Posibil parteneriat APCR-LRC?

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
alex leonte
Puncte: 0

Re: Posibil parteneriat APCR-LRC?

Mesaj de alex leonte »

Vladut Mateianu scrie: Tie ti s-ar parea normal ca un club sa bage cate echipe vrea, sub diverse pretexte si variante ? :roll:
Eu cred ca este bine cum s-a hotarat la sedinta din 16 ianuarie, ptr mai multe detalii insa poti sa-l contactezi pe presedintele clubului din care faci parte ! :wink:
nu am spus ca este normal. si nu eu am deschis discutia pe aceasta tema. aveam doar impresia ca este o problema pentru care trebuie gasita o solutie. daca ati gasit-o foarte bine. totusi, trimiterea la presedintele de club nu-si are rostul, pentru ca, mi se pare normal, ca pe forum sa poata discuta si membrii cluburilor, si simpli pescari.

@ andrei, val. multumesc pt raspuns.

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

andrei vladeanu scrie:sa lamurim putin chestiunea cu inscrierea la CN "prin AGVPS".
in primul rand toti cei 8 pescari trebuie sa apartina aceleiasi asociatii. sa spunem Diana.
in al doilea rand, Diana inscrie un singur lot in CN. in al treilea rand, lotul trebuie sa aiba acceptul
conducerii asociatiei respective. pentru ca, daca Senzor, Ovidius sau Natural se supun unui regulament
disciplinar, atunci si Diana o sa faca acelasi lucru. o sa se supuna regulamentelor APCR.
prin urmare, nu in ultimul rand, asociatiile afiliate la AGVPS, care vor fi de acord sa gazduiasca astfel
de pescari si sa-i inscrie sub numele lor in CN, trebuie sa consimta ca raspund pentru acestia.

Foarte tare AGVPS se supune regulamentului APCR.Mai nostim este ca acum raspunde asociatia si nu persoana dar interesele de moment s-au schimbat.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

este vorba de regulamentul de competitie crapista, cel care este elaborat de cluburile din apcr. agvps nu are asa ceva.
sunt cazuri in care raspund pescarii si altele in care raspund cluburile. e firesc sa fie asa.
nu s-au schimbat interesele, ci doar modurile de inscriere. s-a trecut de la persoane la cluburi si asociatii.
The One Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Adi zarguzon

Dragul meu , inainte sa ataci regulementele si deciziile legale ale AGVPS si APCR , poate mai vorbesti cu colegii tai de la APS ! Hai sa incercamb sa ii convingem ca APCR si in general crapistii nu sunt un sac fara fund , generatori de achizitii platite pentru APS !
Asta dat fiind ca anul trecut au avut posibilitatea sa se si doteze , practic au fost luati din sistemul public la recomandare spinning , li s-au platit peste 300 milioane pentru arbitraj , credem si avem convingerea ca s-au dotat corespunzator de bani astia ( poate prea mult ! ) si acum cred ca pot oferi preturi speciale , macar fata de cei care i-au ajutat sa creasca si acum sa fie mandrii ! Mandria e apanajul prostului , negocierea e apanajul celui destept ! Macar un pic de respect , poate exista fata de APCR !
Toata lumea ii apreciaza ca arbitrii , dar in vreme de criza , NIMENI nu va plati sumele aberante propuse de o asociatie , careia APCR i-a platit 3/4 din dotare ! Exista o vorba - vulpea cind nu are ce face , se linge in fund pina isi face rana !!!!!!

Si sa ma scuze APS-ul , pentru ca primele contacte imi iterau ca dinsii au in asociatie numai persoane bazate , cu functii si bani si diurna APCR nu este importanta - eu cred in continuare ca aceste persoane nu pot exista in acest sistem mde arbitraj , cu 3-4 zile plecate de acasa , decit daca sunt in nevoie ! Este Ok ca sunt persoane de anumita factura intelectuala , dar nu il vad pe Patapievici arbitrind o etapa din CN de anul trecut sau de anul asta !!!! Un pic de modestie nu strica ...... NIMANUI !!!

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

andrei vladeanu scrie:este vorba de regulamentul de competitie crapista, cel care este elaborat de cluburile din apcr. agvps nu are asa ceva.
Aici nu ma mai bag ca ma cearta Valpangica.

sunt cazuri in care raspund pescarii si altele in care raspund cluburile. e firesc sa fie asa.
Daca un pescar comite o ilegalitate legata de pescuit raspunde clubul??

nu s-au schimbat interesele, ci doar modurile de inscriere. s-a trecut de la persoane la cluburi si asociatii.
Persoanele fizice nu se mai pot inscrie la campionatul national chiar daca sunt membrii AGVPS ?

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Val Pangica jr scrie:@Adi zarguzon

Dragul meu , inainte sa ataci regulementele si deciziile legale ale AGVPS si APCR , poate mai vorbesti cu colegii tai de la APS ! Hai sa incercamb sa ii convingem ca APCR si in general crapistii nu sunt un sac fara fund , generatori de achizitii platite pentru APS !
Asta dat fiind ca anul trecut au avut posibilitatea sa se si doteze , practic au fost luati din sistemul public la recomandare spinning , li s-au platit peste 300 milioane pentru arbitraj , credem si avem convingerea ca s-au dotat corespunzator de bani astia ( poate prea mult ! ) si acum cred ca pot oferi preturi speciale , macar fata de cei care i-au ajutat sa creasca si acum sa fie mandrii ! Mandria e apanajul prostului , negocierea e apanajul celui destept ! Macar un pic de respect , poate exista fata de APCR !
Toata lumea ii apreciaza ca arbitrii , dar in vreme de criza , NIMENI nu va plati sumele aberante propuse de o asociatie , careia APCR i-a platit 3/4 din dotare ! Exista o vorba - vulpea cind nu are ce face , se linge in fund pina isi face rana !!!!!!

Si sa ma scuze APS-ul , pentru ca primele contacte imi iterau ca dinsii au in asociatie numai persoane bazate , cu functii si bani si diurna APCR nu este importanta - eu cred in continuare ca aceste persoane nu pot exista in acest sistem mde arbitraj , cu 3-4 zile plecate de acasa , decit daca sunt in nevoie ! Este Ok ca sunt persoane de anumita factura intelectuala , dar nu il vad pe Patapievici arbitrind o etapa din CN de anul trecut sau de anul asta !!!! Un pic de modestie nu strica ...... NIMANUI !!!

Daca ai avea putin timp liber sa ne intalnim eu tu si Gabi Calota (ca fosti lazaristi ) am rezolva problema.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Persoanele fizice nu se mai pot inscrie la campionatul national chiar daca sunt membrii AGVPS ?

nu direct. ii inscrie asociatia afiliata la agvps din care fac parte. vezi exemplul de mai sus cu asociatia diana.
The One Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Adi Zarguzon

ca fost lazarist iti spun si eu ( intreaba-l pa Gabi Calota de cite ori s-a ascuns ca sa nu raspunda la lectie , in spatele meu si al lui Adi Dulau ! , plus ca am fost colegi de echipa clasei in lotul de baschet ) :lol: , ca taxele percepute pentru un arbitraj sunt exagerate ! Eu inteleg ca in balanta calitate versus cantitate , trebuie sa platesti serviciul credibil , acceptat de toti pescarii , dar asta numai in masura in care ne recunoastem reciproc serviciile oferite , versus plata facuta !!! Deocamdata , APS a fost criticata destul de tare prin nivelul taxelor percepte anul trecut , iar explicatia oficiala a fost aceea ca dat fiind faptul ca au arbitrat pentru prima data la crap , au avut nevoie de investitii care s-au materializat prin pret ! Acum , in 2010 , nu mai au nevoie de asa ceva ! - ce pret propun ? Iti spun eu - cel mult 10 % reducere din sume exagerate !!!!

Ca sa fim clari - interesul APCR si AGVPS nu este sa desfinteze aceasta asociatie de pescari care asigura arbitrajul in mod credibil . Dar pretentiile exagerate de genul APS nu pot fi satisfacute in masura in care toata tara este in criza financiara si nimeni nu a inventat maslinul cu bani pe crengi ! Un pic de flexibilitate , pentru viitorul comun , cred ca trebue aratat de fiecare parte negociatoare ! Asta daca nu discutam despre arogantza .....
Ultima oară modificat Lun Ian 25, 2010 19:21 de către EX-UL, modificat de 5 ori în total.

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

andrei vladeanu scrie:Persoanele fizice nu se mai pot inscrie la campionatul national chiar daca sunt membrii AGVPS ?

nu direct. ii inscrie asociatia afiliata la agvps din care fac parte. vezi exemplul de mai sus cu asociatia diana.

Concluzia este: carnetul de membru AGVPS nu-ti da dreptul sa participi la CN, doar daca asociatia Diana cere voie APCR-ului sa participe.

ps:ai uitat sa raspunzi la intrebarea asta: Daca un pescar comite o ilegalitate legata de pescuit raspunde clubul??

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Pescarii nu trebuie sa ceara voie AGVPS - ci trebuie sa convinga APS -ul la care sunt membrii ca ii pot reprezenta credibil , asumindu-si cerintele de corectitudine ale CN . Concret - daca un lot de astfel 8 pescari , isi umplu portbagajul de peste la o etapa - este clar ca APS-ul care i-a propus in scris , va suferi penalitati clare din partea organizatiei AGVPS !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”