decizie CCN - caz bunget

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
buhac constantin

Re: decizie CCN - caz bunget

Mesaj de buhac constantin »

Noroc baieti
De ce va mai certati ? A trecut . Nu doriti sa lasati cluburile care au ramas sa lupte in liniste ? Chiar dorestre cineva sa nu avem in anul 2010 reprezentanti la C.M ? Doriti ca acest campionat sa fie doar pentru palmaresul intern ?

Val
Consider ca la momentul cand am primit sfatul de la tine cum pot participa cu o Asociatie AVPS ai facuto cu gandul de a participa cat mai multi pescari la C.N . Nu trebuie sa iti para rau pentru ca participarea AVPS-urile a fost votata la Sinaia . Eu nici acum nu inteleg pe cine erau presedinti suparati ;
- pe Acvila
- pe Buhac
- pe Carp Zone
- pe Florentin Iuga
- pe Mitranescu
Val la Tancabesti Andrei Vladeanu a vazut cu ce hartii am venit la sedinta de la AGVPS .
Nu a fost nici un moment intentia Acvilei de a organiza C.N .
Tot la Tancabesti am vazut si citit alaturi de Vladeanu ,Stanila si altii documente semnate si stampilate cu care nu pot fi de acord nu numai in domeniul pescuitului .Asfel de documente nu se fac nici intre cele mai rivale clanuri mafiote !
Am vrut sa particip si sa raman prieten cu toti pescari de la APCR si Liga alegand calea AVPS-ului .
La iarna vor avea timp sa prezinte ofertele de organizare a C.N atat Liga cat si APCR .
Pescari vor putea alege .Sper sa avem minte si sa fie o singura propunere !
Fire intinse si mulinete incinse pescarilor de la Lates !

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

o singura intrebare, constantin buhac

de unde putem stii ca randurile de mai sus sunt serioase sau la misto (precum hartia prin care se cerea organizarea)?
The One Team

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

Val scrie:Am un pic de vreme peste vara . Nu vrea sa se creada ca nu am o vina in ceea ce priveste deschiderea cutiei Pandorei - prin acceptarea asociatiilor membre direct a AGVPS la CN - si prin implicarea nedorita si nerecomandata de mine in scrisoare publica a CC a AGVPS in CN . Am gresit cu aceasta idee , s-a vazut ca democratic nu am crescut cu nimic ca natie , institutiile sunt inca blocate la noutate , am fost amenintat , m-am retras , am gresit , m-am retras . Concret - fie AGVPS organizeaza si judeca , fie APCR ( Liga , samd ) organizeaza si judeca .... Mixtul asta actual e jenant ....si darima competente si implicari juste . A-ti aroga dreptul de judecata cu certe party - prise- uri , pe organizarea altuia , poate fi cea mai proasta schema posibila la un CN !!!! Pe romaneste , APCR trebuie sa tine cont de urmatoarea metafora .... "vulpea cind nu are ce face , se linge in popou pina isi face rana deschisa "
Val scrie:
"Din acest motiv imi rezerv aceasta postare fiind ca ultima pe orice forum public din Romania . La revedere !"

"Si sincer va spun ca asta a fost ultima mea postare pe orice Forum de crap"

"CONCRET ASTA ESTE ULTIMA POSTARE A MEA PE ORICE FORUM DE CRAP ."

"SI PORCUL ZICE: NUMAI P'ASTA,CA E CALD" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Victoras Petcu

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

andrei vladeanu scrie: ...din punctul meu de vedere val are dreptate.
vali a fost zmeu pana cand au venit soimii la sacel
chestiunea cu hartia este un tertip, un subterfugiu de 2 lei.
personal la ora 17,oo, miercuri, i-am trimis lui bentu decizia unanima a cluburilor APCR. si am postat-o pe acest site, foarte urmarit de pe cele trei balti miercuri seara. era clara decizia cluburilor apcr.

vali vesa putea sa stranga carabalacul si sa plece. sa nu organizeze. afirmase in dese randuri ca il doare-n cot de AGVPS. ce putea sa pateasca? ...
Da Andrei, ai postat pe site raspunsul catre AGVPS. Doar ca Soimii au cerut o hartie semnata. Aveam ??? Nu! Si hartia asta, daca doreai, puteai s-o faci cu o zi inainte, sa o am la mine, semnata, nu Miercuri la ora 17, cand eu aveam 4 echipe pe balta si trebuia sa iau o hotarare iar tu stateai bine merci acasa. Merci frumos pentru "ajutor" si pentru "aprecierea" cu subterfugiul de 2 lei.

Si ai mai postat si opinia personala:

andrei vladeanu scrie:POZITIE

a presedintelui APCR, Andrei Vladeanu, in legatura cu decizia presedintilor de cluburi care refuaza sa primeasca Soimul in concurs, in ciuda deciziei Comisii de Competitii a AGVPS.

Redactata azi 2 iunie 2010.

M-am straduit timp de 48 de ore, prin lungi convorbiri telefonice si prin canalele electronice de comunicare, sa conving presedintii de cluburi APCR ca nu trebuie sa priveasca atat de transant spinosul Caz Floreasca. M-am lovit de invariabilul raspuns – “AGVPS-ul se baga peste noi si ne impune”. Mi-am dat seama ca ma lovesc de pozitii viscerale, fara suport logic, dobandite de oamenii din toata tara in aceasta iarna agitata...

... Suntem subiectivi si mai ales aprigi la manie. Nu asa se face un campionat national.
Probabil ca fronda cluburilor APCR o sa va determine sa reconsiderati relatia cu asociatia noastra...

AV

Deci te-ai straduit sa convingi presedintii de cluburi sa accepte hotararea AGVPS si eu cand am respectat-o am gresit!
Toti eram subiectivi si aprigi la manie si eu cand am incercat sa fiu de acord cu tine iar am gresit!

vali vesa putea sa stranga carabalacul si sa plece. sa nu organizeze. afirmase in dese randuri ca il doare-n cot de AGVPS. ce putea sa pateasca?

Vali Vesa nu puteasa pateasca nimic, dar Clubul Ovidius da, pentru ca,da-mi voie sa-ti spun ca ai jucat la 2 capete. Daca Vali Vesa nu organiza etapa - a fost decizia lui, eu nu i-am spus sa faca asa, AGVPS poate sa suspende Clubul Ovidius pentru ca n-a organizat etapa.
Daca Vali Vesa a organizat etapa, in singurul mod in care se putea - a, pai Vali Vesa a gresit, n-a respectat hotararea cluburilor APCR, e de rahat, eu am comunicat pozitia APCR lui Bentu.

Si te rog sa-ti aduci aminte dom' presedinte, de convorbirile telefonice de Luni, Marti si Miercuri, cand mi-ai spus de nenumarate ori "Vali, faci ce vrei, dar daca refuzi Soimii rezultatul va fi ruperea protocolului cu AGVPS". Si daca, in final, am vrut si eu ceea ce vroiai tu, continuarea protocolului si respectarea deciziei AGVPS, tot eu sunt cel ce a gresit!

Merci mult Andrei, m-ai ajutat de foarte multe ori cand eram in concurs, am recunoscut si ti-am multumit de fiecare data. Dar acum nu m-ai ajutat de loc. Merci oricum...
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Val scrie: ...Auzi draga Vali ...
Auzi draga Val, chiar nu cred ca trebuie sa-ti dau tie socoteala de hotararile pe care le-am luat eu.

Si iar draga Val, a fost o hotarare care te-ar fi uns la suflet daca mai erai in postul de la AGVPS, pentru ca, nu-i asa draga Val, ne-ai tras de urechi de fiecare data can incercam sa nu tinem cont de "indicatiile pretioase" venite de la AGVPS.

Dar de, draga Val, daca nu mai esti acolo ti-ai schimbat opinia...

Si daca te satisface cu ceva, da, recunosc, am gresit in fata cluburilor membre APCR (nu in fata ta) pentru ca am luat decizia sa respect hotararea AGVPS si pentru asta le cer scuze lor, nu tie!

Scuze de off topic, de fapt aici se vorbea despre "cazul Bunget".
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

bogkba

Mesaj de bogkba »

Vali Vesa scrie:
Val scrie: ...Auzi draga Vali ...
Auzi draga Val, chiar nu cred ca trebuie sa-ti dau tie socoteala de hotararile pe care le-am luat eu.

Si iar draga Val, a fost o hotarare care te-ar fi uns la suflet daca mai erai in postul de la AGVPS, pentru ca, nu-i asa draga Val, ne-ai tras de urechi de fiecare data can incercam sa nu tinem cont de "indicatiile pretioase" venite de la AGVPS.

Dar de, draga Val, daca nu mai esti acolo ti-ai schimbat opinia...

Si daca te satisface cu ceva, da, recunosc, am gresit in fata cluburilor membre APCR (nu in fata ta) pentru ca am luat decizia sa respect hotararea AGVPS si pentru asta le cer scuze lor, nu tie!

Scuze de off topic, de fapt aici se vorbea despre "cazul Bunget".

Nu face nimic vali , am luat notite , si stim ca ai fost om si esti om , cand am spus dupa etapa de la bunget ca am ramas cu un gust amar nu m-am inselat

cu stima vali

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Cum spune popa:"si luati aminteeeee....!" :lol: :lol:

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

barbumarius scrie:Cum spune popa:"si luati aminteeeee....!" :lol: :lol:
Marius in primul rand felicitari pentru rezultatul de la Trophy!

In al doilea rand...popa spune multe :D :D zice si "veniti de luati... veniti sa va dau :D "
Milionar excentric

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

si uite asa, se vrea a arunca cu praf si peste aceasta etapa, care dupa parerile unor pescari:

constantin emilian
Subiectul mesajului: Re: Etapa a III-a Bunget
MesajScris: Dum Iun 20, 2010 3:49 pm

Locaţie: Bucuresti

Si acum pot spune cu inima pe inima ca cea mai frumoasa si mai bine organizata mansa de pana acum este Sacel urmata foarte aproape de Cetariu.
multumim domnilor fosti,actuali si sper ca nu si viitori presedinti.
Ovidius Constanta

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Ce rost mai au toate "vorbele"?
Acum vad si cei de la Green Lake cum este sa fi contestat, vede si Naturalul cum este sa nu dai un vot concret si sa nu joci chiar cinstit in prima etapa( ma refer la ajutorul vostru pentru pelicani), asa or sa vada si Carpingu ca nici ei nu au dat un vot final in cazul Bunget.
Cu bune cu rele acest CN a fost unul frumos, pentru noi.
Fara doar si poate etapa de la Sacel a fost de nota 10+
Sa ne vedem si la anu sanatosi si mai buni, am vazut cum sunt uni dintre voi, cei care scriu pe forumuri, pe net va spurcati de mama mama si cand va vedeti dati mana.
Aveti macar mandrie si orgoliu, dezaprob acest comportament si nu este de mine.
Va urez o vara plina de capturi, concursuri castigate dar daca sunt si eu prezent sper sa fiti dupa mine :lol: :lol: .
SANATATE!
Apa trece, pietrele raman!
Balta Puiesti

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”