@Adi Zarguzon
ca fost lazarist iti spun si eu ( intreaba-l pa Gabi Calota de cite ori s-a ascuns ca sa nu raspunda la lectie , in spatele meu si al lui Adi Dulau ! , plus ca am fost colegi de echipa clasei in lotul de baschet )

, ca taxele percepute pentru un arbitraj sunt exagerate ! Eu inteleg ca in balanta calitate versus cantitate , trebuie sa platesti serviciul credibil , acceptat de toti pescarii , dar asta numai in masura in care ne recunoastem reciproc serviciile oferite , versus plata facuta !!! Deocamdata , APS a fost criticata destul de tare prin nivelul taxelor percepte anul trecut , iar explicatia oficiala a fost aceea ca dat fiind faptul ca au arbitrat pentru prima data la crap , au avut nevoie de investitii care s-au materializat prin pret ! Acum , in 2010 , nu mai au nevoie de asa ceva ! - ce pret propun ? Iti spun eu - cel mult 10 % reducere din sume exagerate !!!!
Ca sa fim clari - interesul APCR si AGVPS nu este sa desfinteze aceasta asociatie de pescari care asigura arbitrajul in mod credibil . Dar pretentiile exagerate de genul APS nu pot fi satisfacute in masura in care toata tara este in criza financiara si nimeni nu a inventat maslinul cu bani pe crengi ! Un pic de flexibilitate , pentru viitorul comun , cred ca trebue aratat de fiecare parte negociatoare ! Asta daca nu discutam despre arogantza .....