Marius,barbumarius scrie:@Maxx
Poate ca e posibil dar in primul rand trebuie sa ai balta gratis si in al doilea rand considera ca tu esti organizator si incearca sa faci 2 etape de CN cu acesti bani. Daca reusesti s-ar putea sa ti se atribuie tie organizarea.![]()
Si inca ceva,Maxx, cand unii participa la concursuri private cu taxe de 500-1000E si chiar mai mari, cum poti avea pretentia ca un om sa iti puna balta gratis in conditiile in care acea balta are anumite cheltuieli de intretinere? E ceva de genul " eu imi iau Ferrari dar da-mi tu bani de benzina".
Sa le luam pe rând :
1. Taxele de 500-1000 € sunt plătite strict pentru concursuri in care premiul este pe măsura si se măsoară tot in bani , deci exemplul tău nu are legătura cu subiectul.
2. Campionatul Național ii pot spune chiar ca este un interes național drept urmare trebuie înțelegere din partea proprietarilor de lacuri din România.
3. La un minim de 15 loturi se pot strânge 7500 €, la 500 € taxa/lot, balta e gratis, iar arbitrii sunt plătiți doar cu diurna zilnică pentru mâncare, nu stau sa fac socoteli acum dar cred ca se poate.