Pentru Dan asa ca o paranteza...
Dacă un englez mâine preda tehnica mea este strict problema lui...ca sa predai o tehnica trebuie sa înțelegi ce faci acolo, sa o poți explica fizic...multi folosesc tehnica mea astăzi dar cati crezi ca știu sa o predea !?;)lumea a încercat și a văzut ca ii ajuta...sunt sigur ca după ce au apărut metri în fata lumea s-a bucurat...cati crezi ca s-au așezat pe scaun și s-au întrebat mai dar de ce !? Este un singur om care s-a întrebat cum și de ce în lumea castingului romanesc și îl cheamă Silviu Florescu drept dovada are propriul lui stil

pentru ca ala simte ca îl avantajează

Pascal Mitev un pescar bulgar a folosit tehnica lui Silviu în Turcia
Sa îți dau un exemplu...Maxx îl știm cu toții a făcut o emisiune cu Mincinoșii undeva în vara în care explica pescuitul la distanta...a folosit tehnica mea și spunea în emisiune ca folosește tehnica aceasta " ca asa s-a obisnuit"...nu a spus nici o secunda ca este tehnica mea, ca eu l-am învățat...ai văzut pe undeva ca i-am sărit în gat , ca l-am bălăcărit pe vreun forum !?aveam toate meritele sa fac asta

...eu nu o sa fac asta niciodată pentru ca sunt conștient ca îmi va mulțumii întotdeauna ca l-am.ajutat sa câștige distanta și mai știu ca mai devreme sau mai târziu "Cezarului I se va da ce e al Cezarului

"....este prietenul meu și dacă asta a fost decizia lui în filmare o respect

Referitor la "aruncarea spitului " eu as numio tehnica lui Mark Hutchinson pentru ca este un nume în casting și asa cum pe mine m-a ajutat sa înțeleg anumite aspecte și sa ajung la performanta sigur a ajutat și multa alta lume asa dar sa ii oferim respectul cuvenit

Ce este dureros și aici se vede din nou o "calitate" a romanilor tot ce s-a înțeles din tehnica lui este un "spit"

O zi buna și aștept întrebări care mai pot lamuri alte doleanțe;)