Moderator: gor965
Val scrie:Val scrie:Am un pic de vreme peste vara . Nu vrea sa se creada ca nu am o vina in ceea ce priveste deschiderea cutiei Pandorei - prin acceptarea asociatiilor membre direct a AGVPS la CN - si prin implicarea nedorita si nerecomandata de mine in scrisoare publica a CC a AGVPS in CN . Am gresit cu aceasta idee , s-a vazut ca democratic nu am crescut cu nimic ca natie , institutiile sunt inca blocate la noutate , am fost amenintat , m-am retras , am gresit , m-am retras . Concret - fie AGVPS organizeaza si judeca , fie APCR ( Liga , samd ) organizeaza si judeca .... Mixtul asta actual e jenant ....si darima competente si implicari juste . A-ti aroga dreptul de judecata cu certe party - prise- uri , pe organizarea altuia , poate fi cea mai proasta schema posibila la un CN !!!! Pe romaneste , APCR trebuie sa tine cont de urmatoarea metafora .... "vulpea cind nu are ce face , se linge in popou pina isi face rana deschisa "
Da Andrei, ai postat pe site raspunsul catre AGVPS. Doar ca Soimii au cerut o hartie semnata. Aveam ??? Nu! Si hartia asta, daca doreai, puteai s-o faci cu o zi inainte, sa o am la mine, semnata, nu Miercuri la ora 17, cand eu aveam 4 echipe pe balta si trebuia sa iau o hotarare iar tu stateai bine merci acasa. Merci frumos pentru "ajutor" si pentru "aprecierea" cu subterfugiul de 2 lei.andrei vladeanu scrie: ...din punctul meu de vedere val are dreptate.
vali a fost zmeu pana cand au venit soimii la sacel
chestiunea cu hartia este un tertip, un subterfugiu de 2 lei.
personal la ora 17,oo, miercuri, i-am trimis lui bentu decizia unanima a cluburilor APCR. si am postat-o pe acest site, foarte urmarit de pe cele trei balti miercuri seara. era clara decizia cluburilor apcr.
vali vesa putea sa stranga carabalacul si sa plece. sa nu organizeze. afirmase in dese randuri ca il doare-n cot de AGVPS. ce putea sa pateasca? ...
andrei vladeanu scrie:POZITIE
a presedintelui APCR, Andrei Vladeanu, in legatura cu decizia presedintilor de cluburi care refuaza sa primeasca Soimul in concurs, in ciuda deciziei Comisii de Competitii a AGVPS.
Redactata azi 2 iunie 2010.
M-am straduit timp de 48 de ore, prin lungi convorbiri telefonice si prin canalele electronice de comunicare, sa conving presedintii de cluburi APCR ca nu trebuie sa priveasca atat de transant spinosul Caz Floreasca. M-am lovit de invariabilul raspuns – “AGVPS-ul se baga peste noi si ne impune”. Mi-am dat seama ca ma lovesc de pozitii viscerale, fara suport logic, dobandite de oamenii din toata tara in aceasta iarna agitata...
... Suntem subiectivi si mai ales aprigi la manie. Nu asa se face un campionat national.
Probabil ca fronda cluburilor APCR o sa va determine sa reconsiderati relatia cu asociatia noastra...
AV
Auzi draga Val, chiar nu cred ca trebuie sa-ti dau tie socoteala de hotararile pe care le-am luat eu.Val scrie: ...Auzi draga Vali ...
Vali Vesa scrie:Auzi draga Val, chiar nu cred ca trebuie sa-ti dau tie socoteala de hotararile pe care le-am luat eu.Val scrie: ...Auzi draga Vali ...
Si iar draga Val, a fost o hotarare care te-ar fi uns la suflet daca mai erai in postul de la AGVPS, pentru ca, nu-i asa draga Val, ne-ai tras de urechi de fiecare data can incercam sa nu tinem cont de "indicatiile pretioase" venite de la AGVPS.
Dar de, draga Val, daca nu mai esti acolo ti-ai schimbat opinia...
Si daca te satisface cu ceva, da, recunosc, am gresit in fata cluburilor membre APCR (nu in fata ta) pentru ca am luat decizia sa respect hotararea AGVPS si pentru asta le cer scuze lor, nu tie!
Scuze de off topic, de fapt aici se vorbea despre "cazul Bunget".
Marius in primul rand felicitari pentru rezultatul de la Trophy!barbumarius scrie:Cum spune popa:"si luati aminteeeee....!"![]()