Hotaririle din sedinta extraordinara APCR - 05 dec 2009

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Hotaririle din sedinta extraordinara APCR - 05 dec 2009

Mesaj de Vladut Mateianu »

@oana victor

Pescarii au dreptul sa fie informati asupra "catorva" aspecte pe care ai uitat sa le prezinti :

1. APCR este singura asociatie din Romania care are dreptul de a inscrie Romania la CM, in urma acordului semnat cu AGVPS.
2. APCR este asociatia care va organiza CAMPIONATUL NATIONAL .
3. Alta asociatie, federatie sau liga din tara nu poate inscrie echipa la CM sau organiza CN, dar poate organiza concursuri private.
4.Sedinta de la Darvari a fost declarata NULA.

In continuare, fac apel la calm si luciditate, si asteptam clubul Pelicanul sa se afilieze la APCR.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Sorin Rudeanu

Mesaj de Sorin Rudeanu »

Sper sa aveti rabdare sa cititi aceasta postare pana la capat.
Rog ca aceasta postare sa fie considerata ca fiind dreptul la replica. Sincer am dorit sa ma prezint la sedinta dar programul nu mi-a permis. Deci:
Referitor la sanctionare, pot spune ca eu consider ca ne aflam in fata unei premiere mondiale si anume sanctionarea unor demisii. De ce? Deoarece demisia mea reprezenta modul de a protesta impotriva celor care nu doreau sa recunoasca greselile facute pe parcursul turneului, greseli pentru care au fost date sanctiuni ulterior. Existau doua variante - acceptarea demisiei, deci nu pot fi suspendat, sau neacceptarea acesteia si atunci, in momentul in care cei 8 pescari au solicitat ca eu si Gogu sa mergem impreuna cu lotul, Sfanta Treime a acestei veri sa nu aiba puterea de a se opune asa cum a facut-o, deci nu suntem vinovati. Si spun acestea in virtutea faptului ca doresc sa clarific pentru ultima oara ca gogoasa cu parasirea turneului se dospeste cam asa: dupa a doua mansa nu mai aveam practic nicio functie oficiala si totusi am petrecut pe balta, in cele trei manse care au urmat, mai mult timp decat Sfanta Treime laolalta; vor exista persoane care vor spune ca am facut-o pentru Carping Club, dar acestora vreau sa le raspund ca in aceasta perioada am participat la doua sedinte CDTA, iar in momentul in care directorul de turneu Victor Oana mi-a solicitat parerea vis-a-vis de cazul Livada baliza, i-am oferit o rezolvare pe care nimeni nu a contestat-o. Imi pare rau ca trebuie sa adaug ca nu mi se pare normal sa fiu judecat de catre persoane care stiu aceste lucruri din povesti sau din cantece (scuze Cornel si Bodo). Consider ca aceste lucruri trebuiau sa fie judecate de cei care au participat la evenimente si aici am marea rugaminte ca cei care inca manipuleaza opinia publica sa renunte la aceste practici (Cornel m-a felicitat cand mi-am dat demisia). Si ca sa pastram registrul, doresc sa se stie ca domnii Petre, Dulau si Tomulescu au participat la sedinta ca membri APCR. Este adevarat ca Carping Club este de acord cu aceasta transformare in conditiile pe care le-am discutat cu Val Pangica joi la sedinta noastra si DACA APCR-ul VA REUSI TRANSFORMARILE NECESARE se va bucura de intregul nostru sprijin. Va doresc sarbatori fericite si inchei prin a-mi reafirma pozitia in ceea ce priveste refuzul oricarei functii oficiale in structurile de conducere (cei care se tem de o eventuala numire a mea intr-o astfel de functie pot sa doarma linistiti). :lol:
TARI IN BILE - JUST BITE ME !

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Sorin Rudeanu

te rog sa imi spui daca forma de statut propusa de mine - este in spiritul celor vorbite de noi la sedinta voastra si daca undeva am gresit in cele ce m-am angajat nu numai fata de clubul vostru . Imi doresc din suflet ca acest interimat sa dureze cit mai putin , sistemul sa functioneze pe termen cit mai lung si va asigur ( dar nu ca Iliescu :lol: ) , ca sunt atit de nerabdator sa predau presedintia asta cuiva , incit nici nu gandesti ....

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

domnule Oana,nu inteleg de ce nu ati participat la sedinta chiar daca nu sunteti membru APCR,dar din cate stiu eu dumneavoastra ati fost presedintele delegatiei Romaniei la C M din Franta si trebuie sa va spuneti punctul de vedere si sa raspundeti pentru cele intamlate impreuna cu staful technic.Dunmeavoastra nu aveti respect pentru pescarii de crap din romania,macar aveti demnitate si recunoasteti greselile facute.NU UITATI CA ATI REPREZENTAT ROMANIA.Nu lotul national pe dumneavoastra.cu pespect pentru toti cei care au fost prezenti la sedinta.
Balta Puiesti

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

imi pare rau ca voi fi putin off topic si-mi cer scuze, dar vad ca tot posteaza pe aici un baiat care se crede cel putin buricul pamantului...

@ cristi ionita

baietel, eu nu te-am facut prost, dar daca te simti, atunci ai si acordul meu

sa sti ca nici n-ai inventat limba romana si cu atat mai putin logica...iti spun de logica fiindca acum m-ai convins ca nu e o chestiune precara la tine, ci lipseste cu desavarsire, ai insa o circumstanta atenuanta si anume patima...patima cu care-l acuzi pe oana fara sa-l cunosti, patima cu care iti permiti sa vorbesti urat despre niste oameni fata de care ar trebui sa te simti fericiti ca te baga in seama si mare gresala fac, asta pentru ca tu nu esti viitorul pescuitului la crap, esti doar un pusti impertinent care din cauza ca nu si-a vazut lungul nasului a fost dat afara de peste tot...daca mateianu te-a aruncat de nu te-ai vazut, daca oana nici nu te baga in seama, daca cei de pe forumul carp-zone s-au plictisit de tine, daca pe mine ma calci pe nervi pentru ca denaturezi adevarul de data asta din prostie, de ce nu te apuci, baiete, de altceva, ca pe aici pe la pescuitul crapulu, deocamdata nu prea ai aratat nimic...sunt copii care pescuiesc bine si care-si mai vad si de traba, in schimb tu ai intrecut deja orice masura...pote cazi putin pe ganduri si nu ai sa te grabesti sa-mi raspunzi din nou cu prostii lipsite de logica...n-ai avut nici macar atata cap sa-ti dai seama motivul pentru care am folosit cuvantul martir...e greu, tata...foarte greu, dar poate cu timpul, cie stie...la pescuit, insa, iti spun eu, n-ai nicio sansa.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Ce vreau sa inteleaga lumea , este exact procedura de urmat , pentru a iesi la lumina :

1. asigur interimatul pina la prima sedinta a Consiliului de Administratie a APCR - consiliu care are dreptul sa isi aleaga un nou presedinte pentru o perioada de 2 ani .
2. in acest interimat am condus Adunarea Generala extraordinara a APCR - in care s-au discutat toate aspectele trecute si viitoare ale activitatii noastre , masuri disciplinare samd . In acest sens se va depune o informare la AGVPS .
3. coroborind vechiul statut , cu noul statut propus si cu eventualele propunerile ale presedintilor de asociatii club din toata tara , se va inainta dosarul unei firme de avocatura - care va genera statutul legal , acceptabil de price tribunal din Romania
4. in baza acestui statut legal acceptabil , vom stringe actele si semnaturile valabile de la toate cluburile interesate , pentru tribunal ( eventual prin curier rapid - sa nu necesite deplasari ) .
5. asociatiile cluburi care vor veni alaturi de APCR in noua formula vor trebuii sa plateasca cotizatia de afiliere - in valoare de 900 lei / an
6. in data de 16 ianuarie ( data limita ) - in prima sedinta publica a Adunarii Generale a APCR , se va stabili , prin prisma unui buget predictionat functie de tara de organizare a CM din acest an ( Anglia ) , o taxa de particpare a cluburilor la campionatul National de pescuit la Crap , taxa care in principiu trebuie sa acopere macar 90 % din costuri ( restul sunt sponsori ! ) .
7. dupa aceasta faza , in baza platii acestei taxe si inaintarii unui tabel nominal cu membrii pescari inscrisi in competitie ( fie lot de 8+1 , fie 4 echipe de 2 pescari ) , plata taxei asigura si constituie AUTOMAT , Consiliul de Administratie al APCR - cu competente exprese in stabilirea formulei organizatorice de desfasurare a Campionatului National . Cluburile membre ale APCR care nu inscriu echipe in CN , nu au drept de vot si nici de participare la sedintele Consililului de Administratie , dar isi pot desfasura activitatea in celelate competitii organizate de APCR ( gen Cupa Cupelor , Cupa Copiilor , samd ) , precum si in Adunarea Generala , care stabileste comisia de cenzori ( adica modul cum s-au cheltuit banii din cotizatii !! ) , care stabileste asociaeri si afilieri , aproba sau nu accesul altor cluburi , samd
8. Consiliul de Administratie alege un presedinte executiv din pescarii membrii APCR , pe timp de 2 ani . Presedintele isi poate alege un secretar si poate ANGAJA un manager salariat , platit cu contract de munca , urmind ca prin aceste 2 persoane sa isi duca la indeplinire obiectivele trasate de Consiliul de Admnistratie .
9. M-am angajat fata de vechea structura a APCR sa efectuez un audit contabil - pe care il platesc eu din buzunar - astfel incit pasivul si activul condus de Cornel Rosioru sa fie mult mai transparent in cca 2-3 luni . Voi informa la vremea respectiva despre concluzia auditului . Momentan astept de la Cornel Rosioru arhiva si statutul APCR , dar in virtutea celor discutate cu el , sper sa le obtin in 1-2 zile .

Sper ca acum este mai clar . Si va rog sa intelegeti ca "institutia - persoana" nu mai este de actualitate in Romania . Nu fac recomandari , dar ii rog pe membrii de cluburi asociatii de pescuit sa fie atit de duri cum am fost in APCR acum , fata de presedintii lor , in ceea ce priveste gestionarea banilor pescarilor . Eu zic ca pot existe suprize mai mari decit ce suferim noi acum . In aceeasi masura va rog sa luati aceleasi masuri aspre asa cum am facut noi si sa va asumati inclusiv recuperarea banilor pentru pescari . Prea mult scandal si prea putina cinste ne-a fost oferita pina acum , din toate partile !
Ultima oară modificat Dum Dec 06, 2009 16:51 de către EX-UL, modificat 1 dată în total.

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Vali Bonto
Nu stiu de unde ai inteles ca eu am reprezentat clubul Planet Carp la sedinta.Nici vorba de asa ceva.Sunt membru al clubului Ovidius si respect deciziile luate in cadrul clubului.Chiar daca sunt prieten cu Gabi Sandu nu imi permit sa vorbesc in numele lui.

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@marius

un moment neplacut - dar il rog pe Gabi Sandu sa isi precizeze pozitia fata de acest fapt . Asta nu schimba cu nimic directia in care cu totii vrem sa mergem.

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

@Cornel Serbu

Bine pa!
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

DrHook scrie:domnule Oana,nu inteleg de ce nu ati participat la sedinta chiar daca nu sunteti membru APCR,dar din cate stiu eu dumneavoastra ati fost presedintele delegatiei Romaniei la C M din Franta si trebuie sa va spuneti punctul de vedere si sa raspundeti pentru cele intamlate impreuna cu staful technic.Dunmeavoastra nu aveti respect pentru pescarii de crap din romania,macar aveti demnitate si recunoasteti greselile facute.NU UITATI CA ATI REPREZENTAT ROMANIA.Nu lotul national pe dumneavoastra.cu pespect pentru toti cei care au fost prezenti la sedinta.
dragul meu, ne-am cunoscut ieri la sedinta si am vazut ca esti putin mai temperamental, dar in cazul de fata gresesti acuzad pe nedrept.

victor oana a organizat o sedinta dupa cm unde au participat toti cei raspunzatori de desfasurarea turneului de calificari si de participarea romaniei la cm. acolo si-au spus toti punctul de vedere in legatura cu cele de mai sus pentru ca ei trebuiau sa o faca (a participat si reprezentantul apcr prin prezenta chiar a presedintelui acesteia)

in legatura cu cele de mai sus apcr si-a expus acolo punctul de vedere, iar cele discutate ieri la sedinta in legatura cu cm, au fost doar niste rabufniri a celor care s-au simtit frustrati ca nu au putut participa la acea adunare, desi aveau acolo reprezentanti...deocamdata tu esti la inceput si iei lucrurile asa cum ti le expune primul venit...poate cu timpul ai sa-ti dai seama ca asa ca de fiecare data, adevarul este undeva la mijloc
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”