bataie de joc la Bunget lacul 2

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
marin laurentiu
Puncte: 0

Re: bataie de joc la Bunget lacul 2

Mesaj de marin laurentiu »

bogkba scrie:
CS Green Lake scrie:Cinci echipe ale clubului Green Lake au programat pt urmatoarele 48 de ore o partida de pescuit C/R.In acest scop l-am contactat pe Dan Marinita pt.confirmarea taxei de pescuit (cea afisata pe site-ul lacului este 100 ron/24 ore si conform intelegerii dintre cluburi se aplica o reducere de 20% pt. membrii acestora) Dupa consultarea d.lui Bogdan Caba raspunsul a fost:200 ron/24 ore !!! in conditiile in care membrii Natural Carp s-au antrenat pe Chiroiu4 inaintea concursului cu 60 ron/24ore.Cum cred ca dl. Caba este un om de cuvint,pun intimplarea pe seama faptului ca are o nevoie stringenta de 1200ron pe care ma ofer sa-i imprumut.Daca motivul e altul,mare atentie la programarea bugetului daca va propuneti sa pescuiti acolo,puteti avea surprize cind trebuie sa achitati taxa.

Valer Russu

Draga dl Valer Rusu,tinem sa va anuntam ca lacul2 Bunget,este un lac care in comparatie cu garla dvs se strang intre 50-80 pescarii zilnic cu taxa de 100 ron/12 ore,pescari care nu sunt nici profesionisti dar au o placere deosebita pt acest lac,iar eu trebuie sa le indeplinesc toate dorintele,pt ca acesti pescari sunt beneficiul meu si nu dvs cu o echipa...deci va rog lasati-ma cu "nevoia stringenta de 1200 ron" ca va asigur eu ca nu duc lipsa banilor,DAR DACA DVS AVETI NEVOIE STRINGENTA DE 10-15 TONE DE CRAP PESTE 8 KG VA POT DA EU IMPRUMUT PT CA SIGUR AVETI NEVOIE,si doi la mana platiti-va angajatii(pt ca au venit in stand la noi si ne-au spus ca nu le-ati dat salariile de 2 luni)deci...lipsa banilor este la dvs(pe noi ne costa 120 ron ca asa ati vrut sa scrieti nu 1200 ron 2 cafele si 2 ape plate,dar dvs nu aveti de unde sa stiti unde se beau cafelele acestea).Toate echipele de la cluburile serioase au venit ,au facut antrenament,s-au distrat si cel mai important lucru au prins si peste pe aceeasi bani care vi i-am cerut si dvs si va dau si explicatia de ce v-am cerut banii astia.Lacul meu in acest moment are 60 de pescari amatori care au distanta intre ei de 15 m minim,daca veneati dvs cum sunteti foarte profesionisti in pescuit erati in stare sa cereti 100 m , acesti metri nu puteam sa vii ofer pentru ca dvs nu sunteti un beneficiu pentru mine . Deci ca urmare dl Valer vedeti-va de garla dvs si de badjocorile care le faceti...si nu va mai permiteti sa vorbiti de lacuri autentice( gen Tancabesti,Moara Vlasiei Sarulesti,etc),vedeti-va de helesteul dvs si mult succes in continuare,APROPO INVITATIA RAMANE DESCHISA(TONELE ACELEA DE CRAP SA VI LE DAU IMPRUMUT).
problema nu e cine are ,cine n-are sau cine are nevoie mai mare de bani :mrgreen:
problema consta in faptul ca pe site-ul d-voastra sant niste taxe de pescuit afisate public si anume:
80 ron c&r luni-joi
100 ron c&r vineri-duminica
daca aceste taxe nu mai sant valabile cel putin aveti decenta si modificati-le...
daca aceste taxe sant inca valabile,nu mi se pare normal sa le modificati in functie de...cati pescari aveti d-voastra pe balta la o anumita data si ora...e o chestie de..respect ptr clienti...
ps:pana sa ajungeti sa va comparati cu tancabesti si sarulesti...mai aveti de sponsorizat cateva zeci de CN-uri...
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

eu astept cu nerabdare ziua de joi sa pescuiesc la "balaurii" aia multi de peste 8 kg.....dar am inteles ca a pus in zero in plus si de fapt sunt de 800 grame :lol: .

CITEZ --"Se prind foarte multi pesti nepunctabili(aproximativ 2 tone)....asta dupa 24 de ore de concurs :wink:

ps. Fir intins va doresc !
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

andrei1982

Mesaj de andrei1982 »

bogkba scrie: Draga dl Valer Rusu,tinem sa va anuntam ca lacul2 Bunget,este un lac care in comparatie cu garla dvs se strang intre 50-80 pescarii zilnic cu taxa de 100 ron/12 ore,pescari care nu sunt nici profesionisti dar au o placere deosebita pt acest lac,iar eu trebuie sa le indeplinesc toate dorintele,pt ca acesti pescari sunt beneficiul meu si nu dvs cu o echipa...deci va rog lasati-ma cu "nevoia stringenta de 1200 ron" ca va asigur eu ca nu duc lipsa banilor,DAR DACA DVS AVETI NEVOIE STRINGENTA DE 10-15 TONE DE CRAP PESTE 8 KG VA POT DA EU IMPRUMUT PT CA SIGUR AVETI NEVOIE,si doi la mana platiti-va angajatii(pt ca au venit in stand la noi si ne-au spus ca nu le-ati dat salariile de 2 luni)deci...lipsa banilor este la dvs(pe noi ne costa 120 ron ca asa ati vrut sa scrieti nu 1200 ron 2 cafele si 2 ape plate,dar dvs nu aveti de unde sa stiti unde se beau cafelele acestea).Toate echipele de la cluburile serioase au venit ,au facut antrenament,s-au distrat si cel mai important lucru au prins si peste pe aceeasi bani care vi i-am cerut si dvs si va dau si explicatia de ce v-am cerut banii astia.Lacul meu in acest moment are 60 de pescari amatori care au distanta intre ei de 15 m minim,daca veneati dvs cum sunteti foarte profesionisti in pescuit erati in stare sa cereti 100 m , acesti metri nu puteam sa vii ofer pentru ca dvs nu sunteti un beneficiu pentru mine . Deci ca urmare dl Valer vedeti-va de garla dvs si de badjocorile care le faceti...si nu va mai permiteti sa vorbiti de lacuri autentice( gen Tancabesti,Moara Vlasiei Sarulesti,etc),vedeti-va de helesteul dvs si mult succes in continuare,APROPO INVITATIA RAMANE DESCHISA(TONELE ACELEA DE CRAP SA VI LE DAU IMPRUMUT).
domnulre bogkba am fost de 2 ori pe lacul dumneavoastra , paznici ma stiu am un logan rosu , si am stat o data 24 ore si o data 48 ore,mie rusine sa va spun ce am prins ( poate aia de 800 g erau ascunsi la data aia).

ce pot sa spun ca am dat bani degeaba in loc sa fac altceva mai bun cu ei , ce ma intreb este faptul ca va bateti joc de lume si daca credeti ca acei pescari 60 sau 80 ( probabil in visele dumneavoastra ) mai vin acolo eu pot spune ca mai bine dau banii la un om sarman decat sa va fac burta mare.

caracterulo pe care il dati dovada este de un om care vreti sa va imbogatiti peste noapte , si daca o sa dati chix cu balta la mansa trei nu o sa va vad bine,dar totusi poate e mai bine asa , deja o comparati cu tancabestiul , mai aveti mult pana acolo.respectati pescarii care va vin pe balta si nu mai sariti calul cu taxe aberante.

ma intreb oare ce cauta singurul om din lotul dumneavoastra care-l are pe dumnezeu langa el.nu ii faceti cinste deloc.

succes va doresc in mansa trei si sper sa ramaneti aceasa la cat de avizi sunteti.

bogkba

Mesaj de bogkba »

Mai Andrei, loganuri rosii vin 100 pe saptamana la bunget,da-mi numarul sa te identific clona care esti,daca ai venit 48 de ore pe Bunget si nu ai prins inseamna ca ai aruncat betele pe mal,nu-mi duce tu grija de pescari pt ca banii nu-i i-au cu japca ca altii...Taxa de 200 ron/24 ore este decat pt cei de la tine din club si anume green lake ,deoarece comportamentul vostru lasa de dorit intotdeauna,,si asta s-a vazut si lumea deja stie cine sunteti.Am tacut pana acum dar deja sunteti penibili si m-am cam saturat de diversiunile voastre de 2 lei.
Am cateva lacuri cu care deocamdata nu ma pot compara,cum ar fi Tancabestiul,Sarulestiul,Moara Vlasiei,dar voi niciodata nu va camparati cu mine pt ca mai aveti de mancat si mai aveti de sapat cu buldozerul vreo 3 ani sa va faceti si voi un lac ca Bungetu.

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Bogdane, cel mai inteligent cedeaza, nu vad rostul acestei discutii.
Se lucreaza psihologic pentru etapa a III a :lol: :lol: :lol:
Balta Puiesti

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

bogkba scrie: Am cateva lacuri cu care deocamdata nu ma pot compara,cum ar fi Tancabestiul,Sarulestiul,Moara Vlasiei,dar voi niciodata nu va camparati cu mine pt ca mai aveti de mancat si mai aveti de sapat cu buldozerul vreo 3 ani sa va faceti si voi un lac ca Bungetu.
Darvariul l-ai pisat din prima :!: :?:
Hobaia nu se pune :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

bogkba

Mesaj de bogkba »

Nea Victore ,nu asta este ordinea in viziunea mea!Pe moment asta am gandit asta am spus.Stiti prea bine ca va respect!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

bogkba scrie:Nea Victore ,nu asta este ordinea in viziunea mea!Pe moment asta am gandit asta am spus.Stiti prea bine ca va respect!
stimabile, de respect ar trebui sa faci mai mult uz, nu de alta, dar umbla vorba ca pestii din doripesco sunt balauri pe langa ciortaneii din bunget...nu cred ca ai sa faci mare treaba in carp-fishing doar cu tupeu...iti spun eu, respectul face totul, dar mai ales atunci cand dai dovada de el, nu doar il invoci... :oops:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

FloroiuCiprian

Mesaj de FloroiuCiprian »

cornelserbu scrie:
bogkba scrie:Nea Victore ,nu asta este ordinea in viziunea mea!Pe moment asta am gandit asta am spus.Stiti prea bine ca va respect!
stimabile, de respect ar trebui sa faci mai mult uz, nu de alta, dar umbla vorba ca pestii din doripesco sunt balauri pe langa ciortaneii din bunget...nu cred ca ai sa faci mare treaba in carp-fishing doar cu tupeu...iti spun eu, respectul face totul, dar mai ales atunci cand dai dovada de el, nu doar il invoci... :oops:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cu sapte capete nea Cornele!

clabuc

Mesaj de clabuc »

sincer, tocmai vin de pe chiroiu. in 24h am prins cam 7 crapi intre 4 si 8 kg. nu e extraordinar dar avand in vedere ca in general pe chiroiu pestii intra pe nada dupoa 10-12 ore eu zic ca e ok. la bunget am fost acum o luna, am ramas blocat cu masina in namol, am iesit impins de prietenii mei care aveau deja lansetele in apa in momentul ala si am prins numai ciortani sub 1 kil. :roll:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”