Programul Campionatului AGVPS - editia 2016

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: Programul Campionatului AGVPS - editia 2016

Mesaj de Bogdan Dragan »

Noua ne-a fost foarte greu in cei doi ani sa strangem bani pentru deplasari. De asta am acceptat propunerea lui Andrei Vladeanu cu cei 1000 euro. Vrem sa ajutam echipa castigatoare, indiferent care va fi aceasta. E un punct de plecare si ar avea pe ce sa se bazeze macar la antrenament. Nu vreau sa mai treaca cineva prin ce am trecut noi "astia cu bani".

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Bogdan Dragan scrie:Hai nea Victore lasa-ma cu ispita asta ca nu o crede nimeni...ce dracu! Daca cineva are bani de dat pentru calificare ii da din buzunar, nu dintr-un amarat de premiu care oricum iti ajunge doar sa faci o deplasare pentru antrenament.

10000 nu prea e un amarat de premiu
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Bogdan Dragan scrie:Noua ne-a fost foarte greu in cei doi ani sa strangem bani pentru deplasari. De asta am acceptat propunerea lui Andrei Vladeanu cu cei 1000 euro. Vrem sa ajutam echipa castigatoare, indiferent care va fi aceasta. E un punct de plecare si ar avea pe ce sa se bazeze macar la antrenament. Nu vreau sa mai treaca cineva prin ce am trecut noi "astia cu bani".
Maimutoi, departe de mine gandul sa te jignesc sau sa te acuz de ceva necurat ! Stiu bine cat ati tras la concurs si ca ati castigat meritat, la fel de bine stiu si cat este de greu sa strangi banii ptr CM !

Doar ca, taxele mari sperie cluburile sarace . Daca acum 3 ani erau 19 loturi la CN, riscam ca anul acesta sa fie 4, 5 sau 6 cluburi doar !

Plus ca nu sunt de acord cum sunt tinute sedintele lui Orhei, voteaza cei de fata ptr toata lumea ? Daca propunea ca CI sa nu participe (i-am dat pe ei exemplu ptr ca nu au fost de fata) si cei prezenti votau asta ? Era corect ?
Eu zic ca nu, o sedinta se face doar dupa ce se anunta din timp o ordine de zi !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

oanavictor scrie:
Bogdan Dragan scrie:
Ca sa puteti veni si voi astia pentru care cei 100 euro de om ca si ajutor pentru echipa castigatoare reprezinta un impediment!

astept scuze pentru formularea tendentioasa ......... :!:

nu reprezinta un impediment .....reprezinta o ispita greu de refuzat in ultima seara a finalei :idea:

Doamne cat tupeu poti sa ai!
Dar de ce nu poate fi si invers? Sa votam o taxa mica ca sa vina clubul "x" (atentie ca nu am scris "Pelicanul" din respect pt baietii din club care nu ar face asa ceva si nu pt dumneata care vezi hoti doar in altii si te vezi foarte vertical)si sa joace pt altii care le platesc taxa?

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

barbumarius scrie:
Doamne cat tupeu poti sa ai!
Dar de ce nu poate fi si invers? Sa votam o taxa mica ca sa vina clubul "x" (atentie ca nu am scris "Pelicanul" din respect pt baietii din club care nu ar face asa ceva si nu pt dumneata care vezi hoti doar in altii si te vezi foarte vertical)si sa joace pt altii care le platesc taxa?
barbule ,trebuie o taxa mica pentru a participa cat mai multe cluburi ........nu toate cluburile dispun de bani multi ca tine dar totusi vor si ele sa pescuiasca la un loc cu pescarii faimosi si bogati tot ca tine [ :lol: ]care te p..i pe ei de 10 000 de euro ........hai sa lasam smecheria si aroganta si sa facem ce trebuie pentru a avea o participare numeroasa si sa nu fie o competitie doar pentru elite !!!!!!!

pe principiul mintii tale in campionatul de fotbal din romania nu ar trebui sa joace decat steaua si dinamo ....poate si astra .......pentru ca celelalte fac jocul unora dintre cele trei si nu ar mai avea rost sa se inscrie echipe ca voluntari ,chiajna ,bacau ,timisoara ......... :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Nu va mai agitati, sunt sanse minime ca acest concurs sa se tina.... nu vad cine isi asuma postura de organizator sau de incasator ! :roll: Dar se tine Turneul Celor 6, probabil viitorul CN al cluburilor !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

@V.Oana
Dupa gandirea dumitale vin echipe doar ca sa "stea capra". Eu ti-am dat exemplu ca daca vor asta e mai usor in cazul in care taxa e mica.

PS Exemplul pe care il dai nu prea are baza, vezi ca si astia pe la fotbal au niste bareme(taxe) pe care le platesc ca sa joace in Liga 1.

Ion Mironov

Mesaj de Ion Mironov »

Dar de ce va agitati atat?

Atat timp cat avem un titlu de campioni mondiali(energy)
Doi campioni mondiali la individual(mitanu si maimutoiu)
Cinste lor
Ce vreti sa mai castigati?Aruncati cu banii aiurea pe geam.
Mironov Ion Valentin
http://www.barcute-plantat.com
0726424099

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Vladut Mateianu scrie:In primul rand imi scuze, ptr ca desi nu am banii tai, vreau si eu sa particip la concursul Agvps !
Probabil ca mai sunt si altii ca mine.
In al doilea rand te rog sa ai grija la limbaj, poti discuta si argumenta si in mod civilizat.
O sedinta se anunta din timp, cu o ordine de zi prezentata inainte. In asa f3l incat membrii cluburilor sa se sfatuiasca si sa stie ce voteaza ! Implicarea lui Orhei nu o stiu exact, ideea este ca el nu ne reprezinta pe noi, pescarii, in fata Ajvps.
Reprezentantul nostru trebuie ales in mod democratic, nu impus....
Victima ca intotdeauna cum esti tu mai Muso si amarat, cu balta si cea mai mare firma producatoare de nada din pescuitul romanesc.
lasa vrajeala si dati un pas inapoi ca sunt oameni care sa se implice organizarea cn-ului, sa nu crezi ca fara tine si Oana nu se poate...
Nu era bine pe vremea APCR cand taxele erau mult mai mici si baltile erau gratis arbitri nu mancau de la restaurant etc etc.
dupa cum vad eu lucrurile apele sunt foarte tulburi si nu prea vad "timpul" favorabil sa se indrepte ceva atat timp cat tot groparii pescuitului stau la masa.
o zi buna buna va doresc!.
Balta Puiesti

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Vladut Mateianu scrie:Nu va mai agitati, sunt sanse minime ca acest concurs sa se tina.... nu vad cine isi asuma postura de organizator sau de incasator ! :roll: Dar se tine Turneul Celor 6, probabil viitorul CN al cluburilor !
pai cum sa devina turneul celor 6 CN?
ca tu nu te mai prezinti daca nu mai ai sanse... :lol: :lol: :lol:
spune tu, cum este bine la tine?
Balta Puiesti

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”