Programul Campionatului AGVPS - editia 2016

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Alexandru Mihai
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Programul Campionatului AGVPS - editia 2016

Mesaj de Alexandru Mihai »

barbumarius scrie:@Maxx
Poate ca e posibil dar in primul rand trebuie sa ai balta gratis si in al doilea rand considera ca tu esti organizator si incearca sa faci 2 etape de CN cu acesti bani. Daca reusesti s-ar putea sa ti se atribuie tie organizarea. :D
Si inca ceva,Maxx, cand unii participa la concursuri private cu taxe de 500-1000E si chiar mai mari, cum poti avea pretentia ca un om sa iti puna balta gratis in conditiile in care acea balta are anumite cheltuieli de intretinere? E ceva de genul " eu imi iau Ferrari dar da-mi tu bani de benzina".
Marius,

Sa le luam pe rând :

1. Taxele de 500-1000 € sunt plătite strict pentru concursuri in care premiul este pe măsura si se măsoară tot in bani , deci exemplul tău nu are legătura cu subiectul.

2. Campionatul Național ii pot spune chiar ca este un interes național drept urmare trebuie înțelegere din partea proprietarilor de lacuri din România.

3. La un minim de 15 loturi se pot strânge 7500 €, la 500 € taxa/lot, balta e gratis, iar arbitrii sunt plătiți doar cu diurna zilnică pentru mâncare, nu stau sa fac socoteli acum dar cred ca se poate.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

romanraul

Mesaj de romanraul »

Cand veniturile tale depind de pescari si de acolo vin banii eu cred ca nu este un capat de lume o data pe an sa sponsorizezi prin a pune balta la dispozitia celor care iti aduc tot anul bani, mai ales ca este vorba de CN si este o mandrie sa stii ca se tine pe balta ta...
Toti isi rup oasele sa scoata tone de peste la Corbu si ajungi la CM, pescuieste pe o balta care prinzi 100-200 kg sau poate si mai putin.... Nu este un criteriu de performanta corbu sa prinzi tone... Vladut are dreptate, trebuie mai multe balti astfel incet castigatorii sa se poate adapta si pescui pe orice tip de balta.... In asa fel la CM nu te i-a prin surprindere....

Si pana ulta alta macar a intrebat cineva daca exista patroni care pot pune balta la dispozitie ???
Membru Fondator - Enjoy Fishing Team
Web : www.enjoyfishing.ro
Facebook : Enjoyfishingclub

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

romanraul scrie:Cand veniturile tale depind de pescari si de acolo vin banii eu cred ca nu este un capat de lume o data pe an sa sponsorizezi prin a pune balta la dispozitia celor care iti aduc tot anul bani, mai ales ca este vorba de CN si este o mandrie sa stii ca se tine pe balta ta...
Toti isi rup oasele sa scoata tone de peste la Corbu si ajungi la CM, pescuieste pe o balta care prinzi 100-200 kg sau poate si mai putin.... Nu este un criteriu de performanta corbu sa prinzi tone... Vladut are dreptate, trebuie mai multe balti astfel incet castigatorii sa se poate adapta si pescui pe orice tip de balta.... In asa fel la CM nu te i-a prin surprindere....

Si pana ulta alta macar a intrebat cineva daca exista patroni care pot pune balta la dispozitie ???

Pai da tu exemplu de cateva balti care pot gazdui 15 loturi si ma bag eu sa incerc sa le obtin gratis.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

barbumarius scrie:Cand spui ca ceva nu e bine combati doar aratand cum e bine. Sunt curios sa vad si eu solutiile. Daca le ai scrie-le aici ca sa le vedem si abia apoi pune din nou lumea pe drumuri pt ca apropo drumul de la Constanta sau alte localitati din tara e lung ca sa vina cineva sa va asculte prostiile.
Barbule, acum 10 ani cand asculatai aceste "PROSTII" stateai jos si aplaudai... acum vad ca ai ajuns "miez", le sti pe toate si intervi doar ptr a-ti sustine interesul personal. Eu pot trece peste asta, am alte idealuri, o repet, vreau un CN cu peste 20 de loturi ! Vreau sa fim independenti, sa ne organizam singuri, coordonati de un om ales din randul nostru de catre majoritatea ! Nu ma intereseaza castigurile materiale din acest CN , vreau doar sa fie o competitie ptr toti, nu doar ptr BOGATI !
Este asa greu de inteles ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

barbumarius scrie:
Pai da tu exemplu de cateva balti care pot gazdui 15 loturi si ma bag eu sa incerc sa le obtin gratis.
De etape ai auzit ? Manse de calificare si finala cu 6 loturi ? Solutii sunt, nu asta este problema....

Ai vazut intrebarile mele(propunerile) ptr Orhei, te rog sa le dezbati prin argumente, punctual.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

sa mai facut barbule ........tancabesti ,hobaia ,darvari
lates ,livada ....
se poate si acum .........livada ,teiu ,tancabesti ,moara ,hermes ,magura ,darvari .........important este sa vrei schimbare daca altfel nu se poate
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Vladut Mateianu scrie:
barbumarius scrie:Cand spui ca ceva nu e bine combati doar aratand cum e bine. Sunt curios sa vad si eu solutiile. Daca le ai scrie-le aici ca sa le vedem si abia apoi pune din nou lumea pe drumuri pt ca apropo drumul de la Constanta sau alte localitati din tara e lung ca sa vina cineva sa va asculte prostiile.
Barbule, acum 10 ani cand asculatai aceste "PROSTII" stateai jos si aplaudai... acum vad ca ai ajuns "miez", le sti pe toate si intervi doar ptr a-ti sustine interesul personal. Eu pot trece peste asta, am alte idealuri, o repet, vreau un CN cu peste 20 de loturi ! Vreau sa fim independenti, sa ne organizam singuri, coordonati de un om ales din randul nostru de catre majoritatea ! Nu ma intereseaza castigurile materiale din acest CN , vreau doar sa fie o competitie ptr toti, nu doar ptr BOGATI !
Este asa greu de inteles ? :roll:
Am fost cat de cat organizati, aveam o asociatie care se numea APCR(putea fi un punct de plecare pe care acum nu il ai)si pe care coincidenta sau nu, 2 persoane care sunt cele vehemente pe aici(tu si Oana), au reusit sa o dezbine doar pt interese personale.

PS Pe tine nu te-am aplaudat niciodata si e prea mult de scris ca sa iti spun de ce( vreo 12 ani)

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

oanavictor scrie:sa mai facut barbule ........tancabesti ,hobaia ,darvari
lates ,livada ....
se poate si acum .........livada ,teiu ,tancabesti ,moara ,hermes ,magura ,darvari .........important este sa vrei schimbare daca altfel nu se poate
Livada- sa pui varza
Teiu- nu ai fost, deci nu stii ce vorbesti
Tancabesti- trebuie intai sa vb cu Parfene daca mai e dispus sa dea balta gratis lumii crapiste care s-a p...t pe el
Moara- probabil ca da, dar acolo nu se poate gasi o soluti echilibrata nici la un concurs calitate-cantitate dar la CN.
Hermes, Magura idem Moara.
Darvari- vorbim de CN la crap nu la caras( scuze dar o ceri) :D

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

barbumarius scrie:@ Andrei
Ai dreptate cu ce spui mai sus(mai ales cu etapele zonale) desi cred ca nu ar fi cea mai echilibrata competitie deoarece in faze initiale pot fi eliminate cluburi care ar putea juca finala
S-ar putea echilibra competitia daca la fazele eliminatorii zonale trimiti, prin imparteala, cluburile consacrate. Exista solutii.
barbumarius scrie: Totusi cred ca anul asta e prea scurt timpul ca sa organizam asa ceva si in plus trebuie facut un proiect care la ora asta trebuie sa fie agreeat si de AGVPS.
Se poate, eu nu mai cunosc conditiile, nu am mai fost pe acolo de cativa ani...
barbumarius scrie: Tu stii ca o asfel de participare o sa puna si o gramada de probleme pe ca nu le poti elimina deoarece nu ai solutie( vezi cazul Acvila). Adica "x" nu respecta regulamentul si nu poti sa ii faci nimic pe cale sportiva.
Asta a devenit o problema minora in prezent. Acum pandeste pericolul dosarelor penale.
barbumarius scrie: Dupa mine tu esti singurul care te poti inhama la un astfel de proiect.
Imi pare rau, dar eu la asa ceva nu ma mai bag.
The One Team

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Vladut Mateianu scrie:
barbumarius scrie:
De etape ai auzit ? Manse de calificare si finala cu 6 loturi ? Solutii sunt, nu asta este problema....

Ai vazut intrebarile mele(propunerile) ptr Orhei, te rog sa le dezbati prin argumente, punctual.
Sa iti raspunda Orhei, nu pot vb eu in numele lui. In plus de ce nu ai fost la sedinta daca aveai asa proiecte cum spui.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”