Posibil parteneriat APCR-LRC?

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Posibil parteneriat APCR-LRC?

Mesaj de Vladut Mateianu »

Nu este treaba mea. Intreaba presedintele clubului din care faci parte. :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Buhac

Mesaj de Buhac »

Daca gaseam intelegere ori primeam un raspuns ce rost avea sa intreb si la APCR ?
Interesul meu este sa ma numar printre participanti la calificari in anul 2010 .De altceva ii las pe alti.
Competitiile adevarate pentru mine raman calificarile la care pana acum am avut trei participari si tot atatea esecuri.Atmosfera de la calificari nu se compara cu nici una de la orice alt concurs pentru mine.
Astept definitivarea regulamentului si modul de desfasurare pentru a face ce trebuie sa ma pot numara printre participanti.
Sper ca anul acesta ce se va anunta ca sa stabilit sa ramana definitiv nu ca anul trecut cand se spunea ca trebuie sa participi la prima etapa obligatoriu si la inca doua la care vrei daca nu ai timp ori nu vrei sa participi fiind avantajat de punctaj.

Daca la Sinaia se va vota echipe de 2+1 pot sa particip si cat trebuie sa platesc ?

Daca la Sinaia se va vota loturi de 8+1 pot veni din partea unei Asociatii care este membra la AGVPS cu un lot de 8+1 si cat trebuie sa platesc ?

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Costica, vad ca nu intelegi. Faci parte dintr-un club ai caror sefi au hotarat sa urmeze alt drum...deci nu am ce sa-ti fac. Iar ca sa te inscri in alt club trebuie mai intai sa-ti dai demisia din clubul lui florentin.

PS Daca vrei si un raspuns oficial, trebuie sa te adresezi presedintelui APCR. Dar nu tu personal, ci presedintele clubului pe care il reprezinti.
CS SENZOR

Buhac

Mesaj de Buhac »

Demisia am scriso .
Avem sedinta pe 27 ianuarie si o sa o depun .De oprobare nu cred ca am nevoie .Eu doar ii anunt .
Cu dl Presedinte APCR consider ca trebuie sa discut eu ca alti au discutat si de aceea ma aflu in situatia CETATEANULUI TURMENTAT .

alex leonte

Mesaj de alex leonte »

asta este o problema pe care trebuie sa o luati in discutie. sunt pescari care sunt legitimati la un club, dar au si carnet de membru AVPS. daca raman in afara lotului pe care il formeaza clubul lor, pot participa cu lot inscris in avps? cel putin din ce s-a spus pe forum, se poate.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

alex leonte scrie:asta este o problema pe care trebuie sa o luati in discutie. sunt pescari care sunt legitimati la un club, dar au si carnet de membru AVPS. daca raman in afara lotului pe care il formeaza clubul lor, pot participa cu lot inscris in avps? .
Tie ti s-ar parea normal ca un club sa bage cate echipe vrea, sub diverse pretexte si variante ? :roll:
Eu cred ca este bine cum s-a hotarat la sedinta din 16 ianuarie, ptr mai multe detalii insa poti sa-l contactezi pe presedintele clubului din care faci parte ! :wink:

@costica

Daca ai demisia depusa, poti contacta o avocata, depune actele, iei rezervarea de nume, 500 euro si poti veni la Sinaia ca presedinte de club...... :wink:
CS SENZOR

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Costel Buhac

interesul APCR si AGVPS nu este sa limiteze posibilitatile vreunui pescar de la participa la CN . Problema este ca sunt anumite criterii de eligibilitate , care in prima faza sunt clare - apartenenta la APCR sau direct la AGVPS , iar in al 2-lea rind criterii tehnice , care vor fi stabilite de Comisia Campionatului national , in data de 30 ianuarie la Sinaia .
Cred ca varianta cea mai buna pentru tine este sa astepti sa se anunte programul .
Pentru a rezolva prima varianta de eligibilitate poti sa faci cerere de acceptare intr-un club deja afiliat .... si daca iti place si sistemul de concurs ales , sunt sigur ca vei gasi o varianta de participare .

Te imbratisez ,

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

sa lamurim putin chestiunea cu inscrierea la CN "prin AGVPS".
in primul rand toti cei 8 pescari trebuie sa apartina aceleiasi asociatii. sa spunem Diana.
in al doilea rand, Diana inscrie un singur lot in CN. in al treilea rand, lotul trebuie sa aiba acceptul
conducerii asociatiei respective. pentru ca, daca Senzor, Ovidius sau Natural se supun unui regulament
disciplinar, atunci si Diana o sa faca acelasi lucru. o sa se supuna regulamentelor APCR.
prin urmare, nu in ultimul rand, asociatiile afiliate la AGVPS, care vor fi de acord sa gazduiasca astfel
de pescari si sa-i inscrie sub numele lor in CN, trebuie sa consimta ca raspund pentru acestia.
The One Team

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

[quote="Buhac"]Demisia am scriso .
Avem sedinta pe 27 ianuarie si o sa o depun .De oprobare nu cred ca am nevoie .Eu doar ii anunt .
Cu dl Presedinte APCR consider ca trebuie sa discut eu ca alti au discutat si de aceea ma aflu in situatia CETATEANULUI TURMENTAT .

Dar mai poti suna si alti prieteni :D
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

andrei vladeanu scrie:sa lamurim putin chestiunea cu inscrierea la CN "prin AGVPS".
in primul rand toti cei 8 pescari trebuie sa apartina aceleiasi asociatii. sa spunem Diana.
in al doilea rand, Diana inscrie un singur lot in CN. in al treilea rand, lotul trebuie sa aiba acceptul
conducerii asociatiei respective. pentru ca, daca Senzor, Ovidius sau Natural se supun unui regulament
disciplinar, atunci si Diana o sa faca acelasi lucru. o sa se supuna regulamentelor APCR.
prin urmare, nu in ultimul rand, asociatiile afiliate la AGVPS, care vor fi de acord sa gazduiasca astfel
de pescari si sa-i inscrie sub numele lor in CN, trebuie sa consimta ca raspund pentru acestia.
Si ma simt nevoia sa te completez - problemele disciplinare legate de acest an competitional , vor face parte dintr-un capitol distinct ( sa speram ca nu va fi nevoie ! ) al raportului de validare al rezultatelor Campionatului National , raport pe care APCR il va inainta spre aprobare catre AGVPS . Din acest motiv trebuie bine inteles , ca dina cest an , eventuale masuri de suspendare , sanctionare , samd - vor fi oficiale si vor afecta direct pescarul sau clubul sanctionat , in viitoarele campionate nationale!
Ultima oară modificat Lun Ian 25, 2010 15:28 de către EX-UL, modificat 1 dată în total.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”