Moderator: gor965
MULTUMESC DL GABI SANDU PENTRU FELICITARI!!!!!gabisandu scrie:Vreau sa incep prin a felicita cluburile Carping si Soimul pentru rezultat, felicit echipa Gabi Tomulescu, Mihai Stanescu si Sorin Rudeanu pentru castigarea baltii si obtinerea unui record european, felicit pe nea Victor Petcu pentru ce a realizat sa faca din MV2, o balta cu o populatie de pesti fantastica, il felicit pe Andrei Vladeanu pentru organizarea etapei si a momentului acordari premiilor.
DOMNULE A FOST O GLUMA!!!! DACA VA-TI SUPARAT IMI CER SCUZE!!!!Ciuchi scrie:D-le Victor Petcu, dupa cum vedeti si eu v-am felicitat pentru balta pe care o administrati, cu toate ca prima data cand am ajuns la dvs. la balta acum vreo 2 luni i-ati spus colegului meu ca as cam avea "fata de braconier". Va spun sincer ca am fost destul de jignit si am vrut sa plec atunci, insa mi-a trecut si am considerat ca probabil a fost o gluma. Nu mai intru in detali si justificari in legatura cu C&R-ul pe care-l practic ca cine ma cunoaste stie cu certitudine ca nu ma intereseaza "portbagajul" nici daca platesc o taxa in contul careia am dreptul la retinere. Am vrut de mult sa va spun chestia asta, insa nu ne cunoastem si nici n-am avut prilejul, insa v-am spus-o acum ca-mi statea pe inima, cu toate ca sunt off-topic si imi cer scuze pe aceasta cale celorlalti forumisti. Si chiar va rog sincer sa-mi spuneti, daca nu a fost o gluma, dupa ce trasaturi ale fetei ati considerat dvs. ca as fi braconier?Ciuchi scrie:De balta pe care s-a tinut finala nu mai e nimic de spus... decat ca e BALTA. Felicitari d-lui Victor pentru ce a realizat acolo si pentru ceea ce poate oferi pescarilor de crap.![]()
Daca doriti va trimit o poza prin mail cu mine in prim plan s-o studiati mai bine si sa-mi spuneti si mie de ce considerati asta.
MULTUMESC PENTRU FELICITARI!!!!razvand scrie:Felicitari tuturor participantilor, finalistilor in special pentru ca au muncit mai mult decat ceilalti si castigatorilor pentru ca au luat coroana (fire intinse in Anglia).
Felicitari pentru record d-lui Petcu pt unde a reusit sa aduca MV.
robert_13 scrie:felicitari tuturor concurentilor , felicitari castigatorilor , felicitari celor ce n-au castigat(nu pot sa le spun invinsi, ca nu merita..)si felicitari fericitului proprietar de balta(care e la fel de fericit ca si castigatorii, cred..)!!
acum trebuie sa tinem pumnii celor care ne vor reprezenta in Anglia.Ce ziceti, pe viitor puteti uita animozitatile intre cluburi si sustine echipa? Romania , d.p.d.v al valorii pescarilor ei, va fi privita prin prisma prestatiei si rezultatelor pe care le vor obtine la acest campionat..
valentin dumitru scrie:Felictari administratorului baltii cu cea mai mare densitate de Crap din Romania.
Felicitari Clubului Planet pentru munca depusa si pentru rezultatul obtinut!
Fir intins in Anglia!!!
Vreau sa felicit si un vechi prieten din Clubul Planet, Costi ( Legio ) Bravo!!!
In rest, sa ne vedem la anul sanatosi la urmatoarele calificari !!!
Discutam amandoi din aceeasi postura.Vladut Mateianu scrie:@vali dumitru
Daca stai acasa nu sti multe....Dar nici nu le voi discuta aici, sunt cativa oameni in lot care merita tot respectul. Altii in schimb..![]()
MULTUMESC PENTRU FELICITARI!!!!!adi.lupu scrie:Felicitari tuturor prticipantilor la aceasta competitie!Felicitari domnule Victor pentru minunata balta!Nimeni nu a pierdut in aceasta finala.toti suntem castigatori.
Vreau sa felicit lotul Soimul si in mod special pe Pasa pentru onoarea de care a dat dovada.RESPECTELE MELE!