Pai daca regulamentul e sfant .........de ce a fost incalcat inventandu-se o penalizare care nu exista nicaieri .
Ps dar ce bine ai invatat sa scrii

Moderator: gor965
zvonko scrie:ai gresit grav ca ai pomenit numele meu. de acuma in colo te desfintez!
1 La CM Serbia eu am fost managerul echipei Romaniei. Am facut tot ce e posibil pentru nationala Romaniei si chiar am luat 10 kg de boiles de la Boban, pescar care nu a participat la CM. Ca dovada ca am facut bine este faptul ca am fost cel mai aproape de titlul de campioni mondiali.
Echipa din care am facut si eu parte ca si manager s-a comportat exemplar si a luat medalie de argint. Tu cand ai fost manager in Franta ce ai facut pentru echipa nationala? 1 NIMIC!
2 TE AI APUCAT SA FURI DIN GENTI! rusinea asta nu poate sa o spele nimeni!.
2 De 4 ani astept sa incepi sa vorbesti de regulament. Ei bine Oana esti primul om din Romania care a incalcat GRAV regulamentul scris chiar de el! Esti ultimul om de pe planeta asta care trebuie sa vorbeasca de regulament.
Bre libelula ,vad ca ai inceput sa scrii mai bine decat sa citesti si sa fluieri![]()
Ce ai facut in Serbia se numeste clar incalcare de regulament care putea duce la eliminarea Romaniei prin faptul ca ai introdus nada in standuri fara acordul arbitrilor si nu in timpul alocat regulamentar .![]()
![]()
Unde a fost barbatia de care trebuia sa dai dovada pentru faptul ca ai apelat la un sarb sa-si tradeze tara in dauna Romaniei![]()
nu ti-a fost teama de flegme
![]()
Daca tu consideri ca ai facut bine facand acea ilegalitate in dauna muncii altei echipe ,ei bine ,atunci afla ca ar trebui sa-ti fie rusine ,dar un om care este invatat sa faca ilegalitati ........ESTE LIPSIT DE CARACTER SI TREBUIE MARGINALIZAT![]()
Ps Cipica nu te mai obosi sa raspunzi ,s-ar putea sa te doara ochii sau sa-ti scrantesti degetele de la maini![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2
oanavictor scrie:Si cand eu ti-am spus ca ai pregatit degeaba si strategia si nada pentru Cetariu nu ai vrut sa ascultiFloroiuCiprian scrie:Alooo aici nu este vorba doar despre faptul ca Nitu a vandut nada Pelicanilor,dar nici nu a mai nadit ca sa-si faca EFECTUL NADA VANDUTA,sau mai pe scurt noncombat,lucru pe care nu credeam vreodata ca-l va face.
P.S.Nu am nimic cu pelicanul,din contra ii felicit,dar cea ce a facut mosul m-a dezgustat,sa-i fie rusine.
P.S.2Vor urma si alte dezvaluiri vizavii de "NAZILE MINUNE A LA NITU"![]()
![]()
Cu nada de la Nitu ai 2 locuri 5 si un loc 1![]()
Natural carp are 2 locuri 1[detasat] si un 5![]()
Cine e de vina ...........NADA SAU PESCARUL![]()
Decat sa arunci cu venin inventand bazaconii,mai bine uita-te la niste filme despre pescuit ,mai citeste o revista din Anglia despre pescuit ,pe urma du-te cu copii cu undita pe Olt ,apoi la niste concursuri carItabile unde sa fii carne de tun,apoi arbitraj la niste concursuri serioase cu pescari consacrati ............SI DUPA CE AI PLATIT VESTITA ''TAXA PE SMECHERIE CA STAI CU PROFESORII LA MASA ................TE GANDESTI DACA SA PARTICIPI SAU NU LA UN CAMPIONAT MONDIAL![]()
![]()
Ce mama masii ......vi la concurs de crap si nici macar nu stii cate mustati are obiectul mncii![]()
FloroiuCiprian scrie:.Poti sa-l pupi si in motz ca daca era un om corect si nu se vindea ca Iuga stateati acasa si va lingeati ranile cu alte pasari!
nu vreau sa ma erijez in avocatul nimanui, dar o asemenea postare facuta de un neica nimeni care acum 2 ani nu stia sa schimbe tamburul la un bbrlc, la adresa unuia care i-ar putea fi tata, ma revoltaFloroiuCiprian scrie:Auzi ma frantule,ia mai dute in pulla mea de jegos si nu imi da tu mie sfaturi,ciroza umblatoare care esti.
Ca tu l-ai combinat pe Nitu si a facut ce a facut asa ca nu te mai caca atat pe tine si nu mai posta in maica Tereza.Poti sa-l pupi si in motz ca daca era un om corect si nu se vindea ca Iuga stateati acasa si va lingeati ranile cu alte pasari!
nici nu trebuie. esti.cornelserbu scrie: (...) nu vreau sa ma erijez in avocatul nimanui (...)
andrei vladeanu scrie:nici nu trebuie. esti.