Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Asta spun si eu de foarte mult timp. Pot sa adaug acum ca Volkswagen isi lucreaza cam 90% din componentele masinilor tot in China. Aproape tot se face in China. In pescuit 99%.pescarusull scrie:Shimano nu e chinezarie. Face produse in China, asta nu inseamna ca e chinezarie.
Senzorii Fox sunt fabricati in China, asta inseamna ca sunt chinezarii ?
O tot aburesti cu chestia ca si firmele mari sunt chinezarii. Asta dovedeste ca esti total pe langa.
Vezi ca Bmw isi face volane si airbag-uri pe meleaguri mioritice. Da zvon printre cunoscuti sa nu mai cumpere asa panarame de masini.
Multumesc pentru aprecieri.pescarusull scrie: Mitranescu vinde lansete foarte bune, parerea utilizatorilor pe parcursul a zece ani spune foarte multe.
Big Fish nu are produse pe care sa vad sa se inghesuie lumea sa le laude chiar daca e posibil sa fie foarte bune.
Dar nici Hakuyo nici Select Baits nu se compara cu Shimano.
Velocity e o lanseta care se vinde foarte repede cand apare prin bazar.
Hakuyo se vinde repede.
Selectu'.. ceva mai greu spre deloc.
Nu spun eu asta. Asa a hotarat piata.
S-a constatat ca platitul imbarligatorilor este o alegere proasta pe piata de la noi. Nu sunt platiti, nu se mai baga.DumiD scrie:pentru ca chuck noriss, tesci si alti mascarici stau deoparte, imi pun eu nasul rosu de clovn si intreb...cum putem sa comparam o firma care face boiliesuri cu shimano velocity sau tx paișpe??? pai cine e select baits? cred ca nici macar in china nu fac betele...poate prin albania sau kurbekistan
Suntem prieteni pana la...ShimanoDan Mitranescu scrie: Parerea mea este ca Elite D ia toata seria Shimano pe genunchi si ii da na-na.
Asta din simplul motiv ca producatorul a ales sa foloseasca un carbon de maxima calitate 40T pe care Shimano inca nu a considerat ca este profitabil sa il foloseasca, deoarece 40T in comparatie cu 36T dubleaza pretul blank-ului.
Prefera sa o de in mangleala cu "biofibre, imbarligate trapezoidal in compusi xexavalenti de proxima toleranta" . Cand lucrurile sunt mai mult decat simple: 36T sau 40T ???? Restul este MAN-GLEA-LA !!! Pe vremuri era autoclava.![]()
Florin Pata scrie:Suntem prieteni pana la...ShimanoDan Mitranescu scrie: Parerea mea este ca Elite D ia toata seria Shimano pe genunchi si ii da na-na.
Asta din simplul motiv ca producatorul a ales sa foloseasca un carbon de maxima calitate 40T pe care Shimano inca nu a considerat ca este profitabil sa il foloseasca, deoarece 40T in comparatie cu 36T dubleaza pretul blank-ului.
Prefera sa o de in mangleala cu "biofibre, imbarligate trapezoidal in compusi xexavalenti de proxima toleranta" . Cand lucrurile sunt mai mult decat simple: 36T sau 40T ???? Restul este MAN-GLEA-LA !!! Pe vremuri era autoclava.![]()
! Stiu ca te supara firma...asta e , in viata si bune si rele !
E plin netul cu bete Shimano cu blank-uri 40T . Chiar si pe Crapmania gasesti informatiidin 2014 :
marele-bazar-f8/vand-3x-shimano-tribal- ... 54095.html
Inteleg faptul ca si Hakuyo si Elite D Select Baits sunt lansete bune , dar pana la comparatia cu Shimano , mai sunt ani lumina !
Blank-ul este cu aceeasi calitate, numai ca Elite D nu discuta la capitolul inele cu Hi-s 200 care are inele cu ceramica groasa si prezinta doua picioare, aspecte ce nu au legatura nici cu calitatea si nici cu mecanica unei lansete performante. Hi-s ramane cu prestigiul de a fi prima lanseta din lume cu cel mai bun blank. Pacat ca au ramas la inelele de acum 20 de ani. Erau fita atunci. ( daca au schimbat ceva, imi cer scuze, dar nu am auzit inca asta ).ecs scrie:E adevarat ca acest model se apropie foarte mult de Hi-S ?