei

Eu zic de 500 € pe 2 sau 3 etape in funcție de numărul de loturi înscrise.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

barbumarius scrie: (...) Si inca un lucru, ne dorim participare numeroasa de 15-20 de cluburi. Care e balta aia din Romania unde sa incapa atatea echipe si sa mai fie si cat de cat echilibrata?
Va urez succes!
Hai sa nu amestecam tendentios chestiunile si sa spunem lucrurile asa cum au fost, draga Marius. Pentru istoria crapista, pe care, pana la urma, impreuna am scris-o.

Intr-adevar, Fantanele a fost un "experiment" in 2011. Balta respectiva s-a inlocuit rapid cu Tancabesti. Cele 19 (nouasprezece!) cluburi inscrise atunci la CN au fost distribuite pe doua lacuri, Darvari si Tancabesti. Au fost doua manse eliminatorii disputate in acelasi timp (11 cluburi la Darvari si 8 la Tancabesti, daca memoria nu-mi joaca feste), iar cea de la Darvari fost castigata chiar de clubul din care faceai si tu parte la vremea respectiva, daca-mi amintesc bine.

Primele 12 cluburi au mers in semifinala, la Darvari.

In fine, primele 6 au disputat finala pe Tancabesti.

In 2011 CN-ul a fost astfel compus din 4 concursuri. Taxa a fost 400 euro/club, iar bugetul pentru antrenament si deplasare in Italia la mondial a fost asigurat.

Cele doua lacuri au fost puse gratuit la dispozitie de catre patroni, cate doua concursuri fiecare. Pentru asta le multumesc si acum. Mai mult, Vlad Parfene de la Tancabesti a si sponsorizat lotul national cu 2 abonamente.

Inca o data, Marius, eu nu vreau sa discut la ce trebuie sa ne intoarcem si cand, nu vreau sa contest decizii sau voturi, nu vreau sa spun cum trebuie sa se faca, ci prin aceasta postare vreau sa pun adevarul la locul lui. Atat.

Apoi, intr-o postare mai sus, mi-am permis cateva pareri de ordin general, asupra fenomenului, la rugamintea lui Iulian Petre.

Pentru ca da, eu cred ca un Campionat National de Pescuit la Crap al Romaniei ar trebui sa inceapa cu faze zonale (pentru a putea cuprinde cat mai multe lacuri si cluburi DIN TARA) , in sistem oarecum piramidal, care sa conduca la o finala de 6 cluburi.
The One Team

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

@Maxx
Poate ca e posibil dar in primul rand trebuie sa ai balta gratis si in al doilea rand considera ca tu esti organizator si incearca sa faci 2 etape de CN cu acesti bani. Daca reusesti s-ar putea sa ti se atribuie tie organizarea. :D
Si inca ceva,Maxx, cand unii participa la concursuri private cu taxe de 500-1000E si chiar mai mari, cum poti avea pretentia ca un om sa iti puna balta gratis in conditiile in care acea balta are anumite cheltuieli de intretinere? E ceva de genul " eu imi iau Ferrari dar da-mi tu bani de benzina".

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

barbumarius scrie: Si inca ceva,Maxx, cand unii participa la concursuri private cu taxe de 500-1000E si chiar mai mari, cum poti avea pretentia ca un om sa iti puna balta gratis in conditiile in care acea balta are anumite cheltuieli de intretinere? E ceva de genul " eu imi iau Ferrari dar da-mi tu bani de benzina".
Dar si daca imi iau o masina care nu merge decat cu benzina de la statia X si afla patronul benzinariei ca fara el nu pot face 100 de metri, imi cere cat vrea pe litru... :wink: Si eu platesc.
The One Team

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

@ Andrei
Ai dreptate cu ce spui mai sus(mai ales cu etapele zonale) desi cred ca nu ar fi cea mai echilibrata competitie deoarece in faze initiale pot fi eliminate cluburi care ar putea juca finala. Totusi cred ca anul asta e prea scurt timpul ca sa organizam asa ceva si in plus trebuie facut un proiect care la ora asta trebuie sa fie agreeat si de AGVPS. Tu stii ca o asfel de participare o sa puna si o gramada de probleme pe ca nu le poti elimina deoarece nu ai solutie( vezi cazul Acvila). Adica "x" nu respecta regulamentul si nu poti sa ii faci nimic pe cale sportiva.
Dupa mine tu esti singurul care te poti inhama la un astfel de proiect.

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

andrei vladeanu scrie:
barbumarius scrie: Si inca ceva,Maxx, cand unii participa la concursuri private cu taxe de 500-1000E si chiar mai mari, cum poti avea pretentia ca un om sa iti puna balta gratis in conditiile in care acea balta are anumite cheltuieli de intretinere? E ceva de genul " eu imi iau Ferrari dar da-mi tu bani de benzina".
Dar si daca imi iau o masina care nu merge decat cu benzina de la statia X si afla patronul benzinariei ca fara el nu pot face 100 de metri, imi cere cat vrea pe litru... :wink: Si eu platesc.

Si asta e corect dar si cand ai si vrei gratis atunci pari milog. :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”