Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Nu. Dar exsista o varianta in care US isi freaca mainile de fericirie. Mos Biden era la 30% aproval rate inainte de razboi, inflatia la 7%. Au gasit inamicul intre timp, e vina lui Putin, retroactiv, pentru un an de "domnie" al unui lider senil. Nu aveau cum sa fie pe felie aici, pentru ca Ucraina era terenul de joaca al familiei Biden, fiisu s-a apucat de pictura de cand nu mai e in consiliul de administratie al Burisma.Dan Mitranescu scrie: ↑Joi Mar 10, 2022 13:44Exista vreo varianta in care Putin sa fie pe mana cu toate celelalte guverne?
si mafia (oligarhii) sunt doar in Rusia? Ca vad ca pe astia ii ataca. Cum se face ca alti bogatasi care conduc lumea, cum ar fi Bezos a facut si mai multi bani in pandemie cu afacerile lui. In US pare ca doar pe zuckerberg l-au luat un pic la scuturat, dar si in cazul lui a fost apa de ploaie. Si-a rebrandat firma si viata merge inainte.Dan Mitranescu scrie: ↑Joi Mar 17, 2022 15:02Si eu vad ca merge tot conform planului, respectiv distrugerea mafiei care incerca sa faca globalizarea in evidenta defavoare a guvernelor.sebastian_andone scrie: ↑Joi Mar 17, 2022 12:38Totul merge conform planului - incet incet iti dai sema despre ce vorbesc
![]()
Miscarea intrece toti banii din lume, fiind vorba exclusiv de putere.
Daca vrei sa spui altceva, recunosc cu umilinta ca nu m-am prins.
Hai sa va spun cum vad eu lucrurile.alecs scrie: ↑Lun Mar 21, 2022 9:43si mafia (oligarhii) sunt doar in Rusia? Ca vad ca pe astia ii ataca. Cum se face ca alti bogatasi care conduc lumea, cum ar fi Bezos a facut si mai multi bani in pandemie cu afacerile lui. In US pare ca doar pe zuckerberg l-au luat un pic la scuturat, dar si in cazul lui a fost apa de ploaie. Si-a rebrandat firma si viata merge inainte.Dan Mitranescu scrie: ↑Joi Mar 17, 2022 15:02Si eu vad ca merge tot conform planului, respectiv distrugerea mafiei care incerca sa faca globalizarea in evidenta defavoare a guvernelor.sebastian_andone scrie: ↑Joi Mar 17, 2022 12:38Totul merge conform planului - incet incet iti dai sema despre ce vorbesc
![]()
Oligarhi rusi sunt ultima reduta a gruparii de care spuneam mai sus.alecs scrie: ↑Lun Mar 21, 2022 9:43si mafia (oligarhii) sunt doar in Rusia? Ca vad ca pe astia ii ataca. Cum se face ca alti bogatasi care conduc lumea, cum ar fi Bezos a facut si mai multi bani in pandemie cu afacerile lui. In US pare ca doar pe zuckerberg l-au luat un pic la scuturat, dar si in cazul lui a fost apa de ploaie. Si-a rebrandat firma si viata merge inainte.Dan Mitranescu scrie: ↑Joi Mar 17, 2022 15:02Si eu vad ca merge tot conform planului, respectiv distrugerea mafiei care incerca sa faca globalizarea in evidenta defavoare a guvernelor.sebastian_andone scrie: ↑Joi Mar 17, 2022 12:38Totul merge conform planului - incet incet iti dai sema despre ce vorbesc
![]()
Ești "cam" important...Dan Mitranescu scrie: ↑Lun Mar 21, 2022 21:26Am uitat: Chestia asta se stie numai la nivel de presedinti, conducatorii serviciilor, ai armatei si de Mitranescu.![]()