Și&și...Stefan Popescu scrie:Și până și participanții la CM mi-au dat dreptate.
Apropo, eu am fost să-i susțin la fața locului.

Șacalul auriu încă se hrănește cu iluzii.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Și&și...Stefan Popescu scrie:Și până și participanții la CM mi-au dat dreptate.
Apropo, eu am fost să-i susțin la fața locului.
Si care-i subiectul?Stefan Popescu scrie:Subiectul este altul.
Eu n-am uitat si nici nu consider ca m-a invatat ceva federatia pe mine. Aveam destula experienta ca sa trec de cursurile alea, dar dupa cum v-am mai spus, de la atestare au trecut aproape 7 ani si acum nu ma mai intereseaza...de fapt, nu-i mai vad rostul, din moment ce federatia nu organizeaza nimic ca sa dea de lucru la zecile de arbitrii pe care i-a atestat.Stefan Popescu scrie:...Vezi că ți-am pregătit un Carnet de Arbitru.Poți să vi să-l ridici. Sau ai uitat că ai făcut cursurile la federație? ....
Nu-mi datorezi nimic, ai dreptate. Datorezi doar statului roman.......niste bani si explicatii. Atat. In rest, esti un biet muritor, plin de frustrari, care trece prin viata neobservat si nebagat in seama de nimeni.Stefan Popescu scrie:Se pare că nu înțelegi limba româna. Topic-ul se adresează cluburilor. Tu ești doar un nicuB. Înțelegi? Nu-ți datorez nici un răspuns. Pricepi? La fel cum nu datorez nici un răspuns la ceilalți imbecili care se bagă în seamă, cu larga îngăduință a moderatorului, care tolerează niște expresii nepermise pentru un om civilizat, la adresa președintelui Federație Române de Pescuit Sportiv.
Asa crezi tu, ca nu mai pot eu de grija ta? De tine se mai intereseaza doar prietenii tai, Rudotel si Calmogen. Esti un batran infantil. Atat. Singura ta realizare este ca ai stat pe post de Ana lu' Manole dupa revolutie. Numele tau este sinonim cu prostia. Dovada sta si faptul ca raspunzi agresiv la intrebari pertinente. Dupa care te superi cand te ia lumea peste picior. Ce realizari are federatia in acest an? Stiu, nu-i treaba mea......Stefan Popescu scrie:„Câinele moare de drumul lung și prostul de grija altuia”. Eu am locul meu în istoria pescuitului sportiv din România. Indiferent dacă îți place ție sau nu. Valabil și pentru alții asemeni ție. Tu în schimb vei muri ca Nicu Be beșel. Și peste tine se va așterne uitarea. Așa este?
Nu tu. Tu esti doar inca un user pe acest forum.Stefan Popescu scrie:Eu am locul meu în istoria pescuitului sportiv din România.