Shimano Velocity 3.9 3.5lbs vs SB Potenza 3.9 3.75lbs

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
jugarucristian
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Shimano Velocity 3.9 3.5lbs vs SB Potenza 3.9 3.75lb

Mesaj de jugarucristian »

Crezi ca vrea cineva parerea unuia care nu stie adevarata putere a unei lansete?
C.S SENZOR TEAM

pescarusull

Mesaj de pescarusull »

Adevarul ca la mistouri nu va intrece nimeni.
Pai daca omul nu a facut dril cu beastmaster-ul de unde sa stie cum e ? Daca folosesti black widow si treci la velocity , e doar un exemplu, normal ca ti se pare o lanseta puternica.
Pe bune acum. Daca aveti experienta macar folositi-o pentru a lumina pe cineva care poate este in ceata.
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"

jugarucristian
CS SENZOR

pescarusull scrie:Adevarul ca la mistouri nu va intrece nimeni.
Nu face nimeni misto, doar s-a dat examplu de o lanseta care se poate spune ca este puternica si anume BM.
pescarusull scrie:Pe bune acum. Daca aveti experienta macar folositi-o pentru a lumina pe cineva care poate este in ceata.
Am folosit si Beastmaster(lot vechi),2 ani chiar...de care eram indragostit pot spune,o lanseta puternica, care mi-a placut la maximum...
Pana am rupt eu una si alti colegi de-ai mei inca 3...deci 4 in total in mai putin de 2 luni..........:|
Stocurile astea noi sunt niste mizerii, cei care vor BM, sa isi ia modelul aparut pana acum 2 ani, sa nu va luati modele mai noi de 2014.
Am folosit si xs1 si de fiecare data cand dadeam cu ea ii spuneam partenerului meu de pescuit, daca se rupe nu o platesc, daca citeste aici poate sa confirme...
Am folosit si Velocity, este o lanseta moale, daca vreau sa pun un momitor pe ea, ii fac cruce si dau, daca se rupe nu este nici o surpriza, ma asteptam sa se intample asta, iar daca nu se rupe, am avut noroc...

Si daca iti mai spun ca am trecut la Abisfer LR42,pentru ca cele de mai sus nu mi se pareau suficient de tari,ce o sa mai zici tovarasul care i se pareau Velocity tari?
Abisfer LR42, face cat 2 Velocity si cat 2 Xs1 puse la un loc, daca ma refer la putere....cei care le stiu, au habar ce spun aici...
C.S SENZOR TEAM

mrs

Mesaj de mrs »

A mai fost un zvon cu velocity (loturi vechi si loturi noi)... acum a inceput si cu bm. :mrgreen: urmeaza xs1 si tx9 :mrgreen:

Mihai.Popescu

Mesaj de Mihai.Popescu »

jugarucristian scrie:
Nu face nimeni misto, doar s-a dat examplu de o lanseta care se poate spune ca este puternica si anume BM.
pescarusull scrie:Pe bune acum. Daca aveti experienta macar folositi-o pentru a lumina pe cineva care poate este in ceata.
Am folosit si Beastmaster(lot vechi),2 ani chiar...de care eram indragostit pot spune,o lanseta puternica, care mi-a placut la maximum...
Pana am rupt eu una si alti colegi de-ai mei inca 3...deci 4 in total in mai putin de 2 luni..........:|
Stocurile astea noi sunt niste mizerii, cei care vor BM, sa isi ia modelul aparut pana acum 2 ani, sa nu va luati modele mai noi de 2014.
Am folosit si xs1 si de fiecare data cand dadeam cu ea ii spuneam partenerului meu de pescuit, daca se rupe nu o platesc, daca citeste aici poate sa confirme...
Am folosit si Velocity, este o lanseta moale, daca vreau sa pun un momitor pe ea, ii fac cruce si dau, daca se rupe nu este nici o surpriza, ma asteptam sa se intample asta, iar daca nu se rupe, am avut noroc...

Si daca iti mai spun ca am trecut la Abisfer LR42,pentru ca cele de mai sus nu mi se pareau suficient de tari,ce o sa mai zici tovarasul care i se pareau Velocity tari?
Abisfer LR42, face cat 2 Velocity si cat 2 Xs1 puse la un loc, daca ma refer la putere....cei care le stiu, au habar ce spun aici...

Interesant stilul tau de pescuit, este prima data cand aud ca Velocity folosit cu momitor are nevoie de" cruci", probabil Cristi Mihalcea a facut si ceva matanii inainte sa participe la concursul ala de casting din Turcia unde a dat 222.25m.

Mai devreme ai zis ca nu are nimeni nevoie de sfaturile unuia care nu cunoaste puterea unei lansete, cine dracu crezi ca are nevoie de sfaturile unuia care face "cruci" inainte sa arunce cu Velocity sau Xs1.

Lasati dracu ironiile si raspundeti la obiect, asta daca puteti sau vreti!

mrs

Mesaj de mrs »

Mihai.Popescu scrie:
jugarucristian scrie:

Interesant stilul tau de pescuit, este prima data cand aud ca Velocity folosit cu momitor are nevoie de" cruci", probabil Cristi Mihalcea a facut si ceva matanii inainte sa participe la concursul ala de casting din Turcia unde a dat 222.25m.

Mai devreme ai zis ca nu are nimeni nevoie de sfaturile unuia care nu cunoaste puterea unei lansete, cine dracu crezi ca are nevoie de sfaturile unuia care face "cruci" inainte sa arunce cu Velocity sau Xs1.

Lasati dracu ironiile si raspundeti la obiect, asta daca puteti sau vreti!
Cat a dat???

florinalin
pescar de competitie

Mesaj de florinalin »

https://www.youtube.com/watch?v=wiiqew0jDBc

Daca omul asta a ales sa foloseasca aceasta lanseta intr-un consurs de casting in detrimentul altor lansete mult mai scumpe si mult mai bune....spune foarte multe.
Este o lanseta extrem de buna in banii ei, o folosesc de un sezon si sunt foarte multumit.
Haideti sa daun omului un raspuns la obiect si nu sa facem bascalie, ca la asta multi se pricep.
A bad days fishing is better than a good day at work...

jugarucristian
CS SENZOR

Cand vrei sa dai 140-150m cu momitor, crede-ma ca are nevoie si de vaporas, nu doar de "cruci", sa ajunga la distanta aia fara sa crape in 3-4 zile de concurs :lol: :lol:
Daca incep sa scrie aici cati au rupt Velocity, o sa te plictisesti de citit.....................................

Aaaaaaa siii.....astia de la Normark, nu iti schimba pe garantie daca le rupi, daca nu ai pile sau mai stiu eu ce cunostiinta ;)
Eu am facut si reclamatie la ANPC si sper sa rezolv cu asta...
Alt prieten s-a dus la avocat...
Si tot asa............
C.S SENZOR TEAM

pescarusull

Mesaj de pescarusull »

Cand spui momitor, cam la ce greutate ajunge el ? Asa cum il incarci tu adica.
Si de beast am auzit ca s-au rupt multe. Probabil din lotul celor oferite cu husa aia cadou.
Oricum din ce am tot citit pe aici velocity e o lanseta foarte buna in aceasta categorie de pret.
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"

Mihai.Popescu

Mesaj de Mihai.Popescu »

jugarucristian scrie:Cand vrei sa dai 140-150m cu momitor, crede-ma ca are nevoie si de vaporas, nu doar de "cruci", sa ajunga la distanta aia fara sa crape in 3-4 zile de concurs :lol: :lol:
Daca incep sa scrie aici cati au rupt Velocity, o sa te plictisesti de citit.....................................

Aaaaaaa siii.....astia de la Normark, nu iti schimba pe garantie daca le rupi, daca nu ai pile sau mai stiu eu ce cunostiinta ;)
Eu am facut si reclamatie la ANPC si sper sa rezolv cu asta...
Alt prieten s-a dus la avocat...
Si tot asa............
Deci...daca momitorul este incarcat corect nu vad care este problema? Problemele apar atunci cand in loc de plumb de 110-120gr se foloseste momitor care incarcat poate sa ajunga lejer si la 200gr, atunci greutatea va impacta si distanta de aruncare + ca dupa 3-4 zile de aruncari lanseta crapa!!!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”