Moderator: Dan Mitranescu
Salut,
ai calitate , ai piese de rezerva , ai un om in spatele magazinului care stie ce vorbeste si daca ce a scris Zota Stefan Doru nu te-au convins vezi ce preturi are la consumabile de ex plumbi , momitoare , fire .raresadrian1 scrie: ↑Mie Mar 03, 2021 21:24am vreo 7 ani de pescuit și zeci de concursuri fara prea mari realizări dar cu mulți bani cheltuiți, fan shimano sau cotizant shimano si a unora din magazine care știau ei ce trebuie, bine au trebuit ani sa realizez asta , luam mulineta shimano si mai cheltuiam încă pe atat sa o fac performanta, fox rx + lansete tx cu A in frunte , eram cinevasau asa era în mintea mea etc acum am schimbat prefixul mi a venit mintea la cap am vândut tot , cand aud de shimano o iau la fuga. Acum ca începe sezonul vreau sa imi fac un ansamblu de bun simț, am citit tot post ul asta si multe altele despre DM si inca nu sunt eu cu inima impacata sa fac pasul spre produsele dumneavoastră.Domnule Dan am inteles cum e cu promovarea ca asa e piata din România, care da mai mult primează , va rog argumentati mi si mie de ce as cumpara MX 14000 CUSTOM 620 RON de la dvs și nu Emblem 4500 scw qd care este 650 ron in Germania sau Austria(bine "prietenii" de la magazine mi ar da o cu 900 la reducere
client fidel
). Ajutați ma sa inteleg exact ,pt ca creierul meu a scăpat de Shimano dar acum se zbate sa accepte aceasta provocare ? Cum sa iti iei mx 14000 cand la aceeași bani iti iei daiwa emblem ? Care e plusul? Eu va zic zbuciumul meu concret dar banuiesc ca sunt multi dintre noi care au aceasta întrebare in minte când își iau scule de pescuit și cred ca un răspuns bine argumentat ar veni în ajutor la multa lume ? Mulțumesc anticipat