Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Nu face nimeni misto, doar s-a dat examplu de o lanseta care se poate spune ca este puternica si anume BM.pescarusull scrie:Adevarul ca la mistouri nu va intrece nimeni.
Am folosit si Beastmaster(lot vechi),2 ani chiar...de care eram indragostit pot spune,o lanseta puternica, care mi-a placut la maximum...pescarusull scrie:Pe bune acum. Daca aveti experienta macar folositi-o pentru a lumina pe cineva care poate este in ceata.
jugarucristian scrie:Nu face nimeni misto, doar s-a dat examplu de o lanseta care se poate spune ca este puternica si anume BM.pescarusull scrie:Adevarul ca la mistouri nu va intrece nimeni.
Am folosit si Beastmaster(lot vechi),2 ani chiar...de care eram indragostit pot spune,o lanseta puternica, care mi-a placut la maximum...pescarusull scrie:Pe bune acum. Daca aveti experienta macar folositi-o pentru a lumina pe cineva care poate este in ceata.
Pana am rupt eu una si alti colegi de-ai mei inca 3...deci 4 in total in mai putin de 2 luni..........
Stocurile astea noi sunt niste mizerii, cei care vor BM, sa isi ia modelul aparut pana acum 2 ani, sa nu va luati modele mai noi de 2014.
Am folosit si xs1 si de fiecare data cand dadeam cu ea ii spuneam partenerului meu de pescuit, daca se rupe nu o platesc, daca citeste aici poate sa confirme...
Am folosit si Velocity, este o lanseta moale, daca vreau sa pun un momitor pe ea, ii fac cruce si dau, daca se rupe nu este nici o surpriza, ma asteptam sa se intample asta, iar daca nu se rupe, am avut noroc...
Si daca iti mai spun ca am trecut la Abisfer LR42,pentru ca cele de mai sus nu mi se pareau suficient de tari,ce o sa mai zici tovarasul care i se pareau Velocity tari?
Abisfer LR42, face cat 2 Velocity si cat 2 Xs1 puse la un loc, daca ma refer la putere....cei care le stiu, au habar ce spun aici...
Cat a dat???Mihai.Popescu scrie:jugarucristian scrie:Nu face nimeni misto, doar s-a dat examplu de o lanseta care se poate spune ca este puternica si anume BM.pescarusull scrie:Adevarul ca la mistouri nu va intrece nimeni.
Pana am rupt eu una si alti colegi de-ai mei inca 3...deci 4 in total in mai putin de 2 luni..........
Stocurile astea noi sunt niste mizerii, cei care vor BM, sa isi ia modelul aparut pana acum 2 ani, sa nu va luati modele mai noi de 2014.
Am folosit si xs1 si de fiecare data cand dadeam cu ea ii spuneam partenerului meu de pescuit, daca se rupe nu o platesc, daca citeste aici poate sa confirme...
Am folosit si Velocity, este o lanseta moale, daca vreau sa pun un momitor pe ea, ii fac cruce si dau, daca se rupe nu este nici o surpriza, ma asteptam sa se intample asta, iar daca nu se rupe, am avut noroc...
Si daca iti mai spun ca am trecut la Abisfer LR42,pentru ca cele de mai sus nu mi se pareau suficient de tari,ce o sa mai zici tovarasul care i se pareau Velocity tari?
Abisfer LR42, face cat 2 Velocity si cat 2 Xs1 puse la un loc, daca ma refer la putere....cei care le stiu, au habar ce spun aici...
Interesant stilul tau de pescuit, este prima data cand aud ca Velocity folosit cu momitor are nevoie de" cruci", probabil Cristi Mihalcea a facut si ceva matanii inainte sa participe la concursul ala de casting din Turcia unde a dat 222.25m.
Mai devreme ai zis ca nu are nimeni nevoie de sfaturile unuia care nu cunoaste puterea unei lansete, cine dracu crezi ca are nevoie de sfaturile unuia care face "cruci" inainte sa arunce cu Velocity sau Xs1.
Lasati dracu ironiile si raspundeti la obiect, asta daca puteti sau vreti!
Deci...daca momitorul este incarcat corect nu vad care este problema? Problemele apar atunci cand in loc de plumb de 110-120gr se foloseste momitor care incarcat poate sa ajunga lejer si la 200gr, atunci greutatea va impacta si distanta de aruncare + ca dupa 3-4 zile de aruncari lanseta crapa!!!jugarucristian scrie:Cand vrei sa dai 140-150m cu momitor, crede-ma ca are nevoie si de vaporas, nu doar de "cruci", sa ajunga la distanta aia fara sa crape in 3-4 zile de concurs![]()
![]()
Daca incep sa scrie aici cati au rupt Velocity, o sa te plictisesti de citit.....................................
Aaaaaaa siii.....astia de la Normark, nu iti schimba pe garantie daca le rupi, daca nu ai pile sau mai stiu eu ce cunostiinta
Eu am facut si reclamatie la ANPC si sper sa rezolv cu asta...
Alt prieten s-a dus la avocat...
Si tot asa............