Tot nu ne intelegem.alinakes scrie:Toate sunt intrebari excelente si poate ca ar trebui sa le discutam. Poate Admin creaza si zone dedicate pentru Feeder, Rubeziana, etc.
Dar nu am facut decat sa ajungem iar la competitii si aici sunt sigur ca aveti dreptate si atunci fara Class sau similar poate ca nici nu are rost sa discutam, desi Vladut Mateianu a impartasit recent cu ce lanseta i-a placut sa pescuiasca in concurs.
Ori daca acum un tanar pescar lasa in urma niste lansete de Europa/Dragonul Rosu de 2.40/2.70m cu care alerga pe Fundulea sau Gostilele si pune mana direct pe un Class, pe care nici nu reuseste sa il "incarce" cum trebuie, ce placere sa mai simta la pescuit.
Credeti ca e gata pregatit sa intre in concursuri?!
Aaaa, sa ia un MTX si sa faca vreo 1 sau 2 sezoane in care sa se antreneze, sa inteleaga si apoi sa aiba optiunea si mai ales increderea sa treaca la concursuri, poate ca e mai intelept - intre timp cred ca poate sa puna intrebari de placerea drill-ului.

Eu discut numai principii de baza:
1. O lanseta buna ( a se intelege si cu un pret corect ) este usoara si cat mai tare.
2. O lanseta putin mai moale ( ca alea placute in drill ) se gaseste la maximum 150-250lei. Zeci de modele.
3. O lanseta tare si usoara nu se gaseste la preturi mici.
4. O lanseta "placuta" in utilizare este una usoara. Alta placere GENERAL VALABILA nu exista in dreptul unei lansete.
Daca doriti sa ma contraziceti, discut cu placere pe orice punct in parte.