M-am lamurit.
Spor la postari.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
M am lamurit si eu.....Albert scrie:Ce sa fac daca esti celebru? Experienta si realizarile tale sunt peste tot. D-aia ziceam ca te-ai incadra perfect in topicul lui Iulica. Inteleg ca nu vrei sa contribui.razvan u. scrie:Albert,Eu nu am sustinut nici o secunda ca am experienta "gramada". Tu da.
Pe langa asta eu dau sfaturi doar cand consider ca e cazul sau daca saunt intrebat. E evident ca pe un pescar de competitie n-am ce sa-l mai invat, nu?
Mersi de "pont"....din pacate nu mai folosesc polistiren la pescuit de muuulti ani.Si atunci cand o faceam era doar pentru balize si flotoare. Sa nu mai spun ca n-am solicitat niciun sfat..dar apreciez deschiderea.razvan u. scrie:Uite un mic pont: foloseste in saculetul solubil atasat monturii, un mic cub de polistiren(5-10 mm).
Mai baga..chiar daca pentru mine sunt inutile sigur ajuta pe altii.
Si eu, demult. Da' am zis ca nu-i politicos sa te las cu ochii in soare chiar daca asta insemna sa scriu nimic ca raspuns la nimic. Spor si tie.razvan u. scrie:M-am lamurit.
Spor la postari.
Mersi Razvane. Cumva ai dreptate. Putine din pozele pe care le fac intr-un an ajung pe suport material. Dar nu-i stres, am de unde alege. Totusi niste GB/an nu-s de ici de colo. Sunt convins ca esti in aceiasi situatie asa ca...la fel si tierazvan u. scrie:Si fir intins in 2016!Virtual.