gor965 scrie:Brasoveanu scrie:....
Te-ai întrebat vreodată de ce nu exista Shimano în România!?o sa te ajut eu...este o piață prea mica

în România în perioada 2014 -2016 sau vândut în jur de 2500 de lansete Velocity. În Turcia (unde Shimano are reprezentanta proprie ) tot în aceasta perioada de timp s-au vândut în jur de 25000 de lansete Velocity

asa dar hai sa ii lăsăm în pace pe cei care nici măcar nu sunt interesați de existenta noastră;)....
Nu inteleg exact...piata din Romania e mica in ansamblul ei sau piata romaneasca pe segmentul Shimano e mica ? Adica, eu nu sesizez ca Turcia ar fi peste noi la capitolul carpfishing, cu tot ce tine de acest domeniu, balti, producatori de nada, concursuri, pescari, vanzari de echipamente, etc...basca, nici pe la Mondiale nu i-am vazut vreodata! Vanzarea aia masiva de lansete Shimano poate sa fie si din lipsa unei concurente reale pe segmentul respectiv. La noi, cu ani in urma, cand si-a luat avant pescuitul la crap, daca vroiai o lanseta pana in 100 euro, aveai o groaza de modele de la Sert, K-karp, Prologic, Prowess, Chub, Energo, JRC, Maver, Nash, Spro, Wichwood, etc., daca vroiai una peste 100-200 de euro incepeai sa te uiti la Fox, Nash, Shimano, Daiwa Free Spirit, Century, Harrison, etc., cert e ca exista concurenta si nimeni nu vindea atat de mult incat sa domine piata.
Nu am vrut sa dezbat subiectul, dar si aici sunt mari semne de intrebare.Astia de ii iubesc eu( chinezii ) au mers si pe acolo sa extinda afacerea. Sunt si acum la telescopice majoritatea pescarilor de acolo, pescuitul marin fiind singurul cautat. FL s-a dus in Ungaria pana la urma, adica a preferat o piata aglomerata de toate brandurile, decat una in care crapul nu traieste.
25.000 de lansete pe o piata ca asta, cred ca tot cu ruleta aia au fost contorizate.

Ultima oară modificat Vin Dec 23, 2016 23:03 de către
Dan Mitranescu, modificat 1 dată în total.