Probleme in prag de debut CN

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: Probleme in prag de debut CN

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:divergenta principala, cornele, este intr-adevar in materie de nada.
dar nu cum ar fi tentata lumea sa creada - care nada e mai buna fiertura de seminte & sparturi sau boiliesul (la randul lui tot o fiertura de fainuri, asa cum ii zice si numele englezesc). pentru ca nu exista mai buna, fiecare nada isi face treaba intr-un anume context, folosita corect. asta o stiu si eu si mitranescu. voi trata pe larg acest subiect in numarul pe iunie din SuperPescar.

problema noastra este alta, cornele.

el ma acuza ca am promovat exclusiv boiliesul, iar lumea nu a invatat sa pescuiasca. atunci cand el si echipele lui vin la un concurs snopesc adversarii pentru ca echipele celelalte sunt slabe. nu stiu pescuit. nu mai e cazul sa spun ca sunt acuzat ca am facut acest lucru din interese materiale si comerciale, ca sa vand boilies. asa zice.
iar aceste echipe slabe, net inferioare alor lui, vor vota si aproba mereu regulamente in favoarea lor si a boiliesurilor (vezi cazu tenu) si intotdeauna impotriva pescuitului la crap adevarat pe care il practica el.
@ andrei si dan

daca acceptati parerea unuia care este in afara cn anul acesta, atunci aflati ca asa cum se intampla de obicei, adevarul este undeva la mijloc...este foarte corect sa nu se puncteze tenul, iar argumentele aduse de andrei sunt mai mult decat suficiente (dan o sa spuna ca eu nu stiu sa prind ten si d-aia gandesc asa...acum o saptamana am luat unul de 19 kg. pe o balta salbatica, sic !), insa motivele alea hilare pe care le invoca iulian in legatura cu butelia (drobul de sare) care s-ar putea sa explodeze mi se pare ca nu sunt fair-play...bine-nteles ca voi veti face asa cum va hotari majoritatea, dar oamenii ar trebui sa stie ca nada pe care o foloseste fiecare, nu trebuie sa tina cont neaparat de niste rezultate care pana la urma sunt trecatoare...eu cred ca inca nu s-a inventat nada suprema, asa ca vor avea intotdeauna loc si bilele si mamaliga, care asa cum spune av, tot o fiertura de fainuri sunt :D

si ca sa inchei, sunt convins ca nu are nicio relevanta cu ce nada se va castiga acest cn, important este ca lotul castigator sa stie sa prinda crap in anglia...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

costica buhac

Mesaj de costica buhac »

Va salut!
Am ramas blocat cand am vazut ca am acces AICI.
Ce pot sa va spun ;
Organizatori si participanti la C.N-2010 trebuie sa respecte CIPS-FIPS
LIGA DE CRAP luni va prezenta 3 Loturi care vor participa la C.N
Referitor la regulamentul care a fost votat la Sinaia parerea mea este ca nu se poate respecta din mai multe motive ;
-Nu respecta CIPS -FIPS
-A fost votat de 13 PRESEDINTI care la ora actuala nu au reusit sa se constitue legal in APCR format din Cluburi.
-APCR functioneaza dupa vechea formula -persoane fizice.
-La vechiul APCR am platit si eu cativa ani cotizatie si am participat la sedinte si nu am fost intrebat nimic referitor la C.N -2010.
-Cele 3 Cluburi de la LIGA doresc si EI tenul.
Pentru a depasi momentul cred ca nu trebuie sa mai ameninte nimeni cu demisii si retrageri .Sistemul de desfasurare este foarte bun
Cluburi participante 15 .
Anuntati la AGVPS ca vati inteles strangeti bani [cu chitante ori fara chitante ] stabiliti care vor fi cheltuielile pe deplasre si ce acareturi mai trebuie .Daca vor ramane bani pentru a premia LOTUL NATIONAL
va fi bine daca nu iarasi bine dar astea trebuie stiute de toata lumea de la inceput.Arbitri vor aduce fiecare si care vor fi mai buni sa castige.Fir intins va doresc !

costica buhac

Mesaj de costica buhac »

Sa traiesti DOMNUL CORNEL
Tenul de 19 kg a fost eliberat ?

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

costica buhac scrie:Sa traiesti DOMNUL CORNEL
Tenul de 19 kg a fost eliberat ?
da
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Dan Mitranescu scrie:

Daca noi stiam comportamentul somnului pitic in regim de concurs si ca nu mai este nevoie sa-l evitam poate nu ne prezentam cu cea mai proasta nada din toate echipele la un CM. Recunoaste ca daca mergeam cu 1016 eram cel putin vicecampioni mondiali . (nu ai ce sa zici )
ba am ce sa zic. ca in pescuit e bine sa eviti a da verdicte. asta am invatat dupa toti anii astia.
ei bine, eu pot spune ca daca mergeam cu 1016 nu aveam cum sa iesim mai jos de cum am iesit. asta pot sa zic.
cred ca nici 1017, nici 1018 nu ar fi adus peste pe standul din B, ci doar prin bulan (inspiratie, talent, maestrie, etac) am fi putut puncta.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Dan Mitranescu scrie: Si o intrebare : De ce sa invatam sa evitam tenul daca acesta nu exista in Anglia si nu ne incurca cu nimic acolo ?
pentru ca sa nu se califice o echipa care nadeste in fata ei, schimba lansetele cu saculeti din juma in juma de ora, pune la carlig ceva galben si plutitor si prinde tot ce misca - caras, ten, ciortan.
in anglia nu o sa mearga asa.
de aia.
The One Team

costica buhac

Mesaj de costica buhac »

Vad ca se face prea multa valva pentru un singur lot care va pescui cu mamaliga si porumb .Nu credeti ca din 15 loturi e greu sa castige ?
La EUROCONCURS a castigat un lot care a pescuit cu bile.
Pana acum cei ce au participat la concursuri anul acesta din lotul lui Mitranescu au castigat cu acelas stil de pescuit si nu au cantarit nici un ten.Baboieru si la Cupa Carping desfasurata pe Tancabesti a confirmat daca mai era nevoie ca pestele alege sa manance ce considera ca este mai ECOLOGIC pentru el.
La ora actuala ORGOLIILE si INTERESELE CONDUCATORILOR raman problema nu interesul pescarilor de a participa la o competitie si nici apetitul pestilor pentru a savura nada potrivita pentru momentul fiecarei etape .

andrei vladeanu
Veteran

costica buhac scrie: La ora actuala ORGOLIILE si INTERESELE CONDUCATORILOR raman problema nu interesul pescarilor de a participa la o competitie si nici apetitul pestilor pentru a savura nada potrivita pentru momentul fiecarei etape .
asa e.
ai vrut si tu sa conduci atunci cand ai aparut in sedinta de competitii agvps cu o adresa prin care solicitai ca acvila sa preia organizarea campionatului national. ai fost dat afara pe loc.
in acest moment conducatorii fenomenului sunt altii. acestia sunt abilitati si - nu in ultimul rand - au competenta sa o faca. tu ramai la gratar si fata in iarba ca-ti sade cel mai bine.
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
Dan Mitranescu scrie:

Recunoaste ca daca mergeam cu 1016 eram cel putin vicecampioni mondiali . (nu ai ce sa zici )
ba am ce sa zic. ca in pescuit e bine sa eviti a da verdicte. asta am invatat dupa toti anii astia.
ei bine, eu pot spune ca daca mergeam cu 1016 nu aveam cum sa iesim mai jos de cum am iesit. asta pot sa zic.
cred ca nici 1017, nici 1018 nu ar fi adus peste pe standul din B, ci doar prin bulan (inspiratie, talent, maestrie, etac) am fi putut puncta.
Parerea mea este ca daca pescarii din standul B pescuiau numai cu porumb de la inceput si pana la sfarsit era imposibil sa nu prinda macar un crap .
Ma bazez cand spun asta pe faptul ca standurile din stanga si dreapta au punctat amandoua .
Asta ca sa numai spun de un pescuit cu bile perfect echilibrate proteic,asa cum facem noi [voi]de obicei :!:
RAMAN LA PAREREA CA FIECARE ECHIPA ROMANEASCA TREBUIA SA PESCUIASCA CU NADA CARE A FOLOSIT-O IN CALIFICARE :!: SI NU SA SE MEARGA DIRECT IN CONCURS CU O NADA NETESTATA :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
asa e.
ai vrut si tu sa conduci atunci cand ai aparut in sedinta de competitii agvps cu o adresa prin care solicitai ca acvila sa preia organizarea campionatului national. ai fost dat afara pe loc.
in acest moment conducatorii fenomenului sunt altii. acestia sunt abilitati si - nu in ultimul rand - au competenta sa o faca. tu ramai la gratar si fata in iarba ca-ti sade cel mai bine.
@Vladeanu

1 In ce calitate ai participat la sedinta AGVPS!
2 Crezi ca ai competenta sa dai indicatii dupa tot ce sa intamplat anul trecut !
3 Faci parte dintre cei abilitati sa conduca !
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”