Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Putem trai in prezent si fara sa mergem pe balta. Se poate face si o parte de "atelier" ( asa cum partea de "rapitor" a fost foarte bine prezentata pana acum)....monturi, retete, abordare a partidelor ce vor urma la primavara.Pot fi multe subiecte interesante pentru noi ........THL scrie:Daca in toata emisiunea despre Haromfa "informatia transmisa pescarilor este aproape inexistenta", atunci inseamna ca nu prea intelegi ce inseamna o emisiune de pescuit...budulica scrie:Cu scuzele de rigoare, dar cantitatea mare de reclame difuzata in timpul emisiunii face ca "informatia" transmisa pescarilor sa fie aproape inexistenta. In alta ordine de idei: de ce traiti din amintiri
Intr-o alta ordine de idei, hai sa traim in prezent si sa mergem impreuna 3-4 zile la pescuit. Alege tu locul, sa vezi ce emisiuni frumoase facem impreuna!
Mesajul emisiunii a fost sa se reaminteasca unora cine au fost cei ce au reprezentat Romania acum 4-5 aniHypo scrie: Putem trai in prezent si fara sa mergem pe balta. Se poate face si o parte de "atelier" ( asa cum partea de "rapitor" a fost foarte bine prezentata pana acum)....monturi, retete, abordare a partidelor ce vor urma la primavara.Pot fi multe subiecte interesante pentru noi ........
Vor veni si alea... putintica rabdareHypo scrie:THL scrie: Putem trai in prezent si fara sa mergem pe balta. Se poate face si o parte de "atelier" ( asa cum partea de "rapitor" a fost foarte bine prezentata pana acum)....monturi, retete, abordare a partidelor ce vor urma la primavara.Pot fi multe subiecte interesante pentru noi ........
Cum ai dezlushit tu misterul... mai rar monsher! Sunt curios cine s-ar incumeta sa concureze la Haromfa...budulica scrie:Mesajul emisiunii a fost sa se reaminteasca unora cine au fost cei ce au reprezentat Romania acum 4-5 ani.
budulica scrie:Mesajul emisiunii a fost sa se reaminteasca unora cine au fost cei ce au reprezentat Romania acum 4-5 aniHypo scrie: Putem trai in prezent si fara sa mergem pe balta. Se poate face si o parte de "atelier" ( asa cum partea de "rapitor" a fost foarte bine prezentata pana acum)....monturi, retete, abordare a partidelor ce vor urma la primavara.Pot fi multe subiecte interesante pentru noi .........
Ia uite mah, eu vreau sa va scot eroi nationali si voi 'nu si nu'Cristi Y scrie: da , asa este , noi am reprezentat Romania acum 4-5 ani si am reprezentat-o cu succes castigand respect si facand ca o echipa romaneasca care apare intr-un concurs sa creeze teama oricarui adversar
daca esti asa de " atent " cu participarile internationale ale echipelor romanesti de ce nu te bagi sa fi tu reprezentantul contemporan la miutza de primavara de la Haromfa![]()
daca vrei i-ti aranjez eu o inscriere la Haromfa , dar trebuie sa-ti pui de pe acum izmenele la calorifer
sau te bagi in seama ca e de bon-ton sa iei la mishto