@ andrei si danandrei vladeanu scrie:divergenta principala, cornele, este intr-adevar in materie de nada.
dar nu cum ar fi tentata lumea sa creada - care nada e mai buna fiertura de seminte & sparturi sau boiliesul (la randul lui tot o fiertura de fainuri, asa cum ii zice si numele englezesc). pentru ca nu exista mai buna, fiecare nada isi face treaba intr-un anume context, folosita corect. asta o stiu si eu si mitranescu. voi trata pe larg acest subiect in numarul pe iunie din SuperPescar.
problema noastra este alta, cornele.
el ma acuza ca am promovat exclusiv boiliesul, iar lumea nu a invatat sa pescuiasca. atunci cand el si echipele lui vin la un concurs snopesc adversarii pentru ca echipele celelalte sunt slabe. nu stiu pescuit. nu mai e cazul sa spun ca sunt acuzat ca am facut acest lucru din interese materiale si comerciale, ca sa vand boilies. asa zice.
iar aceste echipe slabe, net inferioare alor lui, vor vota si aproba mereu regulamente in favoarea lor si a boiliesurilor (vezi cazu tenu) si intotdeauna impotriva pescuitului la crap adevarat pe care il practica el.
daca acceptati parerea unuia care este in afara cn anul acesta, atunci aflati ca asa cum se intampla de obicei, adevarul este undeva la mijloc...este foarte corect sa nu se puncteze tenul, iar argumentele aduse de andrei sunt mai mult decat suficiente (dan o sa spuna ca eu nu stiu sa prind ten si d-aia gandesc asa...acum o saptamana am luat unul de 19 kg. pe o balta salbatica, sic !), insa motivele alea hilare pe care le invoca iulian in legatura cu butelia (drobul de sare) care s-ar putea sa explodeze mi se pare ca nu sunt fair-play...bine-nteles ca voi veti face asa cum va hotari majoritatea, dar oamenii ar trebui sa stie ca nada pe care o foloseste fiecare, nu trebuie sa tina cont neaparat de niste rezultate care pana la urma sunt trecatoare...eu cred ca inca nu s-a inventat nada suprema, asa ca vor avea intotdeauna loc si bilele si mamaliga, care asa cum spune av, tot o fiertura de fainuri sunt

si ca sa inchei, sunt convins ca nu are nicio relevanta cu ce nada se va castiga acest cn, important este ca lotul castigator sa stie sa prinda crap in anglia...