Exista, dar este destul de grea. ( 900g )William Joyce scrie:Dan, o varianta a TD-ului cu tambur mai mare in viitor?
Avantaje la aruncat nu au, asa ca am renuntat la a le aduce.
Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Exista, dar este destul de grea. ( 900g )William Joyce scrie:Dan, o varianta a TD-ului cu tambur mai mare in viitor?
Mulineta invarte 9 spire pe o cursa completa de tambur. ( dus-intors )doruSV scrie:Poate ca am sa-mi cumpar astfel de mulinete. Exista un interes, dar prea putine pareri sa ma decid.
O intrebare am, pentru domnul Dan M, cel in masura sa ma lamureasca: stimate domn, cate rotatii (ture) face mulineta la un ciclu complet al tamuburului (sus+jos). Sau altfel spus cate spire de fir sunt puse la o cursa completa a tamburului (de jos in sus si retur).
Multumesc frumos.
Da cam asa e..desi s-au mai scumpit in ultima vreme. Ca si "bube" ce am descoperit eu ...saiba zimtata de pe ax care tine tamburul poate sa o ia in jos pe ax daca strangi frana prea tare(ar merge dintr-o tabla mai groasa) , firele mai groase nu prea le aseaza bine si asta pe la mijlocul tamburului (adica nu o conicitate ce poate fi reglata cu saibe) , cel putin in cazul celor care le-am folosit eu.Ar mai fi scartaitul rulmentului pe role la mulinat foarte incet. Mulinetele eu le-am luat SH dar ca si noi si erau modelul nou. Una peste alta sunt niste mulinete ok comparativ cu ce este pe piata la pretul acesta , singura chestie care m-a deranjat fiind asezarea firelor groase.....si ca nu stau bine in mandrina Mtx-ului 14Tritoiu Dragos scrie:.... la banii astia nu gasesti altceva mai bun pe piata.
Pe tamburii de 6000 intra 500-530 m de mono de 0.25, iar pe cei de 7500 intra aproximativ 350m de fir de 0.40 .wanderer scrie:Umplerea corecta a tamburilor se realizeaza respectand specificatiile pe care le gasim pe tamburii de 6000 si cei de 7500 la hakuyo TD? Sau este necesar un surplus de fir? Multumesc!