[quote= "gaby_po23"]e inadmisibil sa pui taxe de 3 mil sau chiar mai mult gen tancabesti................................................................
la moara vlasiei a pus taxa pe vaporas.. nimic de zis.. apoi nu mai poti sa stea 2 persoane de noapte decat pe 2 bonuri... cred ca la vara pune taxa si pe numarul de trasaruri... Rusine !!!!
Vladut...daca ai lua o balta cred ca toti am venii la tine ... ar da faliment ceilalti jnapani !!!!![/quote]
Dl gaby_po23, mai interesati-va si pe urma folositi cuvinte gen "Rusine" sau "jnapani"!!!...Pe M.V.2,atit ziua cit si noaptea nu se pescuieste in echipa!!!!Ziua pescarul poate sa fie insotit de cine doreste,dar insotitorul nu are voie sa puna mina pe sculele de pescuit in afara de minciog !!!Noaptea,nu au acces pe balta decit cei care pescuiesc,ei putind fi insotiti numai de catre sotii,prietene sau copii pina la virsta de 14 ani,care nu au voie sa se atinga de sculele de pescuit in afara de minciog!!!Daca noaptea pe M.V.2, vin doi pescari (doi barbati)ca sa pescuiasca si amindoi au scule(lansete) ,ocupa doua locuri ,platesc doua bonuri pentru pescuit 24 de ore si pescuiesc fara nici o problema!!!Daca noaptea pe M.V.2,vin doi pescari(doi barbati)ca sa pescuiasca,dar scule(lansete)are numai unul,cel care nu are scule (deci nu pescuieste)nu va avea acces pe balta (ca insotitor)chiar daca plateste taxa normala pentru pescuit 24 de ore!!! Datorita unor incidente care sau intimplat pe balta noaptea, am considerat totusi ca este mai bine asa,decit sa nu mai permit pescuitul nocturn si sa "sufere" pescarii fideli ai baltii!!! Cred ca am fost destul de explicit!!!
pestele se fura ziua, nu noaptea....cu o spagutza la paznicul potrivit, exact cat sa nu fie langa masina cand se incarca pestele ! nu era mai bine sa renuntati la varianta cu luat peste acasa ? de ce la tancabesti se poate(si inca bine !) si la mv nu, cand sunt la 20 km distanta ?
Dl gaby_po23, mai interesati-va si pe urma folositi cuvinte gen "Rusine" sau "jnapani"!!!...Pe M.V.2,atit ziua cit si noaptea nu se pescuieste in echipa!!!!Ziua pescarul poate sa fie insotit de cine doreste,dar insotitorul nu are voie sa puna mina pe sculele de pescuit in afara de minciog !!!Noaptea,nu au acces pe balta decit cei care pescuiesc,ei putind fi insotiti numai de catre sotii,prietene sau copii pina la virsta de 14 ani,care nu au voie sa se atinga de sculele de pescuit in afara de minciog!!!Daca noaptea pe M.V.2, vin doi pescari (doi barbati)ca sa pescuiasca si amindoi au scule(lansete) ,ocupa doua locuri ,platesc doua bonuri pentru pescuit 24 de ore si pescuiesc fara nici o problema!!!Daca noaptea pe M.V.2,vin doi pescari(doi barbati)ca sa pescuiasca,dar scule(lansete)are numai unul,cel care nu are scule (deci nu pescuieste)nu va avea acces pe balta (ca insotitor)chiar daca plateste taxa normala pentru pescuit 24 de ore!!! Datorita unor incidente care sau intimplat pe balta noaptea, am considerat totusi ca este mai bine asa,decit sa nu mai permit pescuitul nocturn si sa "sufere" pescarii fideli ai baltii!!! Cred ca am fost destul de explicit!!![/quote]
Domnu Petcu ipotetic vorbind,sa inteleg ca daca vin cu sotia si cu fata care are 15 ani la pescuit pe M.V.,peste noapte cu mine ramane doar sotia si copilul il trimit la plimbare pana dimineata ca are 15 ani!!!
Nu mi se pare normal sa nu fi lasat cu insotitor noaptea pe balta .. Daca ti se face rau...??? si cazi.... in ceea ce priveste celelalte reguli sunt total de acord.
Dar asa ceva e inadmisibil... dar cred ca regula asta se va schimba in momentul in care gasesc paznicii pe unul intelenit a 2 zi dimineata !!!
gaby_po23 scrie:Nu mi se pare normal sa nu fi lasat cu insotitor noaptea pe balta .. Daca ti se face rau...??? si cazi.... in ceea ce priveste celelalte reguli sunt total de acord.
Dar asa ceva e inadmisibil... dar cred ca regula asta se va schimba in momentul in care gasesc paznicii pe unul intelenit a 2 zi dimineata !!!
Daca ai chef de baut si nu ai cu cine? Cei care beau singuri = alcoolici
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic! Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.
Cred ca cu toti avem acelas lucu in comun . pescuitul. Din aces fenomen s-a incepu sa se faca afaceri. F bine.. si cinste pt cine administreaza aceste balti. Dar...din pacate s-a ajuns ca cine are bani pescuieste si cine nu ..asta e.
Daca chiar le pasa .. de pescari...domnii administratori puteau sa gasesca cale de mijloc pt toata lume ..adica..
Studentii... sa platesca alta taxe..alt exemplu : pe Moara..daca stateai de noapte... platesti bonul.. iar cine te insotea platea taxa de agrement de 50 lei ...Nu dublu..( am dat un exemplu)
Din pacate.. ne contrazicem... ne certam... dar purul adevar este ca cine are bani.. prinde peste si cine nu are nu prinde. dar ..opinia mea este ca banii nu decid cine e pescar mai mare.
Usor usor vin balti din urma...Bratesti ..chiar daca e mai departe Duripescu...si altele...