MULINETA MX 14000

Moderator: Dan Mitranescu

Încuiat
Mugady
Puncte: 0

Re: MULINETA MX 14000

Mesaj de Mugady »

gor965 scrie:
Mugady scrie:Eu m-am păcălit. Am primit doar un an garantie :(
De ce, ale tale ce au ... nu-s tot MX 14000 ?
Scuzați-ma, dar nu o sa mai glumesc. La început de ianuarie când am cumparat MX 14000, am primit certificat de garantie 1 an, practic 6 luni, ținând cont de sezonul de pescuit. Am primit asigurări verbale ca o sa mi se îndrepte orice eroare in funcționare si am fost mutumit de aceste asigurări. Poate ca pentru mine contează cuvantul dat.

Acum doar glumeam, daca aveam obiecții le spuneam când trebuia nu dupa 40 zile de la achiziționare.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Va grabiti ... :)

Toate mulinetele MX 14000 beneficiaza de aceasta garantie, indiferent cand au fost achizitionate.

Garantia discutata acum are rol comercial, oferind siguranta potentialilor cumparatori ca timp de 3 ani isi pot remedia o eventuala gresala in alegerea produsului.

Mugady

Mesaj de Mugady »

Dan Mitranescu scrie:
Va grabiti ... :)

Toate mulinetele MX 14000 beneficiaza de aceasta garantie, indiferent cand au fost achizitionate.

Garantia are rol comercial, oferind siguranta potentialilor cumparatori, ca timp de 3 ani isi pot remedia o eventuala gresala in achizitie.
Cum am mai spus , am primit garantie verbală la momentul achiziționării si am fost multumit.

Mugady

Mesaj de Mugady »

Probabil era prima mulineta mx vândută în magazin, deoarece a trebuit să fiți sunat sa aflu ce garantie oferiți. Vânzătorul nu știa.

Dan Mitranescu
Veteran

Mugady scrie: Cum am mai spus , am primit garantie verbală la momentul achiziționării si am fost multumit.
Cea de acum o suplimenteaza pe cea verbala. Pe cea scrisa o dam oricand se doreste, dar nu am cerut-o niciodata niciunui client, cand a fost solicitat serviciul. Incercam un altfel de relatie cu clientii.
Multumesc pentru incredere.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Dan Mitranescu scrie:GARANTIE COMERCIALA MULINETE MX 14000
Garantia comerciala oferita de danmitranescu.ro pentru mulineta MX 14000 este de 3 ani. Aceasta garantie consta in dreptul clientilor de a restitui produsul pe parcursul perioadei specificate si de a primi integral costul acestuia.
Garantia comerciala se acorda in situatia in care clientul gaseste pe piata un produs similar* cu o valoare de pana la 1.000 lei* ce prezinta:
1. avantaje evidente in utilizare sub urmatoarele aspecte:
- greutate redusa.
- asezarea firului.
- viteza de recuperare.
- sistem franare ( fixare ferma, plaja de lucru , alunecare fara fluctuatii ).
2. piese componente corespondente cu materiale superioare sau care beneficiare de tehnologii de prelucrare considerate mai bune :
- rulmenti cu caracteristici de catalog superioare.
- pinioane cu materiale sau tehnologii de prelucrare superioare.
- tamburi din materiale mai tari sau cu greutate mai mica.
- sistem de fixare mai bun al manivelei.
- ax mai gros sau mai rezistent.
- rezistenta la corodare mai buna pe oricare dintre piesele componente.
Mulinetele MX 14000 beneficiaza de garantia comerciala si in situatia in care se gasesc greseli de proiectare aferente produsului, ce duc la deteriorari ale pieselor sau creeaza discomfort in utilizare ( agatarea firului sub tambur sau cu rotorul, rasucirea accentuata a firului, bucle la lansare, … )
Garantia de conformitate este valabila in baza documentului de la achizitie.
*Prin “produs similar” se intelege orice mulineta de crap cu aceeasi marime a tamburului (80mm), iar pretul de maximum 1.000 lei pentru un astfel de produs trebuie sa fie cel cu amanuntul, sa se regaseasca in magazinele online de pe teritoriul Romaniei si sa nu fie obiectul unei promotii.
BRAVO!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Dan Mitranescu
Veteran

ionut72 scrie: BRAVO!
Multumesc !

gimi_mures
pescar de competitie

Mesaj de gimi_mures »

Ai nevoie de ceva curaj si mare incredere in produs sa poti oferii asemenea garantie! Felicitari!
C&R

Dan Mitranescu
Veteran

gimi_mures scrie:Ai nevoie de ceva curaj si mare incredere in produs sa poti oferii asemenea garantie! Felicitari!
Multumesc. Am sa extind astfel de garantii ( modificand conditiile dupa caz ) si pe alte produse in care am aceeasi incredere ca au un raport pret / calitate imbatabil.
Daca au inceput multi comercianti sa faca aceasta afirmatie, sa o si scriem in fata oamenilor, sa le oferim posibilitatea sa returneze produsele daca se simt pacaliti intr-o slabiciune de moment.

Imi pare rau ca nu m-am gandit cu mai mult timp in urma la treaba asta.

Dan Mitranescu
Veteran

Inca o completare pentru calitatile MX 14000 cand vorbim de cerintele unei mulinete destinata pescuitului la distanta.
Este un lucru FOARTE IMPORTANT , luat in calcul inclusiv de cei mai pretentiosi producatori de lansete.
Este vorba de indepartarea firului de blank, deoarece s-a constatat ca spiralele generate de acesta la aruncare, freaca pe bat si genereaza o diminuare evidenta a aruncarii. Acesta este motivul pentru care au fost construite cele mai apreciate , dar si cele mai scumpe, inele de pe piata, respectiv inelele cu picior lung. In lumea spinningului, sunt foarte apreciate, datorita avantajelor constatate.

Astfel, tinand cont de trend, mulinetele MX 14000 au piciorul mai lung decat majoritatea mulinetelor apreciate de pe piata , avand tamburul distantat la 8cm fata de blank.
Aspectul nu este usor sesizabil ( pana acum au observat numai Daniel Ene si Petre Iulian ), dar exista o diferenta de aprox. 2cm , ... mai exact, doi centrimeti mai putin din amplitudinea buclelor care freaca pe blank ! :wink: Compromisul a fost facut in defavoarea ideii de baza pe care a fost conceputa mulineta, respectiv o greutate cat mai mica.
Tinand legatura cu aruncatori de casting ce au folosit mulineta si au decis sa o foloseasca in urma testelor, acestia au justificat rezultatele prin greutatea redusa si infasurarea buna. Totusi, eu sunt 100% convins ca departarea tamburului fata de blank a contat decisiv, deoarece numai acest aspect difera fata de fostele lor mulinete.
La firele mai groase , unde greutatea firului da o amplitudine si mai mare monofilamentelor la desfasurare, departarea tamburului de blank creste simtitor avantajele in aruncare.

Inca un aspect. Mulineta are axul inclinat spre axa generata de centrul inelelor de la lansete. Acest lucru asigura o desfasurare constanta, fara sacadari, ca in cazul mulinetelor cu desfasurare dezaxata ( laterala ), ce lasa firul sa iasa usor pe o parte a tamburului, marind frecarea pe partea opusa a acestuia si totodata centrand desfasurarea pe partea de jos a inelului de plecare, sau chiar sub acesta.

P.S. este prima data in 12 ani de cand imi expun ideile pe forumuri, in care imi schimb o parere la 180 grade: o mulineta bine gandita sub toate aspectele, poate sa aduca avantaje majore in aruncare !

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “DAN MITRANESCU”