Hotaririle din sedinta extraordinara APCR - 05 dec 2009

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Florentin Iuga
Puncte: 0

Re: Hotaririle din sedinta extraordinara APCR - 05 dec 2009

Mesaj de Florentin Iuga »

Cel putin pe acest forum, eu scriu in numele clubului Carp Zone. Acesta este mandatul cu care am fost investit de catre Adunarea Generala, cel de director de imagine. Consider ca atata vreme cat presedintele si managerul clubului sunt batjocoriti pe acest forum (a se vedea userul "SERGENT ODORHEI" creat pentru a fi umilit Oliviu Orhei), aceasta a ramas ultima cale de comunicare, prin intermediul unui purtator de cuvant.
Deci, indiferent de comentariile voastre mai mult sau mai putin ironice, va rog sa notati ca acesta este punctul nostru de vedere.

@Vladut Mateianu
Nu am declarat nula sedinta, te rog sa citezi exact ce am scris. Am facut doar o apreciere asupra deciziilor, hotararilor si comunicatelor, vizavi de conditia statutara de desfasurare a sedintei si am cerut o clarificare pentru a ne putea exprima o pozitie oficiala pro sau contra oportunitatii de a adera la initiativa APCR.

@Vali Bonto
Nu trebuie sa-ti dau niciun raspuns. Raspunsul il gasesti singur in statutul APCR (daca il citesti).

@Florin Genes
Si noi impartasim aceeasi opinie. Numai o dezbatere doar intre reprezentantii cluburilor, fara alte subiecte de tip "valiza" sau "factura", poate pune bazele unei adevarate asocieri. Nu Orhei se ocupa de acest lucru, el doar v-a explicat, pentru ca ati avut o convorbire cu dansul, cum vedem noi situatia. Cluburile care si-au exprimat deja preferinta pentru formarea unei Ligi, vor da in scurt timp un comunicat avand ca unic scop convocarea unei sedinte de dezbatere privind oportunitatea si modalitatea infiintarii acestei forme asociative.

@val Pangica
Eu am facut cateva propuneri serioase si rezonabile in postarile anterioare. Sunt convins ca putem continua dialogul la acest nivel. Nu cred ca mai este momentul si timpul sa luam in deradere situatia tensionata si complicata la care s-a ajuns.
Membrii Carp Zone sunt interesati de raportul financiar al APCR doar in masura in care sunt sau au fost membrii cotizanti ai acestei asociatii dar la nivel de club acest aspect nu ne priveste, considerand ca este o problema interna a APCR, mai putin gestionarea fondurilor stranse in urma CN 2009.
Desigur ca asteptam cu interes si un comunicat oficial al AGVPS fata de modul cum a fost gestionat cel putin acest ultim turneu, precum si masurile pe care le va lua.
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Florentin Iuga scrie:Consider ca atata vreme cat presedintele si managerul clubului sunt batjocoriti pe acest forum (a se vedea userul "SERGENT ODORHEI" creat pentru a fi umilit Oliviu Orhei), aceasta a ramas ultima cale de comunicare, prin intermediul unui purtator de cuvant.
.
nu poate fi batjocorit cineva care nu exista in actualitatea pescaresca. adica o nulitate.

iar presedinte cine mai e?
The One Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@florentin

asa cum am scris si mai sus , activul si pasivul APCR de pina acum , va fi reflectat intr-o lucrare contabila , care se cheama audit financiar . Numai dupa acest lucru - vom putea sa vorbim si sa iti pot raspunde poate la unele din intrebarile tale . Pina atunci , orice intrebari pe acest subiect , venite din partea oricui , le consider pur retorice si demagogice si nu le voi da raspuns .

In schimb nu are legatura acest aspect cu ce se vrea pentru viitor . Viitorul se cladeste acum , trecutul este cercetat pentru a trage invataminte .
Aceste doua activitati merg in paralel si nu se interfereaza la acest moment .

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

sergent odorhei scrie:Mai am de adaugat si faptul ca clubul lui Marinita si al lui George Alexandru nu au bani de inscriere, deci sunt ca inexistenti. La fel cred ca nici saraci baieti de la Buzau nu au bani, ca sa nu mai zic de echipe. Deci, cate cluburi mai ramane ? :!:

Domnule sergent vreau sa va informez ca Natural Carp are 10 membrii si banii necesari pt. calificari.
Pentru ca tot ai pomenit numele meu vreau sa sti ca Natural Carp va participa si la sedinta Ligii iar dupa aceea ne vom intalnii intr-o sedinta pentru a se vota in ce directie mergem.
Natural Carp nu a semnat cu nici o liga sau asociatie vre-un act in care sa reiasa ca aderant.Dorim sa se linisteasca spiritele si unificarea celor 2 parti(liga -asociatie)ca sa nu se mai creeze discordii.Chiar si cu exceptii calificarile din 2009 au fost totusi bine structurate.
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

DAVID NICU scrie:Ma baieti dar cata importanta dati la trei catei batrini care latra la luna,si din pacate luna nu mai apare.

Domnilor generatia sa schimbat,era nevoie de sange proaspat,campionatele mondiale se castiga cu multa munca,determinare,concentrare.....etc.

Va sunat ceasul,ati iesit la pensie.

EU PROPUN SA NE URMAM CURSUL FIRESC AL AGENDEI STABILITE FARA ATATA RISIPA DE CERNEALA,SI SA IGNORAM CATE-I ,SA II LASAM SA LATRE IN CONTINUARE PT CA DOAR ASTA LE-A MAI RAMAS.
prietene, vad ca deja te crezi buricu' pamantului...inceteaza cu jignirile si vezi-ti de invatarea pescuitului la crap...stiu ca e greu, dar incercarea moarte n-are.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ val pangica

valerica, si politicienii isi comanda sondaje si ies asa cum vor ei...lasa-ma sa nu am incredere in acest audit financiar...avem si noi societati comerciale si stim exact cum lucreaza contabilul cu managerul ca sa fenteze statul...in cazul de fata e vorba nu de stat, ci de pescarii care au participat la calificari si au au platit o taxa cu care s-a facut...nu stiu ce...te rog sa nu te superi, e no ofence, nu de alta, dar stiindu-ma mai batran, s-ar putea ca david nicu sa ma ia la bataie... :D :D :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Mai oameni buni , incetati atacurile personale ! Incercam sa facem ceva , ce se doreste de ani de zile - suntem cea mai "galagioasa" bresla de pescari - chiar nu ne putem abtine , macar 1-2 saptamani ?
Nu e corect Cornele ca tu , in virtutea privilegiului ca poti scrie aici , la fel si dl. Oana , sa aveti un astfel de comportament . Scrieti dragilor pe siteul ligii voastre si prezentati proiecte personale .... Nu vad pe ligadecrap - ca a scris cineva dintre noi , si chiar m-am gandit ca in lipsa restrictiilor momentane , nu va baga nimeni in seama la modul serios , decit cei tot vechi - Cotelici , Trentea , samd
Pina una alta , asta e situl oficial al APCR si aici vrem si noi sa ne expunem ceva proiecte de viitor , atit cit ne duce si pe noi mintea !
Va rog sa discutam idei si nu persoane - numai in virtutea faptului ca eu ma ABTIN de 2-3 saptamini sa va spun ce cred si scriu politicos la adresa unor carcotitori de meserie . Daca eu pot sa ma abtin - puteti si voi , ca nu e asa greu !!!
Insist sa mutam dialogul , nu la modul in care a inteles Cornel Serbu ca invitat la sedinta APCR , sa se comporte public . Dorim dialog , nu cu toata lumea ci cu cine crede ca poate sa ne sustina , sa vrea sa participe la calificarile nationale , samd - dar in masura bunului simt ! Cei care nu pot inghiti 4 litere "proscrise" - sa mai taca si sa ne lasa pe noi sa vorbim , macar in casa noastra . Adevarul este ca iti trebuie gusa de pelican sa poti inghiti 4 litere "proscrise" si de asta nu vrem sa te fortam Cornele !
Vad ca acum ti-ai mutat dialogul in sensul in care eu si daca fac acel audit , oricum sunt un bulangiu , care vrea sa insele lumea si voi masca bune sau rele . Eu am sa te rog un singur lucru - sa iti vezi tu de mutarile tale si sa stii ca eu nu fac , din motive de 2 copii de crescut si de morala , plus o buna educatie de acasa , ceea ce tu sugerezi . Te joci cu vorbele si te mai las numai un pic !

Vali Bonto

Mesaj de Vali Bonto »

Pacat ca s-a ajuns aici... :oops:
Poate sunteti curiosi sa cititi acest topic pe care l-am gasit prin arhive...http://www.crapmania.ro/forum/viewtopic.php?f=10&t=575

Credeti ca se mai poate ajunge la asa ceva??????

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Nu am cultul personalitatii si m-a ferit D-zeu de acest pacat , dar daca va spun , in lumina celor prezente pe scena politica de astazi , ca manipularea ajunge la cote paroxististice - in modul in care poti asimila pe Cornel Serbu unui post TV - numit Realitatea si pe Victor Oana unei Antene 3 - ce aveti de comentat ? S-a ajuns sa se afirme ca daca fac un audit contabil platit din buzunarul meu la APCR , voi schimba rezultatul , oricare ar fi ala , ca eventual sa imi vad copii printre gratii si numai atunci cind vor dorii d-nii Oana sau Serbu !
Domnilor , acest comportament ne afunda in namol atit de adinc incit eu nu mai stiu daca mai pot respira alaturi de Dvs si tinind cont de unele propuneri de ultima ora , va spun cu mana pe inima ca voi renunta la orice responsabilitate legata de acest proiect pe care de bine de rau l-am votat alaturi de 30-32 pescari pe care ii apreciez . Va urez bafta si va urez totodata sa realizati ca sunteti doar reprezentanti a 2 cluburi de crap - si atit ! Din pacate manipularea verbala va sta in caracter si asta o pun pe seama varstei - ati cunoscut si alte timpuri si este posibil sa aveti o experienta sau competenta gen Baneasa , care pe mine unul va martusisesc ma frapeaza si ma intristeaza . Imi cer scuze , dar nu pot manipula prieteni si pescari !

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Val , cred ca cel mai bine ar fi sa nu ii mai bagi in seama. Asta ii va durea cel mai tare....
Oamenii sunt pensionari si , in loc sa se joace cu nepotzeii se joaca de-a politica pe siteuri ! Ce sa le faci, doar asta le-a mai ramas. Nu intelegi ca daca nu ar mai fi scandaluri, nu ar mai avea ptr ce trai ? :D

@oana, serbu

Cu asemenea atitudine nu o sa ajutati cu nimic pescuitul......Dar , de fapt asta va intereseaza, sau sa fiti voi in centrul atentiei si la impartirea "ciolanelor" ????? :oops: :oops: :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”