malavita scrie:mulineta poate fi cauza ruperi lansetei?posibil sa fi sarit picapul in timpul lansari?cu toate ca plumbul a mai zburat dupa ce sa rupt lanseta
tu habar nu ai ce sa intamplat si intrebi cum draq s-a rupt batul hai sa fim seriosi daca nici atata lucru nu mai sti daca ai dat picapul sau nu este grav .Normal ca se poate rupe daca nu dai picapul
Nu este atat de grav daca vorbesti singur...Mai nasol este daca vorbesti singur si afli noutati!!! CarpBait Fishing Club
Nume utilizator schimbat din SEPY31
PS. si te intreaba lumea ce bat este chiar asa un mare secret? tu vrei sa afli raspunsuri cum de ce si tu nu spui ce bat este acela . ciudat foarte ciudat
Nu este atat de grav daca vorbesti singur...Mai nasol este daca vorbesti singur si afli noutati!!! CarpBait Fishing Club
malavita scrie:mulineta poate fi cauza ruperi lansetei?posibil sa fi sarit picapul in timpul lansari?cu toate ca plumbul a mai zburat dupa ce sa rupt lanseta
tu habar nu ai ce sa intamplat si intrebi cum draq s-a rupt batul hai sa fim seriosi daca nici atata lucru nu mai sti daca ai dat picapul sau nu este grav .Normal ca se poate rupe daca nu dai picapul
eu stiu cum arunc.doar intrebam daca este posibil.
nu cred ca sant atat de incepator sa uit picapul lasat.
cat despre lanseta,are vreo relevanta numele ei?este un spod iar daca mai spun si numele o sa genereze alta discutie.
cand am sa ajung la magazin sa iau cetifiatul de garantie atunci o sa atasez poza cu constatrea si modelul spodului.
"V-am lasat saraci si prosti,v-am gasit si mai saraci si mai prosti"
Constantin Brancusi,sculptor roman.
malavita scrie:
cand am sa ajung la magazin sa iau cetifiatul de garantie atunci o sa atasez poza cu constatrea si modelul spodului.
Pai de ce nu spui asa...tu incerci prin acest post sa negociezi cu furnizorul (probabil un magazin de renume ) solutionarea spetei tale... nu zic nici ca-i rau,nici ca-i bine,dar pune cartile pe masa...
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.
bun pont.
Daca eram din bucuresti sau daca o luam de pe online era buna manevra.este cumparata din craiova.
Nu mai conteaza pt ca ori cum este o lupta cu morile de vant.lanseta este un alivio spod cumparata sambata 29-10 si rupa sambata 5-11.a venit din service pe data de 15-12 cu refuz de inlocuire.motiv:lovita sau calcata?
"V-am lasat saraci si prosti,v-am gasit si mai saraci si mai prosti"
Constantin Brancusi,sculptor roman.
malavita scrie: bun pont.
Daca eram din bucuresti sau daca o luam de pe online era buna manevra.este cumparata din craiova.
Nu mai conteaza pt ca ori cum este o lupta cu morile de vant.lanseta este un alivio spod cumparata sambata 29-10 si rupa sambata 5-11.a venit din service pe data de 15-12 cu refuz de inlocuire.motiv:lovita sau calcata?
Chiar pare calcata.
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"
malavita scrie:nici un raspuns corect.eram de fata cand sa rupt lanseta.pana in acel moment lanseta a stat in husa nefolosita.
si credema ca am o husa care din puct de vedere al protectiei este suprema.parerea mea.
Nu este defect de turnare. Este vorba de o problema legata de transport sau depozitare, poate chiar inainte sa o achizitionezi. Sau, o calitate f slaba a materialului, am rupt si eu odata un bat ieftin gen Dechatlon....